Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zelter

beyler ard arda fotoğraf cekme programı lasım ard arda 10 tane çekıyor ya poz yakalamak ıcın

Onun İçin Herhangibir Programa gerek yok zelter arkadasım Kamera>Gelişmiş Araç Çub. Göster>Dizi

Bu Sırayı İzlersen Diziye bastıgında Herhangibir Fotograf Cek 18 Adet Cekmeye baslior Altda kacıncıda oldugunu gösteriyor istedigin an Durdur'a basiyorsun ve Durduruyor
  • paylaşım yapan arkadaşlar, ellerinize sağlık.
  • Teşekkürler çok yararlı bir konu olmuş
  • ah bu forum da olmasa biz ne yaparız tşk ler arkadaşlar
  • youtube uygulaması çalışmıyor yeni bir versiyon var güncelleyin diyor güncellemek istediğimizdede telefon ile uyumlu değil diyor.

ben bir istekte bulunucaktım daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın bakmışımdır görememişimdir. el yazısıyla kullanılan bir hesap makinası ugulaması vardı. yotubue linkinide koyuyorm uygulamanın.Bu uygulamayı katılımsız bulabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler (:

arkadaşlar istek yaptığım programı buldum buyrun herkes faydalansın kurup denedim başta uyumlu değil diyor ancak hiçbir sorun çıkarmıyor sorunsuz çalışıyor.

http://hotfile.com/dl/50239274/ee4483e/NokiaHandwritingCalculator.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 24 Haziran 2010; 5:10:31 >

• YararLı bir konu , devam edelim arkadaşlar
  • arkadaşlar sky fire güncel olsun diye resmi sitesinden indirmek istedim 5800 ile bağlandığımda sizin ülkenizden destelenmiyor dedi. bilgsiayardan indirdim ama birsürü dosya çıktı neyi yükleyeceğimi bilemedim yardımcı olabilecek varmı bu konuda?

Widgetizer diye bir program varmış ana ekranımızı istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz. bunun katılımsız olanını bulabilirmisiniz acaba ?

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 24 Haziran 2010; 20:07:47 >
  • bu arada freesigner,birden çok program içeren sislerde işe yaramıyor, asıl programı sertifikalarken yardımcı modülleri ya da ikincil programları sertifikalamıyor. Bu da programın yüklenememesine sebep oluyor.
    Bu durumdan emin olmamı sağladığı için Patch nickli arkadaşımıza teşekkür ederim, pm atarak bildirdi quickoffice'de işe yaramadığını-ki o da birde çok program içeren bir sis ile yüklenir(telefonda yoksa)
  • Arkadaşlar burdaki maç oyunları yada assassin's creed gibi oyunlar rahat oynanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Arkadaşlar burdaki maç oyunları yada assassin's creed gibi oyunlar rahat oynanıyor mu?

indir yükle dene beğenmezsen silersin :)
  • Konu güncelliğini yitirmiş anlaşılan arkadaşlar elinde 5800 için Türkçe Manager oyunu bulunan varmı yıl falan önemli değilde Türkçe olması önemli şimdiden teşekkürler.
  • Tesekkürler :)
  • bu konu çok iyi, java oyunlarda nadir beğendiğim oyunlar oluyor. sis uzantılı oyunlar gerçekten kaliteli ve güzel oluyor. şu eski ngage oyunları kurulabilse aslında çoğu oyun ihtiyacımız karşılanır örneğin: ngage deki colin mc rally.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qtahyali

Tesekkürler :)

İmza sakat.
  • çok güzel bir konu aslında uzun süreli yolculuklarda can sıkıntısına tam bir çözüm olmuş sabah 5 e kadar telefonda ne kadar oyun varsa oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

Orijinalden alıntı: Qtahyali

Tesekkürler :)

İmza sakat.

Seninde nick
  • arkadaşlar elinize kolunuza sağlık süper konu ama biraz hareketliliğini yitirmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyologg -- 3 Ağustos 2010; 15:56:25 >
  • konu güzel çok dosya indirdim, telime yükleyeceğim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: okcu06

Bunda inen dosya yükleme dosyası değill yani telefona yüklenmiyor

Tür : Tavla,Satranç,Dama vs.
    Adı: Astware Boardgames
    Ekran: Tam Ekran 320x640
    Tuşlar: Tam Dokunmatik
    Desteklediği Modeller: 5800 XM, 5530 XM, N97
    Boyut: 2,452 KB
    Link :http://www.4shared.com/file/197008480/13129bcd/Tavla-satran-dama_vs.html
    Not: Oyun kayıt kodu isteyecektir, oyunun kayıt kodu: 56084999

Sertifika gerektirmez

Oyundan Resimler

Tavla, Dama, Satranç, Kızma Birader, Yılan, Tic Tac Toe gibi oyunlar mevcuttur.
    İyi oyunlar...

Link :http://www.4shared.com/file/197008480/13129bcd/Tavla-satran-dama_vs.html

Edit: Kırık link düzeltildi.

rardan çıkan dosyayı sis yapın uzantısını.

çok harika ayrıca teşekkürler

• yeni fazla oyun çıkmadığı için aktifliğini yitirmiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.