Şimdi Ara

OLAY COZULDU - Artik butun televizyonlar Icin psp comanda programi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AlpTéKiN ben program dan cikarken genellikle home tusunla cikiyom ( naliskanlik :) ) her seferinde crash oluyo dedigin gibi , psp tilt yapiyo kapatip geri actigimda sorunsuz psp ye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolancennet -- 4 Kasım 2006; 3:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

OLAY COZULDU - Artik butun televizyonlar Icin psp comanda programi

oldu olacak uzaktan komando yazsaydın...

abi koptum varya gecenin üçünde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaybolancennet

arkadaslar bukadar basit indigilizce cumleleri turkceye covurme geregini gormedim en basTA kusura bakmayin

Önce Türkçe'yi öğren!
  • ben copy paste derken
    bunu bir psp sitesinden aldığını belirtmek istemiştim
    nextpsp sitesi,dvdhacker adlı kullanıcı bu yazıyı hazırlamıştı.
    bir kaynak bildirmesini bekledim arkadaşım.
    yoksa türkçe, ingilizce meselesi değil..
  • TheGreat bilmedigin bir sey var karsinda 5 tane dili okuyan biri var ( fransizca , ingilizce , espagnolca , almanca ve turkce ) paris te yasadigim icin turkcem biraz sayiff bence bu cok normaldir ana diliimi biraz unutmam bukadar dili ogrendikten sonra tabi insan karistiriyo neyse sende ogrendiginde anlarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolancennet -- 4 Kasım 2006; 20:02:02 >
  • quote:

TheGreat bilmedigin bir sey var karsinda 5 tane dili okuyan biri var ( fransizca , ingilizce , espagnolca , almanca ve turkce ) paris te yasadigim icin turkcem biraz sayiff bence bu cok normaldir ana diliimi biraz unutmam bukadar dili ogrendikten sonra tabi insan karistiriyo neyse sende ogrendiginde anlarsin

Ya Fransızca zor bir dil mi anlatsana biraz... Geçenlerde sırf eğitimi Fransızca diye Galatasaray Lisesine gitmekten vazgeçmiştim. 1-2 birşey yazsana... Hala gitme ihtimalim var onun için soruyorum

• Tuerker bi kere ne alakasi var dvdhacker adli kullanici ile, bu programi o kurmadiki fransiz bi sitede buldum bende dedimki bizim turklerle paylasalim lazim olur diye ama gordugume gore size iyilik yaramiyo ...
  • fransizca dan daha basiti yokkk , senin icin cok guzel bir cumle kurdum :

_ Va te faire enculer .
  • Ya çok açık anlatmışsın İngilizce, Rusça ve az çokta Japonca biliyorum. Bu dillere göre kolay mı?
  • sakami yapiyon fransizca cok zor bi dil
  • quote:

sakami yapiyon fransizca cok zor bi dil

• Bu kadar absürd bir Türkçe'den sonra istersen on dil bil, tın! Ana dilini koruyamadıktan sonra benim için ne bildiğinin önemi yok...

Bak şimdi milliyetçilik duygularım kabardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Bu kadar absürd bir Türkçe'den sonra istersen on dil bil, tın! Ana dilini koruyamadıktan sonra benim için ne bildiğinin önemi yok...

İyide Türkiye'de olmalarına karşın arkadaş gibi yazışan çok kişi var Çevresinde pek Türk yoksa Türkçe'nin bazı imla ve gramer kurallarını unutması normal bence.
  • loll ana dilimi bilmediigimimi soyledim sana sadece zayif oldugunu soyledim , yurt disinda yasasaydin bunlari anlardin kesin herneyse sen en iyisi odandan biraz cik dunyadaki gercekleri ogren
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Bu kadar absürd bir Türkçe'den sonra istersen on dil bil, tın! Ana dilini koruyamadıktan sonra benim için ne bildiğinin önemi yok...

İyide Türkiye'de olmalarına karşın arkadaş gibi yazışan çok kişi var Çevresinde pek Türk yoksa Türkçe'nin bazı imla ve gramer kurallarını unutması normal bence.

@kaybolancennet, bir ara bana dünya gerçeklerinden bahsedersin!

Alpcim bahsettiğin durumlarda insanların ana dili aksayabiliyor doğru, ama bu işin normali bu değildir! Şuna bakın yahu, kendi ülkemizde bile Türkçe ne hallere geldi...

• TheGreat sen her seyi karistirdin galiba, turkcem zayif ise fransizcam seviyeli olamazmi, fransada turk okuluna gitmiyoruz fransiz okulu bu.Turk dil dersi olsaydi sana hak verirdim ama sen burdaki hayati bilmiyorsun onun icin en iyisi tanimadigin seylerden bahsetme bana yada ogrende bize anlat bare neyse senin dedigine gore perfect turkcen olmassa gercek bi turk degilsin bence cok alakasiz bu dusunduklerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolancennet -- 5 Kasım 2006; 1:55:45 >
  • Ben bozuluyorum hocam DH gibi halka açık yerlerde bu şekilde Türkçe'mizin alenen katledildiğini görünce. İnsan bir takım şeyleri benimsemeli kendinde. Bak Türk'ü de küçük harfle yazmışsın. Kusura bakmayasın ama hala bunlara dikkat etmiyorsun! Bu kuralları bildiğin halde dikkat etmiyorsan daha da yazık. Ben bulunduğum her yerde Türkçe'yi böyle süründürmem arkadaş! Sizin gibi aynı tepkiyi alan bu forumda yüzlercesi var. Senin ne okuduğunun önemi yok! Türk'sen açıp öğreneceksin o halde...
  • "Türk'sen açip ögreneceksin o halde..."okadar kolay degil once burdaki hayati gel gor sonra konus neyse konuyu kapatiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.