Şimdi Ara

Olcay Şahan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Olcay Şahan

OOOOOOOOOOOOO

sen yenersek 1 ay banlıyordun kendini

Tadını çıkarayım, bir de nasıl banlanıyor onu bulayım banlıycam

nasıl banlıyoruz?

ayarlar - profil ayarlarım - sayfa sonunda uzaklaş butonu var değmez bence uzaklaşma

• 90+3te kolay değil o depar helal olsun arkadaşta söylemiş bence Milli takımda oynamasi için BJK'den 3 4 futbolcu sayilabilir başıda Oğuzhan çeker fakat ne olursa olsun her maç 3 gol atsalarda takıma Mevlüt,Sercan,Nuri nerede gurbetçi var toplariz en azindan kendi yurdumuzdan adamlarla yenilip rezil olsak fakat nerdeee
  • Olcay istatistikleriyle Fernandes, Oğuzhan ve Sivok gibi bu takımın uzun vadede de ilk 11 oyuncusu olduğunu gösterdi.
  • olcay, ersan, oğuzhan, necip kesinlikle milli takımda olmayı hak eden isimler...
  • Türk milli takımına almayanlar utansın bu adam için taş gibi çıkar sol açık sağ açık farketmeden 90 dakika koşar ay yıldız için ama bunu düşünecek beyin olması lazım o sözde milli takım heyetinde
  •  Olcay Şahan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

Olcay Şahan

Sağdaki beyazlı ayakta duran adam. o pozisyonda nasıl okadar rahat olabiliyorsun tebrik ederim seni.
    Bu arada volkanın totosu harbi baya büyümüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

olcay, ersan, oğuzhan, necip kesinlikle milli takımda olmayı hak eden isimler...

Bu Ersan'i bir tek ben mi begenmiyorum, adam hata ustune hata yapiyor, hemen kendini atiyor, pas veremiyor, formda degil, hic begenmiyorum, her mac bu adamdan cok korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

olcay, ersan, oğuzhan, necip kesinlikle milli takımda olmayı hak eden isimler...

Bu Ersan'i bir tek ben mi begenmiyorum, adam hata ustune hata yapiyor, hemen kendini atiyor, pas veremiyor, formda degil, hic begenmiyorum, her mac bu adamdan cok korkuyorum.

bi tek arada bir hata yaptığını kabul ediyorum ki onuda bu sene için mazur görüyorum çünkü çarpraz bağları koptu herifin, hemde 2 kere... onun haricindekileri anlamadım sizin bi ön yargınız var sanırım bilmiyorum ersan tam tersine top tekniği çok üst düzey bi stoper, şu takımın herkese 3 attığı dönemlerde ersan'ın ara pasıyla topun direk almeida'ya gittiği dönemler hatırlarım. ersan üst düzey bi stoper... hadi kötü diyelim; bekir'den de mi kötü

• Maç içinde pek beğenmedim ama yinede son dakikada attığı gol için tebrik etmek lazım. Trabzon maçı gibi olsaydı bizim için her şey çok farklı olcaktı.
  • Son dk golü değil sadece Webo'nun %10000 golünü de çıkardı ne çabuk unutuyorsunuz arkadaş
  • ben anlamıyorum arkadaş. demek ki ben yanlış izliyorum kimse beğenmediğine göre. bişey demicem bu saatten sonra bu adam hakkında.
  • quote:

ben anlamıyorum arkadaş. demek ki ben yanlış izliyorum kimse beğenmediğine göre. bişey demicem bu saatten sonra bu adam hakkında.

Olcay değil de ismi ünlü bir şey olsaydı şu an tapıyorlardı bu adama.

Kimse kusura bakmasın ama yabancı adamları izleyeceğime bu adamı izlerim gerekirse de 6 puan falan kaybettirsin. Pas trafiğindeki rolün, defansa yardımın, içten ve yürekten oynadığın oyun için teşekkür ederim sana Olcay Şahan. Helal olsun. Sen çalışmaya devam et. Kalbimizde yerin büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

Olcay Şahan

Sağdaki beyazlı ayakta duran adam. o pozisyonda nasıl okadar rahat olabiliyorsun tebrik ederim seni.
    Bu arada volkanın totosu harbi baya büyümüş.

aynı açıdan 2sn sonra çekilmiş bir fotoğraf daha olsa o adamın diğer hepsi gibi aynı yerinde olmadığını garanti ederim ve bence hepsinin aklından ''yok canım'' geçiyor o anda..

• Bazen maç içinde kaybolması dışında Olcay çok iyi bir oyuncu.
  • 8 gol muthis bi istatistik yanliz orta saha oyuncusu icin. daginikligi var ama ise yariyo kimse inkar edemez.
  • Olcay Trt3 te Futbol Ateşi'nde.Arkadaşlar gerçekten helal olsun ya bu adama,çok karakterli,çok mütevazi.Helal sana be Kartal yürekli Olcay !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extravaganza*

Olcay Trt3 te Futbol Ateşi'nde.Arkadaşlar gerçekten helal olsun ya bu adama,çok karakterli,çok mütevazi.Helal sana be Kartal yürekli Olcay !

program tekrarını nereden bulabiliriz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: Extravaganza*

Olcay Trt3 te Futbol Ateşi'nde.Arkadaşlar gerçekten helal olsun ya bu adama,çok karakterli,çok mütevazi.Helal sana be Kartal yürekli Olcay !

program tekrarını nereden bulabiliriz hocam?

+aynen?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.