Şimdi Ara

OKUYUCUMUZDAN GELEN VİDYO İLE SARSILDIK BURASI İSTAMBUL'DA BİR ANAOKUL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Çekmeköy'de anaokulunda 'Çocuklardan linç girişimi' görüntüsü
    İstanbul Çekmeköy'de anaokulunda kaydedilen bir çocuğun diğer çocuklar tarafından topluca dövülmesi görüntüsü tüyleri diken diken edecek cinsten...

http://www.mynet.com/haber/yasam/istanbul-cekmekoyde-anaokulunda-cocuklardan-linc-girisimi-goruntusu-2424432-1

TURBO : YANLIŞ ANLAMAYIN AMA NE BEKLİYORSUNUZ BU ÜLKEDEKİ İNSANLARDAN? HEP GÖZÜMÜ AÇTIM AÇALI HER YER ŞİDDET DOLU. BOŞUNA MI DİYORUM SIĞINACAĞIM TEK YER SAVCILIKTIR DİYE? AYRICA ÖYRETMENE BİR BAKAR MISINIZ? BU ZIHNIYETTEN ANCAK BOYLE BIR SEY BEKLENIR.AYRICA OKULUN ADI BİLE SAKKAT.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖYRETMEN
  • dünya cennet değil.insan da vahşi ve kötü meyilli yaratılmış bencil bir tür.doğadaki tüm türler gibi.sadece kaloriferli evlerinizde bu videoları görünce hayret ediyorsunuz.modern yaşam sizi buna alıştırdı çünkü.ama gerçekler bunlar.doğa Allah sonlandırana kadar sonsuz bir rekabet,ölüm ve doğuş yeridir.

Edit:bir şey daha beyaz ırktan olan insanlar diğer çoğu insana göre bir tık daha kötülüğe meyili yüksektir.faşizm,kapitalizm,sömürü,ırkçılık gibi kavramlar hep avrupalı beyaz insandan çıkmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyriakos -- 26 Nisan 2016; 18:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

dünya cennet değil.insan da vahşi ve kötü meyilli yaratılmış bencil bir tür.doğadaki tüm türler gibi.sadece kaloriferli evlerinizde bu videoları görünce hayret ediyorsunuz.modern yaşam sizi buna alıştırdı çünkü.ama gerçekler bunlar.doğa Allah sonlandırana kadar sonsuz bir rekabet,ölüm ve doğuş yeridir.

HOCAM AMA BU ÜLKEDEKİ İNSANLAR İYİ NİYETLİ DEYİL? HANGİ İYİ OLMAYAN SEYLERI SAYAYIM?

SUNU ANLAMIYORUM BIZ IYIYIZ DIYINCE DELIRECEK DURUMA GELIYORUM

ELBETTE IYI VAR AMA IYI NIYETLI OLMAYAN COK FAZLA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

dünya cennet değil.insan da vahşi ve kötü meyilli yaratılmış bencil bir tür.doğadaki tüm türler gibi.sadece kaloriferli evlerinizde bu videoları görünce hayret ediyorsunuz.modern yaşam sizi buna alıştırdı çünkü.ama gerçekler bunlar.doğa Allah sonlandırana kadar sonsuz bir rekabet,ölüm ve doğuş yeridir.

HOCAM AMA BU ÜLKEDEKİ İNSANLAR İYİ NİYETLİ DEYİL? HANGİ İYİ OLMAYAN SEYLERI SAYAYIM?

SUNU ANLAMIYORUM BIZ IYIYIZ DIYINCE DELIRECEK DURUMA GELIYORUM

ELBETTE IYI VAR AMA IYI NIYETLI OLMAYAN COK FAZLA

çok saf insanlar iyi niyetli olur genelde.veya dibe vurmuş hiçbirşeye ihtiyacı olmayan insanlar.

• Senin gibiler bu tip olaylara normal gözüyle baktığı sürece daha da kötüye gidecek insanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

Senin gibiler bu tip olaylara normal gözüyle baktığı sürece daha da kötüye gidecek insanlık.

Be the change you want to see in the world.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu videolardan sonra türklerin gerizekalı olduğu kanısına vardım
  • Bu tür şerefsizleri öldüresim geliyor.

Birde Turbo sen bu tür konular açarmıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

ÖYRETMEN

NEDEN HOCAM ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.