< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (15. sayfa)
-
-
Seçimden sonra "çin tenekesini de" mumla arayacaksınız gibi bir his var içimde.quote:
Orijinalden alıntı: dr.omer
Tiguan fiyat listesi ne zaman açıklanır. Umarım abartıpta biz premium markayız artık gazına gelipte life paket 2.4 üzerine çıkmazlar. Öyle yaparlarsa gider ucuz çin tenekesi alırım, eşek niyetine binerim. Param da cebimde kalır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@ASJV06 Bu konuyu canlı tutmanız için desteğe ihtiyacımız var.
Tüm VAG tekliflerini buradan verelim.
Hatta PSA ve çincileri bile buraya zamanla çekebiliriz.
Yukarıda bir çinci damlamış bile.
ne kadar çok fiyat, o kadar çok popülarite ...
-
Uzun süre sonra gerçekleri kabul eden kaptanı tebrik ediyorum. Araba almak yatırım olmaktan çıkmıştır. Rasyonelleşiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş işten geçtikten sonra neye yarar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faiz indirimleri başlayacağının sinyallerini alır almaz takipçilerimizi uyaracağız.
Faiz arttırımları başlamadan alıcıları uyarıp el frenini çekmiştik.
Sen ise faiz inerken bile "araba almayın" diyerek insanları terste bırakma girişiminde bulundun. Ama seni kim dinler ?
-
Hadi ordan :)
Gecen yaz ben yapmayin etmeyin diye milleti uyarirken sen milleilti gazlayip 1 milyondan polo alip 2 milyona satma pesindeydin.
Sonrasinda olanlari gorduk... 8 ay boyunca dayak ustune dayak yedi araclar. 8 ay sonra daha yeni tl bazinda ayni paralara geldiler ustelik 2024 model olarak. Reel zarar dehset.
Daha fazla rezil etme kendini.
Sana verilecek en iyi cevabı vererek konuyu kapatıyorum
iyi hatırlarsın sen, senin bu resmi görmenden sonra 6 ay görüşmemiştik, faizler zirveye çıktı yine damladın
Sigaraya yeniden başla diyorum...
-
8 ayda döviz bazinda %30 nasil da eridi ama :)
Tereyaği gibi hemde.
Dostum senin sorunun foruma yardımcı olamamak.
Senin gördüğünü herkes görüyor, gayet farkında.
Maharet insanlara faydalı önerilerde bulunmak ve öngörülerinin isabetli olması.
Dolar bazında otomobiller kazanırken ortada yoksun. "Psikolojiik olarak iyi hissetmiyordum da, sigarayı bıraktım da, forumdan uzak kalmak iyi geldi" vs. bahaneler bahaneler. . .
Gel seninle bir anlaşma yapalım, forumun faydasına olacak senaryolar üzerinde konuşalım.
Seçim sonrası 1 faiz arttırımı daha gelir mi ?
Faiz indirimleri TR'de ne zaman başlar ?
Faiz indirimleri başladığında dolar bazında fiyatlar tekrar yükselişe geçer mi ?
Bu konudaki öngörülerini söyle, bakalım ne kadar basiretlisin hep beraber izleyip görelim.
Tabii herkesin öngörüsü her zaman isabetli olmayabilir, kimse bu konuda taahhüt veremez, o nedenle rahat ol yani.
-
Birader sen sayko musun :) ne sigara birakmasi ne psikolojisi ne zaman dedim ben bunlari
Sorularina gelince
Evet, bence seçim sonrasi faiz arttırimi gelir.
2025'e kadar faiz indirimi filan yok. Sıkı para politikasi artarak devam eder.
Faiz indirimleri başladığında fiyatlarin dolar bazında artacağının garantisi bu kez yok. Bunun için yeniden insanlarin arabalara saldirmalari ve talebi gorunce bayiilerin yeniden dövizin artışından daha fazla zam yapmaya başlamalari lazim (ya da ötv zammı gelmeli) lakin uzun süreli yüksek faizlerden dolayi ülke resesyona girecek olursa (ki bana göre girecek) faizler düşmeye başlasa dahi! insanların o kriz ortaminda bankalara borçlanip araba alma iştahlari olmayabilir. Öncelikleri bambaşka seyler olacak çünki...
Oldu mu gülüm. Arşivle bu mesajimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 27 Mart 2024; 17:4:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Reisim sen demesen ben nereden bileyim sigarayı bıraktığını ? ayıp ettin
-
benim öngörüm şu şekilde;
2024 de faiz indirimi muhtemelen,önce 65 a kadar çıkar ekim-kasım aralık 250 şer puan iner 55-60 bandında yılı kapatır.
otomobil de,ticarette bir avantaj vs sağlayacak kıvamda indirim 2025 de bile gelmez 35-40 larda kapatırız en iyi ihtimal 2025 i.
2024-25 i görmeden2026 için tahmini bu ülkede kimse yapamaz.
-
Güzel analiz.
2028 e kadar seçim olmayacaği için elleri de güçlü bu kez. Oy kaybi tasasi yok. O yuzden ne gerekiyosa yapacaklar, dediğin gibi belki de %65 lere kadar sıkıstıracaklar piyasalari.
Ben ilk indirimi 2025 başında bekliyorum. Sen o konuda yine insaflı davranmışsın :)
Bi ara bıraktım dediydin sanki…
Sakın o hataya düşme hacı, ben bırakalı 25 seneyi geçti, hala canım çekiyor ara sıra…
Bu dediğiniz senaryo ak parti 81 ilin tamamını kazanırsa belki gerçekleşebilir bence siz analiz hiç yapmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faizin %65’e kadar çıkarılacağı söyleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Söyleniyor işte ağzı olan konuşuyor imamoğlu istanbulu kazansın faiz yılı %35 le kapatsın mı kaptan kaydet bakalım görelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyazdiş20 -- 28 Mart 2024; 10:36:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X