Şimdi Ara

Okuyup bana yardım etmenizi istiyorum nickime aldanmayın ciddi ciddi yardıma ihtiyacım var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde fırıncının gozuyle bakmak lazım, neden dayamış?

YAHU birsey varmıs gibi oturdum okudum yaw isim gucum yokmus gibi...Bunun gibi olaylar okadar cok gelecek ki basına 17 yasındaki arkadasım omrun boyunca ŞAŞIP KALACAKSIN DAHAAA...
  • kızın ne dediğini söylemen lazım ki yorumlayalım hocam
  • oturup okudum ki genel olarak okunmuş ama kızın ne dediğini yazmazsan yardımcı olamayız belki sen haksızsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır csb
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne dedi la? Hoşuma gitti falan dediyse iyi yapmışsın ayrılmakla.
  • üşenmedim okudum
    ilk olarak hafız fırındaki elemanı dövücez sonra teselli daha sonra içicez
    sen söylemedin ama aklımdan birşeyler geçiyor madem dediklerini kendine yedirebildi salla gitsin o zaman senki herhangi bi kızın yanında küfür bile etmesinden çekinen birisin seni haketmiyor demekki.
    bazılarına sevgimiz fazla geliyo taşıyamıyolar.
  • İpleri baştan eline vermişsin geri adım atma bırak hatasını anlasın.
    Hepimiz dedik zamanında ölüyoruz bitiyoruz hep uyarırlardı bak daha erken diye
    hep farklı olacak derdik ama olmuyor takma kafana ilerde dönüp güleceksin kendine.
    Ne yazdığını söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz eğer paylaşamıyorsan pmden de söyleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThirdEye -- 5 Ekim 2013; 18:13:19 >
  • Bugün hiç üzgün değildim sabah erkenden kalkıp ağa kapısındaki kafeye gittim nargile içtim güldüm eğlendim ve eve geldim kapıdan girer girmez anılar canlandı tekrar duygu seline girdim yapıcak bir şey yok daha mesaj gelmesse sevinirim alışmaya çalışıcam sağolun herşey için..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.