Bildirim
OLDU OLACAK LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Note 4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden g3 değil ya da iphone 6 değilde note 4 -
z3 -
z3 !! -
O fiyatlarda baba cihazlar note4 z3 iphone6 dir. Ben olsam gider note4 alırdım ama diğerleri üzmez. Note4 tercih etme sebeplerim; çıkarılabilir batarya, ekran kalitesi, kalem, tasarım (kişiden kişiye değişir), kamera (gece çekimleri çok iyi değil galiba tam bilmiyorum ama gündüz baya iyi), şarj modu ve bir note 3 kullanıcısı olmam (cihazimdan oldukca memnunum, olmasam belirtirim). Iphone6 16 gb 2.5k yi hak etmiyor gözümde. Z3 unde yeni nesli çıkmak üzere.
Edit: Sebeke probleminden bahsetmeyi unuttum. Suan icin tek sorunu sebeke problemi. Oda guncelleme ile geciyor. (Benzer bi durumla karsilasmistim). O guncelleme de buyuk ihtimal 5.0 guncellemesi olur. Ama bu soruna ragmen en alinasi cihaz bence bu
İyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 15 Ocak 2015; 13:41:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aciklayici yorumun icin sag ol dostum,icim iphone dan yana ama yamulma sorunu varmis lanet telefonun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X