Bugün saat 12-13 suları... Hell Abyssteyim. Cypher1. Hop goblin kesmek için onların katına çıktım. Tam Hop goblin yatacakken birde baktım ki ben yattım... Bir kez daha deniim dedim, yine yattım.. ve 3. kez de yattım.. Birde baktım, geldiğimde %dem 32 idi, 3 kez yattıktan sonra yine 32!! Yani ex falan kaybetmedim. Bunun nedenini açıklayabilecek biri varmı?
Aaa nsl oluo yaw ben de merak ettm şimdi
nasıl ya anlamadım bi yanlışlık olmuştur girip çıkınca düzelir belki
sen kazana düştün ondan bişi olmaz sana
girip cıkınca düselirse sen hiç girip cıkma
Beyler esprileriniz hoş, güzel, ama biraz sınır aşılıyor yani... gereksiz mesajlardan bıktım artık haberiniz olsun. Buraya gereksiz mesaj atıp dalga geçecekseniz hiç atmayın. Ben soruma mantıklı bir cevap istiyorum. Yoksa bu konu zaten zamanla kaybolur. ilgileriniz için teşekkür ederim.
dostum lag olabilir mi ne dersin bu sorunlara normal ko da önceden çok rastlanıyordu
hatta ordakilere dedim ki boşuna öldürmeyin exp gitmiyor dedim ama dinlemediler...bende takmadim exp gitmiyor die ama oyuna girip cikinca aci gercek ortaya cikti..
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
Bugün saat 12-13 suları... Hell Abyssteyim. Cypher1. Hop goblin kesmek için onların katına çıktım. Tam Hop goblin yatacakken birde baktım ki ben yattım... Bir kez daha deniim dedim, yine yattım.. ve 3. kez de yattım.. Birde baktım, geldiğimde %dem 32 idi, 3 kez yattıktan sonra yine 32!! Yani ex falan kaybetmedim. Bunun nedenini açıklayabilecek biri varmı?
ne alaka sonuçta ölüyosun o zmn orc mage lerin büyüsüyle ölüncede exp gitmemesi lazım
bende ezikken manticore a yatmıştım ama exp gitmemişti bunun açıklaması vardır ne
banada oldu, hatta, HP 0 oldu , ama dolasabiliyodum... re-log olunca press ok re-spawn yazisi çikiyodu,, ok deyince, xp gitmiyodu
quote:
hob goblin ve manticore nin buyusu ile olduğün zaman exp gitmiyor ama sana vurarak olduysen exp gidiyor , bence bunun açıklaması 2 side curse atak yapıyor sonucta poison yiyosun poisondan oldüğün için exp gitmiyor.
banada olmuştu 4 tane dts dalmıştı hayat 0 dı dolaşıodum
quote:
Orjinalden alıntı: mtuzel
girip cıkınca düselirse sen hiç girip cıkma
aynısı oldu.harpy deyken laga girdim bi baktım 0 hp ama ayaktayım.dolasiorum felan girip ciktim exp gitmemis =)
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
banada oldu, hatta, HP 0 oldu , ama dolasabiliyodum... re-log olunca press ok re-spawn yazisi çikiyodu,, ok deyince, xp gitmiyodu
quote:
Orjinalden alıntı: haskir
banada olmuştu 4 tane dts dalmıştı hayat 0 dı dolaşıodum
dediginin aynısı banada oldu daldılar zor kurtuldugumu sandım bi baktım canım 0 dedim ne oluoo sonra selc car yaptım bi baktım ölüü
quote:
Orjinalden alıntı: bluelion
quote:
hob goblin ve manticore nin buyusu ile olduğün zaman exp gitmiyor ama sana vurarak olduysen exp gidiyor , bence bunun açıklaması 2 side curse atak yapıyor sonucta poison yiyosun poisondan oldüğün için exp gitmiyor.
ne alakA
Banada eslant da olmuştu uruk hai tarafından öldürülmüştüm ama exp gitmemişti. içimden dedim kesin bu işte bi iş war sora relog yaptım ama gene gitmedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme