1-paris'e gitmek ve eifel kulesine çıkmak 2-pisa kulesine gitmek 3-kuzey kutbuna gidip iglolarda kalıp 4-bir insanın doğumunu canlı olarak görmek 5-otopsi işlemini canlı izlemek ve yardım etmek 6-paraşütle atlamak 7-snowboard yapmak 8-bungee-jumping yapmak 9-özgürlük anıtına gidip görmek 10-las vegas,california... amerika turu yapmak 11-dövme yaptırmak 12-çin-japonya-kore-tayland'a gitmek 13-rusyaya gidip 14-eurovisionu izlemek 15-üniversitede iyi bir meslek okumak 16-üniversitede kadavra odasına girip dersi dinlemek 17-insan - hayvan vücut parçalarından birisini alıp odama süs yapmak 18-kapadokyada balonlara binmek 19-dalgıçlık yapmak 20-güzel bir araba almak 21-hayvan ameliyatlarını izlemek ve yardım etmek 22-programlamayı bilmek 23-kendime ait bir işletim sistemi kurarar (tv,telefon,tablet,pc) ile uyumlu çalışacak ve güncel tüm sistemlerle uyumlu olacak 24-kendi tarayıcımı yapmak 25-belediye otobüsü,polis arabası ,ambülans,itfaiye arabına binim millete hava atmak 26-hindistana gidip tac mahal e gidip köri yemek 27-hollanda gibi ülkelere gidip bir ölünün yakımını izlemek ve ondan sonraki işlemlere yardım etmek 28-cebinde hiç para olmadan dilini bilmediğin bir ülkeye parasız gitmek 29-avrupa turu yapmak 30-london eye 'a binmek 31-uzaya çıkıp canlı olarak dünyayı izlemek 32-helikoptere binip avrupanın üstünde gezmek 33-jet ski kullanmak 34-son sürat bir at koşturmak 35-madagascara gidip bir lemur sevmek 36-afrikada safari yapmak 37-empire states binasına çıkıp amerikayı izlemek 38-büyük kanyona gitmek 39-venedikte şehiri içinde millet kanoyla gezerken kendin jet skiye binip millete hava atmak
sizde yazın arkadaşlar eklenecektir
Dövme yaptırmak ve mutlu bir yuva kurmak...
hepsi güzelde 13.madde süper ve biraz daha eklemeler yapmak gerek
paran olmadan dilini bilmediğin bi ülkeye gitmek.
bunu tek başına yapmamak lazım.en az 1 arkadaş gerekli.
Bisikletle ege turu yapmak. ( Hatun kişiyle birlikte. Sevgiliyle )
quote:
Orijinalden alıntı: __OsKi__
Bisikletle ege turu yapmak. ( Hatun kişiyle birlikte. Sevgiliyle )