|
Okyanusta bir yıldan fazla kalan Apple Watch kurtulmayı başardı
-
-
yanardağ a tırmanırken lav a düşürdüm halen çalışıyor paylaşımını da bekliyoruz.
-
Ultra gerçekten sağlam yekpare bir gövdeye sahiptir. Apple şimdiye kadar çıkardığı en sağlam ürünüdür.
-
Neden inanmadın merak ettim!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi model? Saat hangi seri? Fotoğrafı yok mu? Apple inceleme için almamış mı ilginç. Üç bilinmeyenli denklem makalesi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaa arkadaş ne kadar kötü bir reklam stratrjisi yaaa
Gerçi kullanıcı kitlesi tvden mobile geçen umutsuz ev insanları olduğu için demekki yiyorlar böyle reklamları ki sürekli bunun gibi saçma sapan reklamlar :) :) :)
-
Youtubeda bir video olduğuna ilişkin atıf var orjinal makalede. O videoyu seyrettim, adam posta kutusunu açıyor, zarfı alıyor,saati buluyor ve çalışıyor diyor. Kanal 165 aboneye sahip küçük bir kanal.
Apple neden incelemeye alsın, neyini inceleyecek?
Haber sitesi güvenilir değil, YouTube videosu öylesine çekilmiş gibi. Orijinal makalede isim yok, yani jared brick diye birini yazmışlar ama bu insan gerçek mi belli değil. fotoğraf yok, saati bulan ile veya saatin sahibi ile röportaj yok.
Ayrıca 1 yıl suda kalacak ve bul hala çalışıyor olacak. En basitinden şarjı biter.
Reklam olsun diye yapılmış bir içerik gibi geldi bana…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 16 Temmuz 2024; 5:58:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ne diyeyim. Ürünlerimize biraz daha zam yapacağız da. Kılıfını hazırlayalım dedik...
-
Klişeleşmiş apple reklamları.
-
Geçenlerde arkadaş Burç Halifenin en üst seyir katından Apple watch düşürdü. Hemen inip baktık çizik yok. Hatta hava sürtünmesinden güzelce temizlenmiş.
-
sorun benim inanıp inanmam değil koskoca firmanın halen şöyle ucuz reklamlar peşinde koşması.
-
Deniz de değil okyanus ha aman aman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yanardağ a tırmanırken lav a düşürdüm halen çalışıyor paylaşımını da bekliyoruz.
|
Youtubeda bir video olduğuna ilişkin atıf var orjinal makalede. O videoyu seyrettim, adam posta kutusunu açıyor, zarfı alıyor,saati buluyor ve çalışıyor diyor. Kanal 165 aboneye sahip küçük bir kanal. Apple neden incelemeye alsın, neyini inceleyecek? Haber sitesi güvenilir değil, YouTube videosu öylesine çekilmiş gibi. Orijinal makalede isim yok, yani jared brick diye birini yazmışlar ama bu insan gerçek mi belli değil. fotoğraf yok, saati bulan ile veya saatin sahibi ile röportaj yok. Ayrıca 1 yıl suda kalacak ve bul hala çalışıyor olacak. En basitinden şarjı biter. Reklam olsun diye yapılmış bir içerik gibi geldi bana… |
Yaa arkadaş ne kadar kötü bir reklam stratrjisi yaaa
Gerçi kullanıcı kitlesi tvden mobile geçen umutsuz ev insanları olduğu için demekki yiyorlar böyle reklamları ki sürekli bunun gibi saçma sapan reklamlar :) :) :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X