Şimdi Ara

### OLiMPiK BASKETBOL &&&__Pekin 2008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
0
Favori
13.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Amerika Milli takımı kadrosu açıklandı...

2008 Pekin Olimpiyatları'nda ABD Milli Takımı'nı temsil edecek 12 kişilik kadro açıklandı.

Olimpiyatlarda altın madalyayı hedefleyen ABD Milli Takımı'nın kadrosunda Denver Nuggets'tan Carmelo Anthony, Utah Jazz'dan Carlos Boozer, Toronto Raptors'tan Chris Bosh, Los Angeles Lakers'tan Kobe Bryant, Orlando Magic'ten Dwight Howard, Cleveland Cavaliers'tan LeBron James, Dallas Mavericks'ten Jason Kidd, New Orleans Hornets'tan Chris Paul, Detroit Pistons'tan Tayshaun Prince, Milwaukee Bucks'tan Michael Redd, Miami Heat'ten Dwyane Wade ve Utah Jazz'dan Deron Williams yer aldı.

ABD Milli Takımı kendi ülkesindeki hazırlıklarını tamamladıktan sonra, 31 Temmuz'da Çin'in Macao kentinde Türkiye, 1 Ağustos'ta da Litvanya ile hazırlık maçı yapacak.

Bu maçları tamamladıktan sonra Şangay'a geçmeyi planlayan NBA yıldızları, 3 Ağustos'ta son Avrupa şampiyonu Rusya, 5 Ağustos'ta ise Okyanusya şampiyonu Avusturalya ile karşı karşıya gelecek. 6 Ağustos'ta Pekin'e gideceği açıklanan ABD Milli Takımı, olimpiyatlardaki ilk maçını 10 Ağustos'ta ev sahibi Çin ile oynayacak.

NTVSPOR ve Ajanslar

BU 3 MAÇIN GALİBİ (HIRVATİSTAN- YUNANİSTAN VE ALMANYA) OLiMPiYAT ViZESi ALDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 21 Temmuz 2008; 10:07:50 >

• Bu oyuncular neden farklı forma giyiyor?Örnegin kobe 24 giyiyor ama milli takımda farklı?Cogu oyuncu böyle.
  • tek pivot,3 uzunlu kadroda ilk kez görüyorum.12 oyuncunun en az 5'i uzun rotasyonundan oluşur genelde.daha önce açıklanan chandler'lı kadro fena değildi ama onuda sakatlığı dolayısıyla çıkarmışlar.galiba yine lebron'u diğer takımların pivotlarını savunurken izlemek zorunda kalacağız.melo ve lebron varken aynı pozisyonda prince'ın alınması gereksiz olmuş.onun yerine kesinlikle bir pivot çağırmalılar.koçta haklı aslında nba'de eli ayağı düzgün -dwight hariç- bir pivot vardı da biz mi çağırmadık demiştir içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 24 Haziran 2008; 8:41:43 >
  • Artık bu oyuncu seçimlerinde Stern'ün parmağı olduğuna kesin kanaat getirdim..yoksa böyle bir kadro kurulmaz..Basketbolun tek topla oynandığını geçen turnuva öğrenmiş sanmıştım amerika..ama yanılmışım..bu kadroda melonun işi yok bu kadar top kullanmayı seven oyuncu varken..wade tüm sezonu geçen yılki sakatlığı yüzünden çöpe attı.bu turnuvaya ne kadar hazırdır..

Uzun rotasyonu saymıyorum bile..Sanırım Run&Gun basketbolu oynayacaklar..ama yine uzun şart..Artıları Ligin en iyi 3point guardını getirmiş olmaları..gerektiği kadar hepsini dinlendirip tempoyu hep yüksek tutmaya çalışacaklar..Alan savunmasına karşı da artık Redd ve Kobe gibi iki iyi atıcıları var..Yine çok üstünler tabiki ama hiç belli olmaz..

