harbi ya ankara nasil istanbulda yapmasin bi gün be gecen hafta iki gün gittiler ankarada nasil resmen il ayiriolar ya istanbulda kac gün tatil oldu ankarada nasil kar yagio iki gündür ama su anda yagmio da olsuun yagacak gibi hawa kapali tatil isitioz
quote:
Orjinalden alıntı: wiseacre002
harbi ya ankara nasil istanbulda yapmasin bi gün be gecen hafta iki gün gittiler ankarada nasil resmen il ayiriolar ya istanbulda kac gün tatil oldu ankarada nasil kar yagio iki gündür ama su anda yagmio da olsuun yagacak gibi hawa kapali tatil isitioz
+1000000
Bu arada istanbulda ilginç bir olay yaşanıyor yağış yağmura döndü yağmur başladı
arkadaşlar okullar istanbulda bölge bölge tatil edilecekmiş hade hayırlı olsun
Ayıp valla.İlle yarın servis kazaları olması mı lazım yani.İstanbulda kar tatili yapmıyolardı 2 sene öncesine kadar ama bi gün çocuğun birisi dondu ondan sonra kar yağmadan tatil yapıyolardı.Olayın şoku geçince yine sallamaya başladılar.Ben Ankara/Polatlıdayım ümitsizim.Geçen Ankara ve tüm ilçeler tatil oldu bi burası olmadı.Kaymakamımız biraz maldır da
ankarada yağmur yok ama karda yok birazdan geri başlar gerelde
quote:
Orjinalden alıntı: sims_2
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Yarın öbürgün "Üniversite" sınavına girdiğinizde buralardan soru çıkınca "durun biz o zaman kar tatilindeydik bu sayılmaz" mı diyeceksiniz?
iii saçmalamışsın walla ne alaka o gun gitmeyince o konuyu atlıyomuyuz sanki nerde kaldıysak ordan devam ediyorum öğle düşünüyosan eğer
+1907
Sınava nasıl çalışıldığını bilmiyor sanırım
meteorolojiye gore bu gece;
ISTANBUL;ÇOK BULUTLU VE ARALIKLI KAR YAĞIŞLI GEÇECEK. BU GECE VE YARIN SABAH SAATLERİNDE İL GENELİNDE BUZLANMA VE DON OLAYI GÖRÜLECEK. -1
ANKARA; ÇOK BULUTLU VE HAFİF KAR YAĞIŞLI GEÇECEK. İL GENELİNDE KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI GÖRÜLECEK. -6
ANKARAYA TATİL ŞART YANİ BU DURUMDA YAA
quote:
Orjinalden alıntı: Be®k
arkadaşlar okullar istanbulda bölge bölge tatil edilecekmiş hade hayırlı olsun
iyi olan kazansın
yaaa okularda super egıtım varda sankı gelıp kar tatılı olalım dıyınce gıdın oklnzda ders calısın dıolar...veya sene sonuna eklencek dıolar sankı eklenınce mıllet okula gıtcek ya
UFFF HİÇ Bİ YERDE AÇIKLAMIYOLAR ankarada tatil yok galiba
yaw bari söleseler okullar açık diye boşuna böle ümitlenmiyelim
ben bu kaymakamı yada valiyi(hangisi yapıyorsa tatili artık)...neyse banlanmaycam bu sefer inaşllah
ya pazarttesi gibi olacak..okula gidemeyecek bir kısı möğrenciler , diğerleri de yarım gün gidecek...
yaw ben ankarada dıkmende oturuyorum yarın tatıl olmazsa serwıs bıraz zor cıkar yokusları
valla ankarada tatil olmazsa ben kendime şahsi tatil ilan edecem.
yanlız harbı ankaranın tatıl olması gerek yanı eger bızı tatıl edıp ankarayı etmezlerse cok gulerm hee tam tersı olrsada cok kızarım
ya arkadaşlar yine geçen haftaki gibi yapcaklar;buz pistinde kaya kaya okula gitcek servis sonrada okula geldiğimizde tatil dicekleryine çile ve işkence
Ankara da tatil olma ihtimali var, yarın -1 derece olacak çünkü.İstanbul ise 2 derece olacak yarın. İstanbul kesinlikle tatil olmaz haberlerde zaten tatil olmayacak dendi.BUndan sonra da pek bişiy değişmez.Paşa paşa okula gidiceksiniz. Gitmesseniz zararınıza olur okulunu uzar