Şimdi Ara

OLD WOLVES (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bağışlasın Ata Süper haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: atauysal
    Hoş bulduk kardeşlerim.

Ata hoşgeldin . Allah bağışlasın , Allah analı babalı büyütsün.
  • benim oğlanda 19 aylık oldu, ps4'ü ona aldım zaten :)
  • Maşallah kimse boş durmamış, seninkinide Allah bağışlasın Gökmen.

• sağolasın beyaz komutanım
  • Gökmen, Ata Allah bağışlasın. Artık zaman sizin için daha hızlı geçecek.
    Benim kızlar neredeyse benim boyuma geldiler. Hangi ara o kadar büyüdüler, zaman nasıl geçti fark edemedim.
  • Bu grubun ismi bana tanıdık geliyor.......
  • Muhsin bir ara ikizlerin fotosunu özelden yollasana çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bu grubun ismi bana tanıdık geliyor.......

Sizinki Dogs bu Wolves :) Telif öderiz hatırlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abilerim selamlar :) listedeki birçok isimle birlikte uzunca bir süre ps3 oynamışlığımız var. 22 yaşında olmama rağmen Amiga 500'lerden, bahsedilen siyah beyaz PoP'lardan, Golden Axe'lardan gelme bir oyuncuyum. bir nevi wonderkid diyebilirsiniz bana :p şu sıralar ps3'ü sattım ps4 bekliyorum. hatta taksim'de beat club diye erasmus öğrencilerinin takıldığı bir club'ta üst katta jetonlu arcade'de Cadillac&Dinasours var ona sardım cuma/cumartesi geceleri :D eğer grup halinde ps4'e geçiş yaparsanız sizlere katılmak isterim. SOCOM'ları MAG'leri FIFA'ları GTAIV'leri BF3'leri beraber oynadığım abilerimle yeni nesli de birlikte yaşamak isterim. bu arada tanıyanlar için belirteyim ünv.'den mezun olup iş hayatına başladığım için artık eskisi kadar online olamıyorum :) gerçi yeni nesile geçince dayanabilir miyim bilmiyorum :p bu grubu tekrar dh'de canlandırdığınız için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bu grubun ismi bana tanıdık geliyor.......

Sizinki Dogs bu Wolves :) Telif öderiz hatırlat

KArdeşim öncelikle güzel bir grup olmasını dilerim.Evet bizim 2 yıllık mazisi olan grubun adın Olddogs,aslında daha yaratıcı önerilerde sunabilirdik,ama olsun aslını yaşatırmış.Oldwolves ..
    Sayfanız bf4 dışında ve gece yarısından önce oynayan sağlam oyuncular barındırıyorsa seve seve kendileriyle tanışmak isteriz.Zira sizinle zaman konusunda da bir türlü ayar yapamadık.
    Grubu DH ye taşıma fikride senden gelmişti,biz platformun netleşmesini bekleyecez diye karar almıştık siz erken,davranmışsınız.Umut zaten ps4 ü aldı ve inceliyor onun talepleri doğrultusunda platform konusu netleşecek.
    O vakit Olddogs canlanmaya başlar.
    İyi oyunlar dilerim,sağlam oyuncularla oyun oynamanın keyfi çok az şeyle kıyaslanabilir.
    Ha bu arada,Kangal alır abi..

• Donat, buranın bir numaralı FPS'si %90 ihtimalle BF4 olacak sanırım. Tabii ki farklı FPS-TPS'lerin tadına bakılacaktır ancak mevcut oyunlar içinde bir ARMA 3 tandansı yaşatacak oyun yok ARMA'yı geçtim PS4'te çok fazla oyun yok. FPS olarak var olan oyunlar Killzone,BF ve COD...futbolda Fifa, Baskette nba 2k14 , yarış oyunu yok.. yani imkanlar kısıtlı.

Mart ayından sonra ps4 daha dolu oyunlarla gelecek. o zamana kadar fifa ve bf4 hariç birşey dönmez. Gece yarısı kısmına gelecek olursak yine tahmin ediyorum ki 22:30'dan önce kimse oyuna girmez burada. biz xboxta fifa atarken yine buradaki arkadaşlarım 23:00 hatta 0:00 civarı BF oynamak için makinayi açtıkları oldu.
  • Division. BF4 ten sonra vakit alacak diğer multi gibi görünüyor bana.
  • Şahin, division değilde yine aynı yapımcıya ait Ghost Recon Future Soldıre oyunun devamı çıksın bu 20 kişiyi tek tek ziyaret eder bu oyunu oynatırım. Lanet olsun ki böyle bir sanat eserini serverlar sorunlu olduğu için ağız tadıyla oynayamadık. 36 yaşındayım 20 yıldan fazladır fps oynarım ben daha böyle vuruş hissi veren oyun oynamamıştım. Çok yazık oldu grfs'a çooook yazık.

• o oyun zamani unutturan bir oyundu. hele vip'yi arkana saklayip ilerlemen. olmasi gerektigi gibiydi. vurus hissini hatirlamiyorum ama online ini heba ettikleri cok dogru. bu oyunun tarzi hicbir oyunda yok suanda.

Dikkat edersen divisionin tarzi aslinda cok benziyor grfs e.

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Evet zaten cover'ı resmen c/p yapmışlar. Normalde TPS oynamam/oynayamam ama grfs'ı büyük zevkle oynadım. Ps3 server sıkıntılı diye PC'ye aldım aynı Xbox'a aldım aynı, istemeye istemeye bırakmak zorunda kaldım.

• He beni sayma beni sayma tek başına aldın sanki

• Ben de xboxa almıştım. o oyun ayırca makinenin optik çıkışını bozdu, dayanamadı seslerin kalitesine alet :)
  • Selam arkadaşlar. Hayırlı pazarlar.

GRFS çok güzel oyundu.gerek co-op senaryo gerekse multiplayer maçları. Ama çok tutulmadi. Oynarken çok zevk alıyordum. the division ise resmen mmorpg ve mmotps tarzında bir oyun olacak.oyundaki dünyayı keşfederken aynı zamanda diğer online gruplar/çeteler ile mücadele etmek zorunda kalacağız. Sabırsızlıkla beklediğim tek oyun.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.