Şimdi Ara

OLD WOLVES (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyaz bu kadar detaylı istekte bulununca.. nereden bileyim :/
  • smind kullanıcısına yanıt
    Kusura Bakmayın mesajınızı yeni gördüm

Her zaman bekleriz @smind isim nedir nereden ?
  • Herkese günaydın,

Güzel ve bol kazançlı günler diliyorum.

Bir elinde baston diğer elinde gamepad koltukta oturan bir kurt resmi bulaydık tam olurdu . Çok aradım nette bulamadım.
  • Günaydın ağalar.

Dün akşam bf4'te çok komik iki sahne yaşadım ve kayıt etmediğime çok üzüldüm. Rogue Transmission'da D'yi alırken kulübenin içinde bekledim, bayrağı alırken arka duvarı patlatıp çıkayım dedim, arka duvarı patlattığımda karşımda bir düşman sen nereden çıktın dercesine bana mal mal bakıyordu refleks olarak R3'e bastım böğrüne yapıştım aldım künyesini, bir daha başıma gelir mi bilmem ama çok komik bir sahneydi.

Şimdi beyler bir şeyi açıklığa kavuşturalım;
    1-Otomatik kayıt yok değil mi?
    2-Video kayıtı başlattığımızda ps4'ü kapatana kadar 15 dk'lık dilimler halinde devamlı kayıt mı yapıyor yoksa ilk 15dk dolduktan sonra sen bir daha başlatana kadar kapanıyor mu? Eğer kapanıyorsa her maçtan önce kayıt mı başlatacağız? Başka bir seçeneğimiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 21 Ocak 2014; 9:03:57 >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :)

Efe, Bursa.
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Vay 35'liğe bak sen :)
    Oraya daha önce bakmıştım ama sorularıma cevap bulamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Günaydın ağalar.

Dün akşam bf4'te çok komik iki sahne yaşadım ve kayıt etmediğime çok üzüldüm. Rogue Transmission'da D'yi alırken kulübenin içinde bekledim, bayrağı alırken arka duvarı patlatıp çıkayım dedim, arka duvarı patlattığımda karşımda bir düşman sen nereden çıktın dercesine bana mal mal bakıyordu refleks olarak R3'e bastım böğrüne yapıştım aldım künyesini, bir daha başıma gelir mi bilmem ama çok komik bir sahneydi.

2-Video kayıtı başlattığımızda ps4'ü kapatana kadar 15 dk'lık dilimler halinde devamlı kayıt mı yapıyor yoksa ilk 15dk dolduktan sonra sen bir daha başlatana kadar kapanıyor mu? Eğer kapanıyorsa her maçtan önce kayıt mı başlatacağız? Başka bir seçeneğimiz var mı?

Evet abi şu "share" tuşunun inceliklerini bir anlatın. Bende sıfır bilgi var bu konuda.

Mesela Fifa'da gol tekrarını paylaşmak için bastığımda nerdeyse maçın tamamı çıkıyor video olarak... ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 21 Ocak 2014; 10:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Günaydın ağalar.

Teorik olarak otomatik kayıt var ama pratikte sadece sen "share" tuşuna bastığında olduğunu görebiliyorsun. Yani "share" tuşuna bastığın an son 15 dakika anında görünüyor video olarak. Basmazsan öyle bir kayıta ulaşamıyorsun. Bu kadar basit durum.

İkinci sorun için de; bildiğim kadarıyla canlı kayıt diye bir durum yok. Sadece canlı paylaşım (yayın) yapabiliyorsun. O bakımdan HDD'ye kayıt için her 15 dakikada bir "share" tuşuna basman gerekli diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R

Evet abi şu "share" tuşunun inceliklerini bir anlatın. Bende sıfır bilgi var bu konuda.

Mesela Fifa'da gol tekrarını paylaşmak için bastığımda nerdeyse maçın tamamı çıkıyor video olarak... ??