Ben olsam Prince'i kadroya çağırır meloyu dışarda bırakırım..Ne melo ne lebron prince kadar iyi savunmacı değil..
  • off kadroya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

tek pivot,3 uzunlu kadroda ilk kez görüyorum.12 oyuncunun en az 5'i uzun rotasyonundan oluşur genelde.daha önce açıklanan chandler'lı kadro fena değildi ama onuda sakatlığı dolayısıyla çıkarmışlar.galiba yine lebron'u diğer takımların pivotlarını savunurken izlemek zorunda kalacağız.melo ve lebron varken aynı pozisyonda prince'ın alınması gereksiz olmuş.onun yerine kesinlikle bir pivot çağırmalılar.koçta haklı aslında nba'de eli ayağı düzgün -dwight hariç- bir pivot vardı da biz mi çağırmadık demiştir içinden.

marcus camby, amare, okafor, kaman, al jefferson vss

ayrıca kadroda garnett yada matrix de olabilirdi..

saçma sapan bi kadro.. yine kendini rezil edecek amerika.. belki biz bile yenebiliriz

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

tek pivot,3 uzunlu kadroda ilk kez görüyorum.12 oyuncunun en az 5'i uzun rotasyonundan oluşur genelde.daha önce açıklanan chandler'lı kadro fena değildi ama onuda sakatlığı dolayısıyla çıkarmışlar.galiba yine lebron'u diğer takımların pivotlarını savunurken izlemek zorunda kalacağız.melo ve lebron varken aynı pozisyonda prince'ın alınması gereksiz olmuş.onun yerine kesinlikle bir pivot çağırmalılar.koçta haklı aslında nba'de eli ayağı düzgün -dwight hariç- bir pivot vardı da biz mi çağırmadık demiştir içinden.

saçma sapan bi kadro.. yine kendini rezil edecek amerika.. belki biz bile yenebiliriz

bizim hazırlık maçımız varmış usa ile ne zaman acaba maç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk mesajda yazıyor.. 31 temmuz
  • bakalım bu sefer napıcaz.
  • quote:

ilk mesajda yazıyor.. 31 temmuz

görmemişim teşekkürler
  • bu kadro altını alır.
  • bızım macı ntv verır ıns uydu yok malum
  • çok saçma kadro olmuş.3 uzun var 2si kalıplı.abd kendisine zorluık çıkarmış.bu kadroya rağmen alırlar altını.bu son kadro değil heralde.melo-prince'den birini göndermeleri gerekir.2 tane daha uzun lazım.yoksa lebron yine savunur ayı gibi uzunları.
  • Bari t-mac de alsalarmış

Bu kadro iş yapmaz

Amareyi alsalarmış süper olurmuş ama yine nba'nin yayılma politikası
  • Diğer fiyaskolara göre gene iyi bir kadro ama Redd ve Prince sırıtmış. Keşke bir Camby, Garnett, Duncan veya Amare çağırılsaymış. Hiçbiri gelemiyorsa Shaq gelseymiş Duruşu yeter zaten Ama Kidd ve Lebron'dan anormal hareketler beklemiyor değilim. Redd sanırım ceza şutları için seçilmiş ama Kobe bence 3 lük manyağı olucak bu olimpiyatlarda tam onun mesafesi çünkü
    Arjantin ve İspanya ise gümüş madalya favorilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 24 Haziran 2008; 21:23:59 >

• quote:

quote:

Amare "sakatlıktan yeni çıktım,hazır değilim" demiş,o yüzden almamışlar.

İnsan kimseyi bulamıyorsa Shaq'ı koyar yaDwight şimdi her maç 40+ dakika oynayacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Diğer fiyaskolara göre gene iyi bir kadro ama Redd ve Prince sırıtmış. Keşke bir Camby, Garnett, Duncan veya Amare çağırılsaymış. Hiçbiri gelemiyorsa Shaq gelseymiş Duruşu yeter zaten Ama Kidd ve Lebron'dan anormal hareketler beklemiyor değilim. Redd sanırım ceza şutları için seçilmiş ama Kobe bence 3 lük manyağı olucak bu olimpiyatlarda tam onun mesafesi çünkü
    Arjantin ve İspanya ise gümüş madalya favorilerim

Arjantin değilde İspanya çok iyi takım

• abd şu kadroya rağmen kesin favori.kimse abd'nin gücünde değil.sürpriz beklemiyorum
  • Ben de ABD alir diyorum. Fena kadro degil ama Paul Pierce'i da alsalardi keske. Kiyak olsun sampiyonluk adina.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Ben de ABD alir diyorum. Fena kadro degil ama Paul Pierce'i da alsalardi keske. Kiyak olsun sampiyonluk adina.

Onun uzun bir tatile ihtiyacı var her maç sonu geberecek hale geliyordu artık. Kondisyon olarak çok üst seviye bir oyuncu değildir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.