Şimdi Ara

Okullarr Tatil Buyrun liste... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVT
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

EVT

• kaynak
  • yaw tatil dediysek çorum tatil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

quote:

EVT

• geliyooor geliyor http://meteor.gov.tr/2003/tahminanaliz/Guntr0.Gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 13 Şubat 2006 18:08:02 >
  • yaw bugün hane etkili kar yağışı vardı
  • beyler durumlar nası?
  • Evet burda acaip bir "dumur" yağışı var, meteoroloji kar yok desin tutturamasın güzel de, kar var deyip tutturamaması baya kötü olmuş..
    Sabaha karşı yağsın, kalkınca bi süprizle uyanalım. Bu sabah o güzel haberi duyacağımı umarak uyandım, dışarsını iyi görünce umutlandım ama paşa paşa okuluma gittim herkes gibi. Bu hafta birşey yok gibi :(
  • yagsın yaa yagsn hıc umıdım yok tatıl olmak hakknda ama offf olsa super olr yrn
  • yaw yağcaksa yağsın yağmıcaksa boşuna beklemiyelim aynı şekilde tatil yapcaklarsa yapsınlar yapmıcaklarsa sölesinlerde ders çalışalım
  • quote:

yaw yağcaksa yağsın yağmıcaksa boşuna beklemiyelim aynı şekilde tatil yapcaklarsa yapsınlar yapmıcaklarsa sölesinlerde ders çalışalım

senın ımza cok sekıl ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Evet burda acaip bir "dumur" yağışı var, meteoroloji kar yok desin tutturamasın güzel de, kar var deyip tutturamaması baya kötü olmuş..
    Sabaha karşı yağsın, kalkınca bi süprizle uyanalım. Bu sabah o güzel haberi duyacağımı umarak uyandım, dışarsını iyi görünce umutlandım ama paşa paşa okuluma gittim herkes gibi. Bu hafta birşey yok gibi :(

Ya geçen hafta ankaraya hergün etkili yağacak diyodu hiç yağmadı Oda bişeymi(bu arada yine yağacak diyo ama yine yağmıyo)

• bakırköy de bi ara herkes denize gircekti
  • off yaw yağöıcaksa bari hava soğuk olmasın
  • tamda gitmemiştim bu gün okula salı günüde tatil olmasını bekliyodum off off kar var diyoloar karın k si yok

• İSTANBUL
    14.02.2006
    İSTANBUL
    Çok bulutlu ve kar yağışlı geçecek.
    İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Radara görede kar gebzenin o taraflarında var

Arkadaşlar bu haritalara bakarsak kar etkili gözüküyor ama @akıllı12 nin dediğin gibi karın k si yoq

ARTIK KARARI SİZ VERİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be®k -- 13 Şubat 2006 20:44:53 >

• istanbul avrupa yakasında o resimlşerde yeşil koyu olmadıktan sonra kar beklemeyin ayrıca balkanlar da da kar olması lazım 15 yıllık tecrübe konuşuyo burda
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.