Şimdi Ara

Okuyan herkesten lütfen acil cevap bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • World of tanks ı büyük bir hevesle indirdim. Windows 7 professional olan laptoptaa çalışması baya sıkıntılı oldu. Haliyle bende harici hard diske aktarıp masaüstü bilgisayara aktardım C'nin içerisinde games klasöründeki World of Tanks klasörünü. Oyunu bu bilgisaraya indirdiğimden hemen kuruldu haliyle setup halinde bekliyodum bende. Uğruna kotayı aşıp indirdiğim oyun şimdi elimde patladım sabahtan beri uğraşıyorum sinir küpüne döndüm lütfen sorunuma yardımcı olun.

    Masaüstü pc windows xp işletim sisteminde. Aktardıgım pc ise windows 7. şimdi kullanmaya çalıştığım win xp işletimli pc de oyunu baslat dediğimde önce dll dosyası eksik hatasını verdi onları giderdim sonra launcher dan oyna dediğim anda oyun window modunda açılıyor daha görüntü gelmeden ekrandan kaYboluyor ve makina sanki hiç bir komut vermemişim gibi bakıyor suratıma. Lütfen bana yardım edin sinirden çıldırmak üzereyim







  • Dosyayı hiç aktarmasaydın keşke. dll dosyalarını sağdan soldan toplasan bile stabil bir şekilde çalışmaz. Sistemi temizleyip baştan kurman gerek ve oynayacağın pc'ye kurman gerek, çünkü oyun kurulumunda sistem dosyalarına da işlem yapıyor.

    Window modu olayını oyunun ayarlarından düzeltirsin zaten ilk başlarda öyle açılıyor. Sistemin kapatma sebebi ise aradaki işletim sistemi farkının olması.
  • İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Bende aynı şeyleri düşünmüştüm xp için o sistem kayıtlarını düzeltebilirmiyim acaba diye düşündüm. En sonunda kıydım internete bu ay 100 tl gelicek ama napalım idare edicem artık. Sonunda başlayabildim ona seviniyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.