Şimdi Ara

OLASILIKSIZ-Adam FAWER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
1
Favori
9.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cornrose

Yok bendekide aynı baskıda 145. sayfada adam giderken caine!e bana petey diyebilirsin diyorya onu okuman için demiştim

petey diyebilirsin demiyor
    peter diyebilirsin diyor.

tversky'nin ismi p ile başlıyor.
    bundan dolayı öğrenciler P ve T harflerinin okunuşu petey olduğu için öyle diyorlarmış ona.

tversky'nin ismi peter miydi?

Eğer peter ise o kamyon kazası bölümü yine karışık.
    doc ile ismi aynı olan bir kişi aynı gün biri ile heisenberg konusunda tartışıyorlar.

• Yahu farkeden başka kimse yokmu uyuyamam ben şimdi
  • Çare yok. Nasıl olsa bir daha okuyacaktım kitabı. Okumam için bir sebep daha çıktı.

Bu arada kitabın sonu mükemmel bitiyor.

SPOİLER İÇERİR. KİTABI OKUMAYANLAR BURAYI OKUMASIN.

Özellikle martin crowe'a caine tarafından bırakılan özel not ve caine'in hastahanede muhabbet ettiği kız ile crowe'un kızının aynı kız olması muhteşem bir kurgu bence.
    Hele kitabın son cümlesi artık insanı vuruyor.
    "Bir ay önce çöplükte Julia, Nava'nın elini son bir kez tuttu ve öldü. Gülümsüyordu... Dondurmayı düşünüyordu."

Tversky dondurmadan dolayı ölmüştü. Ki dondurma sevmemesine rağmen.
    Süper bir kitap. Mükemmel kurgu.

• Bende kitabı bitirince düşünmeye başladım o buysa bu kim falan diye. Çok karışık bazı yerlerini anlamadım ama bidaha okucam kitabı.

Mesela david ilk doktorun deneği olmayı kabul ediyor ve ondan hap alıp içiyor .
    Doc papyonlu adam ve caine otururken kamyonu görüyor caine sonra çekiliyorlar flan.
    papyonlu adam canie ye kart gibi bişey veriyordu ve para karşılığı deneği olmasını istiyordu.
    Demekki papyonlu adam docun yardımcısı gibi bişey .

Birde anlamadığım şey varna davidin kardeşi ve david bir eve gidiyorlardı . Sonra david varna'nın kafasını vuruyor yere . işte ordan sonra varnayı bir doktor kendi evine götürüyor ve ona bir takım eşyalar veriyordu .
    ordaki doktor kimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Bende kitabı bitirince düşünmeye başladım o buysa bu kim falan diye. Çok karışık bazı yerlerini anlamadım ama bidaha okucam kitabı.

Mesela david ilk doktorun deneği olmayı kabul ediyor ve ondan hap alıp içiyor .
    Doc papyonlu adam ve caine otururken kamyonu görüyor caine sonra çekiliyorlar flan.
    papyonlu adam canie ye kart gibi bişey veriyordu ve para karşılığı deneği olmasını istiyordu.
    Demekki papyonlu adam docun yardımcısı gibi bişey .

Birde anlamadığım şey varna davidin kardeşi ve david bir eve gidiyorlardı . Sonra david varna'nın kafasını vuruyor yere . işte ordan sonra varnayı bir doktor kendi evine götürüyor ve ona bir takım eşyalar veriyordu .
    ordaki doktor kimdi?

Vaner olmasın o varna dediğin
    Hatta Nava Vaner

Dr. Kunmar var bi de. Caine'i şeytan yapan ilaçları veren adam.

• Bu arada.
    Kitapta beğenmediğim bir nokta var.
    Aksiyon kısımları güzel yazılmış da. Sonrası ayarsız gitmiş.

