arkadaşlar ankara tatil olmazsa okula gitmem cuma günü buzdu aynı yerde kaç kez düştüm yürüyemiyom
bana gülenlerde düştü ama ohhhh
bizde de yoklama almıyorlar ama napiyim ki evde öylesinde gderim dönerim sonra eve
beşiktaş hiç olmadıgı kadar temiz
Beyler susun artık tatil falan yok.Sabah açıklamazlar kandırıyolar valla.İnanmayın ödevlerinizi yapın şimdi.Yoksa örtmenleriniz dover.Ama feci don olayı var.Bu hafta böyle geççekmiş belki hafta içinde 1 gün tatil yaparız.Yapmamız gerek
yarın şşir mi okucam yaw hee bu arada birşey sorcam fon müziğini müzik setinde çalıştırmak için nero ya yazdırırken muzik cd si olarak yazdırıyruz dimi hee bide formatları wav olur mu öyle yapsam
quote:
Orjinalden alıntı: bLaZe1990
Beyler susun artık tatil falan yok.Sabah açıklamazlar kandırıyolar valla.İnanmayın ödevlerinizi yapın şimdi.Yoksa örtmenleriniz dover.Ama feci don olayı var.Bu hafta böyle geççekmiş belki hafta içinde 1 gün tatil yaparız.Yapmamız gerek
teselli mi yoksa başka bişe mi???
ödevler dert değil yaaya hiç yapmıyor başka sınıftan alıyorum, yada birine veiriyorum nedense yapıyorhiç yapmazsak da bişe olamz belki inaşllah
tatil lazım yaa...sömestr'da falan sabahlamaydı , oyundu, şuydu buydu..dinlenemedik
quote:
Orjinalden alıntı: akıllı12
yarın şşir mi okucam yaw hee bu arada birşey sorcam fon müziğini müzik setinde çalıştırmak için nero ya yazdırırken muzik cd si olarak yazdırıyruz dimi hee bide formatları wav olur mu öyle yapsam
yaw tgrt de dedi tatil yoq die yarın inat değilmi teker teker buzlu yollarız fotosunu ve kaza yapan araçların fotosunu çekcem nede olsa 6 da servis gelio
neyse sabah uyanır uyanmaz karşı binanın çatısına bakacas artık.
okul için saat kuruyosam saat benden baya bi küfür yer. sabah uyanmak için kurulan cep telefonu alarmına
o iğrenç uyandırma melodisi kabus olacak yine.
quote:
Orjinalden alıntı: Be®k
yaw tgrt de dedi tatil yoq die yarın inat değilmi teker teker buzlu yollarız fotosunu ve kaza yapan araçların fotosunu çekcem nede olsa 6 da servis gelio
beni de 7'de alıyor...(gün doğarken) 6'da kalkıyorum kim bilir sen kaçta kalkıoyn..yazık...
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_h_fb
neyse sabah uyanır uyanmaz karşı binanın çatısına bakacas artık.
okul için saat kuruyosam saat benden baya bi küfür yer. sabah uyanmak için kurulan cep telefonu alarmına
o iğrenç uyandırma melodisi kabus olacak yine.
Aynen.Değiştiriyorum değiştiriyorum yine de sinirlerimi bozuyo
bbaaaşşşlllaaadddııı ama tek tük yağıyor inşallah hızlanır
bizim okul bütün hafta yarım gün..hiç okul derdim yok bu hafta
neyse haber verdim servisçiye yarın gitmicem nasılsa yoklama almıyolar
Yoklama almıyolarmı?O zaman kaçalım ya
nie yoklama almılar?
yok yaw bizde sorumluluk sınavları var 2 3 lere dersler boş o yüzden