Öldüğünde uyanacağını düşünen var mı böyle düşünen tek kişi ben miyim ? |
öldüğünde uyanacağını düşünen varmı

-
-
İnsanlara karşı empati yapma ya da üzülme gibi şeyleri de hissetmiyorum çok yapmacık geliyor sorun bende mi böyle şeyler yaşayanlar var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeratNalbantogluİnsanlara karşı empati yapma ya da üzülme gibi şeyleri de hissetmiyorum çok yapmacık geliyor sorun bende mi böyle şeyler yaşayanlar var mı
ergenlik zamanla geçer
-
Yaş kaç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
26 ergenlikle alakası yok
-
Somut argümanlarla çürütülmesi mümkün olmayan her idda gerçeklik potansiyeli taşır. Sonuçta metafizik bir öğenin var olmadığını somut olarak ispatlamak mümkün değil. Dolayısıyla ağzı olan herkes yardırıyor. Uyanabilirsin de, uyanmayabilirsin de. Bence en iyisi hiç uyanmamak. Böyle gerzek bir varoluşu tasarlayan bir manyak bize daha fantastik işkenceler de yapabilir. En iyisi hiçlik. Hiçlikte sıkıntı yok.
-
Doğmadan öncesi.
Ayrıca empati duygusunun eksikliğini ben de yaşıyorum ama kendime telkinler vermeye çalışıyorum bu konuda.
Ya duygularından yoksun bir alt insansın, homo sapiens in yüz karasısın çünkü türümüzü türümüz yapan yegâne şeylerden biri duygularımız
Ya da ilgi çekmeye çalışan bir ergensin
quote:
Orijinalden alıntı: hynque
Ya duygularından yoksun bir alt insansın, homo sapiens in yüz karasısın çünkü türümüzü türümüz yapan yegâne şeylerden biri duygularımız
Ya da ilgi çekmeye çalışan bir ergensinDedi başka bir ergen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş bilgi alış-verişinde bulunmak istemiş, sorusu hakkında insanların görüş belirtmesini istemiş. Tipitip Ergenlik zamanla geçer yazıp o minik aklıyla dalga geçmeye laf sokmaya çalışmış. Sadece ergenler mi felsefe yapıyor oturup düşünüyor hödük. Sorun donanımhaberde mi yoksa dışarıdan gelip burada trollük yapmaya mı çalışıyor arkadaşlar veya kendilerini komik mi sanıyorlar araştırılması lazım ama ne zaman birisi içini dökse, felsefi bir soru sorsa, derdini anlatsa hemen böyle tipler damlayıp salak salak yanıtlar yazıyor. Yapmayın şunu kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok umursamıyorum böyle tipleri hayatlarında başarılar tabi hayatları varsa :))
-
Ergen değilim ama senin acilen büyümen gerekiyor bazı şeyleri aşman çocuk adam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: barryallenn
Doğmadan öncesi.
Ayrıca empati duygusunun eksikliğini ben de yaşıyorum ama kendime telkinler vermeye çalışıyorum bu konuda.Doğmadan öncesiyle aynı olacağına dair bir kanıt var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 10 Eylül 2021; 13:34:15 > -
ben de senin gibi düşünüyorum.
-
Kimsenin bilgisinin olmadığı konular bunlar nasıl kanıtı olabilir
Böyle bir şeyin kanıtı olması zor bir şey zaten. Bazen zaten ölmüş olduğumu şu an yaşadığım hayatın başka bir hayat olduğunu da düşünüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar

ergenlik zamanla geçer |
Somut argümanlarla çürütülmesi mümkün olmayan her idda gerçeklik potansiyeli taşır. Sonuçta metafizik bir öğenin var olmadığını somut olarak ispatlamak mümkün değil. Dolayısıyla ağzı olan herkes yardırıyor. Uyanabilirsin de, uyanmayabilirsin de. Bence en iyisi hiç uyanmamak. Böyle gerzek bir varoluşu tasarlayan bir manyak bize daha fantastik işkenceler de yapabilir. En iyisi hiçlik. Hiçlikte sıkıntı yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X