Caine'in bacağı kırılıyor kopma derecesine geliyor nerdeyse. Ama kitabın sonuna doğru yanında bilmem kaç volt elektrik yemiş altını ıslatmış kendinden geçmiş jasper ile beraber dünyalara dur diyen, kırık bileği ile bi sürü adamı deviren nava vaner'i kaldırıp götürebiliyorlar.
  • herneyse baya oldu okuyalı unuttuk

ortalık doktor doldu . Adam Fawer'le röportaj şart
  • birde vaner ordan oraya atlıyordu spider man mubarek
  • Kitabı bitirmeye çok az kalmıştı acaba başa dönüp tekrarmı okusam

Bu iş iyice zevkli olmaya başladı

Empati'yi de okuyunca olacakları hayal edemiyorum
  • quote:

herneyse baya oldu okuyalı unuttuk

ortalık doktor doldu . Adam Fawer'le röportaj şart

PHI ; o son kuvvetleri olsa gerek, malum final

• quote:

Orjinalden alıntı: cornrose

PHI ; o son kuvvetleri olsa gerek, malum final

Yemişim öyle son kuvveti.

Caine'in bacağını öyle bi anlattı ki. Bacak gözümün önüne geldi şöyle. Dizden kırık sağa sola sallanıyor. Her yeri kan. Diz kapağı paramparça.
    Ama maşallah sonlara doğru adam tek başına bacağında iki tahta ile yürüyor.
    Yok artık dedim oralarda

batman dark knight'a ekşisözlükte biri bi yorum yazmıştı.
    "o kamyon iki kanca ve biraz halatla öyle devrilmez arkadaşım" diye.

ben de yazasım geldi.

"o bacak iki tahta ile öyle yürümez arkadaşım"

• Kitabın sonuna gelmedim henüz.Yoksa bende iyi senaryo yazardım
  • Bitirdim kitabı kurgu süper

Orada üç kişiler,

Hatta Caine Nava'yı bayılttıkdan sonra Nava kendini üçüncü kişinin olduğu yerde buluyo.Doc = Tversky de orada anlaşılıyo
  • SPOİLER İÇERİR

sf 380-381

Paul Tversky=Doc, papyonlu adam yani restoranttaki 3. kişi ise Tversky'nin ortağı Peter Hanneman.

SPOİLER İÇERİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

SPOİLER İÇERİR

sf 380-381

Paul Tversky=Doc, papyonlu adam yani restoranttaki 3. kişi ise Tversky'nin ortağı Peter Hanneman.

SPOİLER İÇERİR

Tüm gizem çözülmüştür. Teşekkürler

Demek ki hem tversk hem de hanneman aynı gün birileri ile heisenberg hakkında tartışabiliyorlar. üstelik ikisinin de ismi p ile başlıyor.

Amma şüpheci olmuşum yahu

Tversky'nin ismi de paul'müş bu arada.
    Sayfa 383

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 14 Ağustos 2008; 17:41:31 >

• Bu hanneman daha sonradan david e yardım eden mi ? isimler karıştı
  • Harika bir kitaptı beni en çok şaşırtanda Crowe'ın kızı Elisabeth olmuştu. Önce hastahanede tanışıyorlar felan sonrada Crowe'ın kızı çıkıyor. Ayrıca Crowe'a bıraktığı not felan.

Yaşasın toplumsal bilinçaltı.
  • quote:

Bu hanneman daha sonradan david e yardım eden mi ? isimler karıştı

O idi galiba.
    Okuduğum kitabı bıraktırıp yeniden okutacaksınız bana kitabı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

Harika bir kitaptı beni en çok şaşırtanda Crowe'ın kızı Elisabeth olmuştu. Önce hastahanede tanışıyorlar felan sonrada Crowe'ın kızı çıkıyor. Ayrıca Crowe'a bıraktığı not felan.

Yaşasın toplumsal bilinçaltı.

Evet o crowe ölürken davidin yazdığı kart aklına geliyor ya orası süperdi.
  • Ohh be öğrenince bende rahatladım

Ama hala aklımı karıstıran birşey var , madem o 3.kişi tversky'nin arkadası hanneman'dı neden o halde Caine'e "bana petey diyebilirsin" dedi Zaten petey=tversky değilmiydi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.