Alper, sen her halükarda 15 dakikalık videoyu kayıt edeceksin HDD'ye, ancak paylaşım için video editleyebiliyorsun. Yani sadece istediğin kısmını paylaşabilirsin. Bu arada paylaştığınız editlenmiş videolar da HDD'de kayıtlı olarak kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 21 Ocak 2014; 11:53:45 >

• Günaydin arkadaşlar.

BF4'te en iyi nasıl yatilir biliyor musunuz ? Su kicindan füze rampasi kalkan kamyonu alırsınız,kendi base'inize çekersiniz.size en yakın iki bayrağı almaya gelenlerin kafasına füzeleri yagdirirsiniz.baktiniz düşman gelmiyor , hafif öne alırsınız kamyonu.orta noktalara yagdirirsiniz füzeleri 0/6 k/d ile başlar, oyun sonunda 12/6 olursunuz böylece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 22 Ocak 2014; 9:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Sonra birisi base sınırına kadar gelir, 3 adet rpg yi çakar araca, araçtaki 2. rpg den sonra kaçacak yer arar ama 3. rpg ile kaçamayarak ölür. Tecrübe ile sabit :)
  • @Zala_ :D:D

Forum ahalisi yaşıyomusunuz bir ses verin yahu.....

@MrBeyaz Biliyorsunuz bu ara Share tuşu ile pek haşırneşir durumdayım video paylaşım tam randumanlı çalışmıyor en azından kullanma kulavuzunda yazana göre ben şöyle yapıyorum her haritaya başlarken video kayıt a basıyorum ve kaydediyorum ama geçen öyle biriktirmişimki aradıklarımı bulamadım bi türlü sık sık temizleyip anında kaydetmek en güzeli.
  • Valla o senin basiretsizliğin olmuş 0-6 iken o kamyonu alıp 12-6 yaptıysam demek ki hiç ölmemişim. Sınıra gelen olmadı. Olsa dahi ilk füzeyi yedikten sonra kim kamyonun içinde durmaya devam eder ki ?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Yok rpg çakan bendim :)
  • Yakında Metro, gulf of oman ( bir numaram ) haritaları geliyor. bence o haritalar gelmeden evvel biraz china rising haritalarina bakalım derim.sonra kolay kolay geri dönüp yüzüne bakmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydin arkadaşlar.

BF4'te en iyi nasıl yatilir biliyor musunuz ? Su kicindan füze rampasi kalkan kamyonu alırsınız,kendi base'inize çekersiniz.size en yakın iki bayrağı almaya gelenlerin kafasına füzeleri yagdirirsiniz.baktiniz düşman gelmiyor , hafif öne alırsınız kamyonu.orta noktalara yagdirirsiniz füzeleri 0/6 k/d ile başlar, oyun sonunda 12/6 olursunuz böylece :)

Zavod da full oyle oynadım 28 e 1 mı ne yaptım ama bu sefer Spm düşüyor

Bugun oynar mısınız ? 1-2 saate

• psx.ps2.ps3 çıktığında disk yuvasına giren ilk oyunumdur.
    gelsin artık.....
    birde drive club cıkarsa tadından yenmez bu kış
    destiny ne zaman çıkıcak tarih bilgisi olan varmıdır.

• psx.ps2.ps3 çıktığında disk yuvasına giren ilk oyunumdur.
    gelsin artık.....
    birde drive club cıkarsa tadından yenmez bu kış
    destiny ne zaman çıkıcak tarih bilgisi olan varmıdır.
  • Bugün işim yoktu logo için ben de bişeyler yapabilir miyim diye baktım ama 100x100 sınırı içinde pek bişey yapmak mümkün değil :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R

Bugün işim yoktu logo için ben de bişeyler yapabilir miyim diye baktım ama 100x100 sınırı içinde pek bişey yapmak mümkün değil :S

Yan çevirmişsin bu da bişey :)

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.