Şimdi Ara

Ölmek mi güzel yoksa yaşamak mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Orijinalden alıntı: KabakÇekirdeği

Ölmek isteyenler şöyle bir toplansın beyler önümüzdeki zamanlarda ölmek için bir tarih belirleriz.

Ne boş adamsın lan sen

Ben Naci Kafkavan adamı s**en atan.

Orijinalden alıntı: PERENAL.

hiç var olmamak

mümkün mü ?

Orijinalden alıntı: KabakÇekirdeği

Ölmek isteyenler şöyle bir toplansın beyler önümüzdeki zamanlarda ölmek için bir tarih belirleriz.

Ölmek mi güzel yoksa yaşamak mı ?

(filmin adı suicide club)

Theologist

El ele tutuşup tren yoluna atlamak iyi olur
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb

• Ölüm riski olsa kaçacak delik ararsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyo terliği

Ölüm riski olsa kaçacak delik ararsınız.

senin içine su doluyken çorapla bastığımda zaten hayattan %70 soğumuş oluyoruz.

• quote:

Arkadaş sanki kuru olduğum zaman var. Ayrıca benim suçum değil kurulayıp giyin sizde

Kardeş sen de bubi tuzağı gibi üstün kapalı için karanlık en uç kör noktansa çukur o parmaklar en uç noktayı gördüğünde soğuğu algılayan sinir uçlarımız bütün yaşam zevkimizi alıyor sayende suç nereden bizim oluyor ?

• Aman kalsın yok birşey istemiyorum sadece mümkünse yaratıcıdan isteğim yok olmak olurdu.

Beni duvara yaslayarak amuda kaldırır gibi bırak. Böylece içimdeki su dökülecek ve ıslak olmam.

Evde yalnız olmadığımız için bu mümkün olmuyor başkası göl bırakıyor bu kez. Sana net çare söyleyim eğer adamsan demiyorum eğer has banyo terliğiysen güncellersin kendini. Tasarımcına söyle bunu o su orada durmayacak ızgaralı olacak tabanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Tao -- 1 Nisan 2018; 22:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

Aman kalsın yok birşey istemiyorum sadece mümkünse yaratıcıdan isteğim yok olmak olurdu.

Bak bunu bir tek ben düşünüyorum sanıyordum ama öyle olmuyor işte o iş arkadaşım. Bu boş düşünce zamanı geri saramazsın. Yaratıldın bir kere. Soran olmadı. Sanırım yaratıcının tek diktesi bu. Bize sormadan bize dünyayı göstermeden bir demosunu yaşatmadan direkt gönderdi.

Şu an tek yapmamız gereken nasıl sorunları düzeltebileceğimizi ve nasıl yaratıcıyı memnun edebileceğimizi bulmak.

Arkadaş Beni tasarlayana söyle onu. Birde benim için tükür yüzüne ömrüm boyunca aile değerlerime rahat verilmedi.

Aynen, seni tasarlayanın ben... Senin suçun yok terlik beyciğim seni tasarlayanda suç sen rahat ol giyil dur hamamböceklerini ezmeye devam et banyonda.

• bir noktadan sonra bu sorunun çok anlamı kalmıyor...senin tren geldiğinde binmek zorundasın maalesef...o ana kadar ilahi emirler çizgisinde yürüyerek misafir olduğumuz bu dağdağalı dünyadan çekip gideceğiz...geleceğini gerçekten düşünen varsa ona göre yatırım yapsın...imkansız şeyler istenmiyor sonuçta...kazandığının yanında verdiğin nedir ki...
  • Hayatı güzel ve kötü yapan bir cok etken var. Kesin olarak kotu veya guzel diyemeyiz. Fakat bence su gercektir ki, ister kotu olsun ister iyi olsun; yasamak, sorgulamak, farkinda olmak muthis bir degerdir. Dusunsenize bilebildigimiz kadariyla 14 milyar yildir yoktuk, hictik. Fakat simdi variz. Omrumuz kisa olsa bir en azindan var olan seyleri sorgulayabiliyoruz, ayrica kedi de degiliz kopekde. Dunya da milyarlarca canli icinden 'en' bilincli canlilariz ve evreni sorgulayabiliyoruz. Biz maddenin maddeyi sorgulama kapasitesine sahip olan bir varligiz ve bu muthis bir deger. Zaten 50 sene sonra kendi kendimize olecegiz, varliginizin tadini cikarin. Cunku bir daha kac milyar yil belki de rakamlar telafuz edilemeyecek kadar yil boyunca hic var olmayacaksiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:37:1 >

Bazen ise öl-müş gibi yaşıyorum.

Bu hayatı siz seçiyorsunuz. İster öl-müş gibi yaşayın isterse yaşıyor-muş gibi devam edin. Kararlar belirler. İnsanları da din,dil,ırk veya cinsiyetleri ayırmaz. İnsanları insanlar ayırır.

Düşünün aklınızda biri var. Taparcasına seviyorsunuz. Ama o mesela yani karar vermek zorunda. Sevecek veya sevmeyecek. Herşey o iki dudak arasından,o el yumruk kadar büyüklüğe sahip kalpten veya ufacık bir beyinden sonuçlanacak. Ama düşüncesinize ağzınızın içine bakıyor ya. Ne isteseniz yapacak. Ne derseniz tamam diyecek. Hayır denen kelimeyi sizin için hayatınızdan çıkaracak. Geceleri uyumayacak. Gündüzleri sadece siz olacaksınız. Bu sıkıntı geçermi sizce? Nasıl geçer? Ne yapmalı? Düşündükçe çıldırmıyor değil insan..

Uyursak geçer mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.