Şimdi Ara

Olimpiada oynayanların dikkatıne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olimpiada yenı RememberMaxPower clanı hakında ne dusunuosunuz bende 110k np vardı oclanı zkurdum yenı ve cok saglam clan olduk remeberme ılede hıcbır alakalamız yok resım koymayı bılsem gosterırdım ve clana +62 adamlar alınacaktır ve grade 1 olduk bıle bana pm atabılırsını AngexofxDeatH

• Ben Olympia da oynuyorum ID : TurkSoldier fakat bizim clan imiz var 4everSenS - TheGuarDiaN önderliğinde fakat clan ismiyle ilgili bir kaç kelam edemeden gecemicem. Sen öyle diyorsunda yine de isim benzerliği hatta 1 clan da değil, RememberMe ve RememberPower :=) herneyse yine de hayirli olsun diyelim.
  • Gördüm sizin clani bütün maradon sizin clan olmusben human oldugum icin ancak maradonda görüyom.hayirli olsun
  • özentilik mi var ? yoksa RememberPower'ın fln alt clanımısınz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Braincaster

özentilik mi var ? yoksa RememberPower'ın fln alt clanımısınz ?

benimde kafam karıştı neden böle bir isim koydunuz ?
  • çok saol kardeşim
  • Ben 60 ım benide al bi kıyak yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain

Ben Olympia da oynuyorum ID : TurkSoldier fakat bizim clan imiz var 4everSenS - TheGuarDiaN önderliğinde fakat clan ismiyle ilgili bir kaç kelam edemeden gecemicem. Sen öyle diyorsunda yine de isim benzerliği hatta 1 clan da değil, RememberMe ve RememberPower :=) herneyse yine de hayirli olsun diyelim.
    ayrıca ben bu clanı kurdugumda rememberPover yokdu RememberOne vardı serefsızler Biz O ısımde kurunca aynı cafede oldumuz ıcın onlarda kurdu hemede hepsi abim sayılır ama kahretsin hepsi bana ozenti

kardeşi biz biz kımsenın ally si olmıcaz
    rememberme=hatırla beni demek
    RememberPower=hatırla gucumu demek
    RememberMaxPower=Hatırla bu son gucum anamında

• quote:

Orjinalden alıntı: kayme31

quote:

Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain

Ben Olympia da oynuyorum ID : TurkSoldier fakat bizim clan imiz var 4everSenS - TheGuarDiaN önderliğinde fakat clan ismiyle ilgili bir kaç kelam edemeden gecemicem. Sen öyle diyorsunda yine de isim benzerliği hatta 1 clan da değil, RememberMe ve RememberPower :=) herneyse yine de hayirli olsun diyelim.
    ayrıca ben bu clanı kurdugumda rememberPover yokdu RememberOne vardı serefsızler Biz O ısımde kurunca aynı cafede oldumuz ıcın onlarda kurdu hemede hepsi abim sayılır ama kahretsin hepsi bana ozenti

kardeşi biz biz kımsenın ally si olmıcaz
    rememberme=hatırla beni demek
    RememberPower=hatırla gucumu demek
    RememberMaxPower=Hatırla bu son gucum anamında

Sonuçta bi özentilik var yani..Ben olsam farklı bir isim koyardım.Ben clan kurdugum zaman elimde 5-6 tane orjinal,süper isimler vardı..

• RememberHe (üst clan)
    RememberSHe (alt clan)

bunlarda kafiyeli oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.