Şimdi Ara

OLD WOLVES (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dxp yazıyor ama dxp yok şu an. vermiyor.
  • Bu akşam oyundan soğudum :/
  • Dişli rakipler çıktığı zaman oyundan alınan keyif, ister istemez azalıyor.

Burada veya başka bir platformda, BF4'de takım oyunu ve oyunun dinamikleri üzerine fikir alış verişinde bulunup, tartışmak lazım.
    Aslında bu konuyu sanal ortamda değilde, bir mekanda toplanıp yapabilsek çok güzel olacak. Gruba yeni katılanlar ile eskiler arasında bir kaynaşma hiç fena olmaz.
  • Gece 2 gibi ben, barbar ve harun obliteration oynadık ve çok eğlendik. Rush ve obliteration'a daha çok ağırlık verelim. Hem de 32'lik olduğu için lag sorunuda yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzun süredir söylüyorum zaten. Bu oyunda "mecburen" takım oyunu oynatan tek mod obliteration.
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Ruhi viper helikopterin etkisi artmış tankları fena harcıyor eğer gunner da saydırırsa tek hamlede tank perişan :)
  • Selamlar arkadaşlar. Hayırlı hafta sonları dilerim.

DRIVE CLUB

Evolution Studios tarafından geliştirilen Driveclub normalde konsolun çıkış oyunlarından biriydi. Şimdi ise oyunun yaz mevsiminde piyasaya çıkacağı konuşuluyor. Sony ise bu büyük ertelemenin doğru bir karar olduğu kanaatinde.

Yetkililerin açıklamasına göre DriveClub yarım yamalak piyasaya çıkarılmak istenmemiş. Bu nedenle oyun uzun süre ertelenmiş. Bu durumun hoş olmadığını, ama gerçek anlamda tamamlanmış bir durumda oyunu piyasaya sürmek istedikleri için böyle bir karar aldıklarını belirten yetkililer bizde de doğru bir karar vermişler.

Battlefield 4 aceleyle piyasaya sürüldüğü için EA ve DICE'ın oyunculardan büyük tepki aldığını hatırlatmak gerek.

********************************************************************************************************

JAPONYA'DA YENİ NESİLE İLGİ YOK

Japonya'da yapılan bir araştırma yeni nesil konsollara ilginin pek de yüksek olmadığını gösteriyor. Japan Internet'in araştırmasında Playstation 4'e olan ilgi ölçülmüş ama sonuçlar beklenenden bir hayli düşük.

Playstation 4
    * Satın almak istiyorum %8.8
    * Satın Almayı düşünmüyorum, ama ilgimi çekiyor %22.6
    * Satın almayı düşünmüyorum %68.6

*********************************************************************************************

LAST OF US OYNAMAYAN KALDI MI ?

Naughty Dog firmasının 2013 yılında çıkardığı The Last of Us, zaten dolu olan ödül dolabında biraz daha yer açmak zorunda. 2 yeni ödül daha alan oyun neredeyse alınabilecek her ödülü aldı.

Yazar ve yönetmen olarak görev alan Neil Druckmann "Writers Guild of America" tarafından video oyunu senaryosu onur ödülünü alırken, Naughty Dog firması video oyunları animasyonu dalında Annie Ödülü aldı.

14 Şubat tarihinde yeni DLC paketi gelecek olan oyun şimdiden, oyun tarihinin en fazla ödülü toplayan oyunu oldu. Bu ödülleri hak ettiği de kesin.

**********************************************************************************************************

EVE ONLINE ve GERÇEK HAYAT :))

Geçtiğimiz günlerde Eve Online tarihinin en büyük savaşlarından birisi yaşandı. Yaklaşık 21 saat süren savaş bir ödemenin gerçekleşmemesi ile başlamıştı.

Bu savaşın sonunda, yapımcı firma CCP Games tarafından verilen bilgilere göre, 75 Titan yok edildi. 74 Titan savaş sırasında yok edilirken sadece bir tanesi savaşa giderken yolda durdurulabildi. N3/PL tarafı 59 titan kaybederken, CFC/DTF 16 titan kaybetti.

