Şimdi Ara

olay olay olay kecondan kekuri ring cıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler kecoondan kekurı ring cikti abi bababisey ya sen tut 5-6 tane kecoon kes uniq item cıksınki ares fiyatı en az 200m yuzuk ares 3te cıktı moradonda mıllet tutsun goblın kessın ıtem yakalıyacam dıye bız gotu boklu kecoondan cıkaralım yorumlarınızı beklıyorum bu arada asparagas demeyın geyıkolsun dıye msj yollamam

• SecrenShot nerde?
  • iyide bu gayet normal bişey kecoondan çıkıyo zaten kekuri ring ama çok nadir benim arkadaş kospla sabaha kadar 2-3 tane çıkarıyodu
  • bana göre milyonda 1 ihtimaldir baba kecoondan kekuri cikma ihtimali.arkadas baya ballıymış :)
    quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

iyide bu gayet normal bişey kecoondan çıkıyo zaten kekuri ring ama çok nadir benim arkadaş kospla sabaha kadar 2-3 tane çıkarıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 19 Şubat 2006 3:09:08 >
  • PARDON DUZELTIYORUM MILLET TUTSUN GOBLIN DEGIL GOLEM KESSIN ITEM YAKALIYACAM DIYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

bana göre milyonda 1 ihtimaldir baba kecoondan kekuri cikma ihtimali.arkadas baya ballıymış :)
    quote:

iyide bu gayet normal bişey kecoondan çıkıyo zaten kekuri ring ama çok nadir benim arkadaş kospla sabaha kadar 2-3 tane çıkarıyodu

milyonda 1 mi?

aç bakalım sabaha kadar kosp kaç tane düşüyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

bana göre milyonda 1 ihtimaldir baba kecoondan kekuri cikma ihtimali.arkadas baya ballıymış :)
    quote:

milyonda 1 mi?

aç bakalım sabaha kadar kosp kaç tane düşüyo...

evet ne milyonu abartmışın biraz

• Benim arkadaşıma da bi kere harpy yaparken harpi tüyü düşmüştü (OLYMPİADA).O tüyle adamını master yaptı .Gerçi o zamanlar harpi tüyü boldu 2 m di(Tabi ben de 2 tane çektim 2 m e şimdi 40-50m ayıptır sölemesi ).
  • BEN SABAHLAMADIM SADECE 6-7 TANE KESTIM PEKİ BOYLE BILDIGINIZ BASKA OLAYLAR VARMI MESELA BEN SOLUCANLARDAN KUKRY CIKTIGINIDA GORDUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

BEN SABAHLAMADIM SADECE 6-7 TANE KESTIM PEKİ BOYLE BILDIGINIZ BASKA OLAYLAR VARMI MESELA BEN SOLUCANLARDAN KUKRY CIKTIGINIDA GORDUM

evet bulcandan raptor ve shell çıktı banada
  • ZİCANZEE BEN BALLIYIM YA SEN BENDENDE BALLIYMISSIN BE DOSTUM BU NE SANSHEMIDE RAPTOR VE SHELL KAC SAAT UGRASTIN
  • ya anlamıyorum niye bu kadar abartıyorsunuz......
    Kekuri ring zaten kecon ve türlerinden cıkıyor.Bu olaya şaşıranlar ya oyunu bilmiyor yada milletle dalga geçiyor.Ayrıca 5-6 tane kesipte cıkmasıda normal.İtemlerin zaten düşme sırası vardır.Senin kestiğine denk gelmiş..

Bİlmiyorsanız oynamayın.......
    illa oynayacagım diyorsanız biraz oyun hakkında araştırma yapım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

ZİCANZEE BEN BALLIYIM YA SEN BENDENDE BALLIYMISSIN BE DOSTUM BU NE SANSHEMIDE RAPTOR VE SHELL KAC SAAT UGRASTIN

yok olayın balla alakası yok sen yalan söylüyorsun bende dalga geçiyorum yazdığımın sonundaki ifadesini görmedin sanırım sen demekki oyundan anlamıyosun hatta uzaktan yakından alakan yok wormdan kukry bulcandanda o itemler çıkmaz
  • aferin tüm forum da merak ediyodu zaten. her drop için konu açmayın artık
  • Abartmasın kimse iki üç saat kesersen rahatlıkla kekuri ring çıkar.Bunda bir anormallik yok.Neden konu açıyorsunki.Bana da kekon raider'den çıkmıştı...
  • Beninmde topic var dün gece saat 00:35 gibi bishop diye bi bos kesdim rom çıktı
  • olum ben sabahtan akşama kadar kecoon kestim bi b*k çıkmadı cz de arkadaş kecoon dragon kesti 1 tane 0 mannerla tek kesişte bi crstal bide kekuri ring çıktı bana cz de kecoon dragonun yerini bilen varsa sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

aferin tüm forum da merak ediyodu zaten. her drop için konu açmayın artık
  • quote:

bence sen sallıyosun bulcandan raptor veya shell çıkmaz bizi kandırmaya çalışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Darkness_

quote:

bence sen sallıyosun bulcandan raptor veya shell çıkmaz bizi kandırmaya çalışma

YOK YAAA CİDDİMİSİN ŞAKA YAPIOSUN DEMEK ÇIKMAZ HE BEN SONUNDAKİ BANI NEDEN KOYDUM ZANNEDİYORSUN ÜSTÜN ZEKALI İNSAN ? ADAM SALLAMIŞ RESMEN SOLUCANDAN KUKRY ÇIKTI DİE BENDE ONUN YALANINA BÖLE CEVAP VERDİM BOŞVER ANLAMAZSIN SEN

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.