Şimdi Ara

Okullarr Tatil Buyrun liste... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hafıf bı kar yagıyo ınsallah lapa lapa ya donusur

yokmu baska hava durumu haberi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Ankarada hava açtı

nasıl anladın akşam akşam.

• arkadaşlar ankara tatil olmazsa okula gitmem cuma günü buzdu aynı yerde kaç kez düştüm yürüyemiyom

bana gülenlerde düştü ama ohhhh
  • bizde de yoklama almıyorlar ama napiyim ki evde öylesinde gderim dönerim sonra eve
  • beşiktaş hiç olmadıgı kadar temiz
  • Beyler susun artık tatil falan yok.Sabah açıklamazlar kandırıyolar valla.İnanmayın ödevlerinizi yapın şimdi.Yoksa örtmenleriniz dover.Ama feci don olayı var.Bu hafta böyle geççekmiş belki hafta içinde 1 gün tatil yaparız.Yapmamız gerek
  • yarın şşir mi okucam yaw hee bu arada birşey sorcam fon müziğini müzik setinde çalıştırmak için nero ya yazdırırken muzik cd si olarak yazdırıyruz dimi hee bide formatları wav olur mu öyle yapsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Beyler susun artık tatil falan yok.Sabah açıklamazlar kandırıyolar valla.İnanmayın ödevlerinizi yapın şimdi.Yoksa örtmenleriniz dover.Ama feci don olayı var.Bu hafta böyle geççekmiş belki hafta içinde 1 gün tatil yaparız.Yapmamız gerek

teselli mi yoksa başka bişe mi???

ödevler dert değil yaaya hiç yapmıyor başka sınıftan alıyorum, yada birine veiriyorum nedense yapıyorhiç yapmazsak da bişe olamz belki inaşllah

tatil lazım yaa...sömestr'da falan sabahlamaydı , oyundu, şuydu buydu..dinlenemedik

• quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

yarın şşir mi okucam yaw hee bu arada birşey sorcam fon müziğini müzik setinde çalıştırmak için nero ya yazdırırken muzik cd si olarak yazdırıyruz dimi hee bide formatları wav olur mu öyle yapsam

• yaw tgrt de dedi tatil yoq die yarın inat değilmi teker teker buzlu yollarız fotosunu ve kaza yapan araçların fotosunu çekcem nede olsa 6 da servis gelio
  • neyse sabah uyanır uyanmaz karşı binanın çatısına bakacas artık.

okul için saat kuruyosam saat benden baya bi küfür yer. sabah uyanmak için kurulan cep telefonu alarmına

o iğrenç uyandırma melodisi kabus olacak yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

yaw tgrt de dedi tatil yoq die yarın inat değilmi teker teker buzlu yollarız fotosunu ve kaza yapan araçların fotosunu çekcem nede olsa 6 da servis gelio

beni de 7'de alıyor...(gün doğarken)
    6'da kalkıyorum kim bilir sen kaçta kalkıoyn..yazık...

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

neyse sabah uyanır uyanmaz karşı binanın çatısına bakacas artık.

okul için saat kuruyosam saat benden baya bi küfür yer. sabah uyanmak için kurulan cep telefonu alarmına

o iğrenç uyandırma melodisi kabus olacak yine.
    Aynen.Değiştiriyorum değiştiriyorum yine de sinirlerimi bozuyo
  • bbaaaşşşlllaaadddııı ama tek tük yağıyor inşallah hızlanır
  • bizim okul bütün hafta yarım gün..hiç okul derdim yok bu hafta
  • neyse haber verdim servisçiye yarın gitmicem nasılsa yoklama almıyolar
  • Yoklama almıyolarmı?O zaman kaçalım ya
  • nie yoklama almılar?
  • yok yaw bizde sorumluluk sınavları var 2 3 lere dersler boş o yüzden
  • amasya ve merzifon da tatillll
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.