Sadece Titan türü gemiler yok olmadı. 13 Supercarrier; 12 tanesi sistemde ve bir tanesi kaçmaya çalışırken yok edildi. 370 Dreadnought; 14 tanesi destek birliklerinin gelmesini engellemeye çalışırken, kalan 356 ise sistemde savaşırken. 123 Carrier; 14 tanesi destek gelmesini engellemeye çalışırken, kalan 109 ise sistemde savaşırken

İki koalisyona ait 7.548 ayrı karakter savaşa dahil oldu. Bunların 6058 tanesi doğrudan B-R5RB sistemi içerisinde savaştı. 712 ayrı oyuncu Şirket'i ve 55 ayrı oyuncu İttifak'ı savaşa dahil oldu.

Toplam zararı gerçek para birimine çevirirsek, yaklaşık 300.000$ - 500.000$ arası bir kayıp var. yapımcı firma savaşın ardından, 31 Ocak tarihindeki güncelleme ile, sistemdeki yedi gezegenin etrafına Titanomachy ismindeki özel anıtları yerleştirmeyi planlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 2 Şubat 2014; 16:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Gece 2 gibi ben, barbar ve harun obliteration oynadık ve çok eğlendik. Rush ve obliteration'a daha çok ağırlık verelim. Hem de 32'lik olduğu için lag sorunuda yok.

abi team death meach te çok eğlenceli oluyor lag diye bi sorunda olmuyor.
  • Gunaydin beyler. Hayırlı ve bol kazançlı bir hafta dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı haftalar arkadaşlar.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    eyvallah kanka sana da
  • Selam beyler
    Bu last of uss ps4 e cıkıcaktır degılmı?
    Bf4 ıcın.yenı harıtalardan haber varmı hafta sonu lag kabus oldu bu ea ve dıce akıllanmıycak sanırım. Rakip yok diye fena havalandılar sanırım dxp de yoktu dun degılmı
    Psn plus a gelecek oyunların tarıhı bellı oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

En sonunda cihazı Londra'dan aldırdım. İngiltere'de bile cihaz kolay bulunmuyor. İlave kol + Knack oyunu ile birlikte bana maliyeti 1700 TL oldu. İşte ve evde ki aşırı yoğunluktan dolayı cihazı 1 haftadır doğru dürüst kurcalayamadım.
  • Şubat Ayı Oyun Listesi:
    The Wolf Amoung Us: Episode 2 - PC, Mac, PS3, Xbox 360 - 05 Şubat 2014
    Outlast - PS4 - 05 Şubat 2014
    Bravely Default - 3DS - 07 Şubat 2014
    The Lego Movie Video Game - PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, 3DS - 07 Şubat 2014
    Fable Anniversary - Xbox 360 - 07 Şubat 2014
    DanganRonpa: Trigger Happy Havoc - PS Vita - 11 Şubat 2014
    Far Cry: The Wild Expedition - PC, PS3, Xbox 360 - 14 Şubat 2014
    Lightning Returns: Final Fantasy XIII - PS3, Xbox 360 - 11 Şubat 2014
    NASCAR 14 - PC, PS3, Xbox 360 - 18 Şubat 2014
    Earth Defense Force 2025 - PS3, Xbox 360 - 18 Şubat 2014
    Rambo: The Video Game - PC, PS3, Xbox 360 - 21 Şubat 2014
    Castlevania: Lords of Shadow 2 - PS3, PC, Xbox 360 - 25 Şubat 2014
    Thief - PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One - 25 Şubat 2014
    Plants vs. Zombies: Garden Warfare - Xbox One - 27 Şubat 2014
    Resident Evil 4 Ultimate HD Edition - PC - 28 Şubat 2014
    Yaiba: Ninja Gaiden Z - PC, PS3, Xbox 360 - 28 Şubat 2014

• buraya dikkat: Thief - PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One - 25 Şubat 2014
  • GKMDGN G kullanıcısına yanıt
    Gökmen plus la verilrcek Outlast - PS4 - 05 Şubat 2014 çıkıyor. co op oynanıcak bir oyun ve fena korkunçmuş duyduğuma göre.
  • Hayırlı olsun Muhsin, bf4'e de bekliyoruz

Harun, 5 şubatta US'de mi EU'da mı çıkıyor?

@mavibidik
    @garrote
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    @MrBeyazamerıka yavrum avrupaya baska oyun verıcekler
    Thıef 1998 yıllarında cok oynardım o serının yenı oyunu ıse super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Güzelll, cuma akşamı başlarız coop'a
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    o serinin yeni oyunu. yine garret.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.