Şimdi Ara

Olaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün uzun uzun düşünerek olaf aldım aslında baya sevdim fakat nasıl bir build izlesem karar veremiyorum off-tank daha iyi geldi bana bu hero ya dps gider mi? Ve sizce main champ olabilme kapasitesi var mı?

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• full tank gıdılır bence zaten e skılı yetiyo ben İlk MR vot-Frozen-Force of nature yada thornmall karsıya gore sonra warmog sonra karsıya gore tamamlıyom ıstersen atmada alabilrsin

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Olaf şu an op. İlk botla başla sonra 2 doran blade al ardından phage>mercury>frozen mallet>atmas al zaten oyunu kazanırsınız sen bu itemleri kasarsan ;) En sonda bi guardain angel olabilir

bence bir lifesteal itemi ve yeni çıkan momda alınabilir(bayağı op oluyor pasifle birlikte)

Orijinalden alıntı: Bayeong

quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Olaf şu an op. İlk botla başla sonra 2 doran blade al ardından phage>mercury>frozen mallet>atmas al zaten oyunu kazanırsınız sen bu itemleri kasarsan ;) En sonda bi guardain angel olabilir

bence bir lifesteal itemi ve yeni çıkan momda alınabilir(bayağı op oluyor pasifle birlikte)

Evet mom alınabilir ama life stealı 2 doranla sağlıyo zaten bide w açınca 40 heal çekiyo her vuruşunda yeterli bence oyunu domine ediyosanız bi bloodthirster da kasılabilir bence

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• wriggle lantern frozen atmas mr botu yada armor botu sonrasınd mom olabilir son item sana kalmış
  • al cloth'unu git jungle'ına q ile seri kasarsın sağa sola gang atıp 1-2 kill veya asist aldınmı gerisi kolay yap warmog'unu sonra yap guardian angel'ını gir ortaya ultini aç gözüne kestirdiğine saydır true dmg'ini kazan oyunu arada atma yapmayıda unutma kral sensin gardaş
    13 yıl önce açıldı
    Lucian - Ronaldinho?
    11 yıl önce açıldı
    Zyra midde oynanır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeleriniz uzerine 14/1/13 skorla oyunu kazandik ben cok yanlis build yapiyormusum late game de ölümsüz gibi bisey oldu zaten tesekkurler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.