Şimdi Ara

OKULLARDA 3D FİLM GÖSTERİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben, 5 yıldır Mersin'de bu işi yapıyorum. Aynı zamanda Mali Müşavirim, ve bir okul kantini işletiyorum.

Öncelikle tavsiyem 3D işini yapacaksanız, yerli yapım filmleri tercih edin.Çocuklar internet,tv vs aracılığıyla yabancı yapım filmleri bedelsiz bir şekilde izleyebilir,dolayısıyla gösterime katılmazlar.Ayrıca okul idaresi daima önceliği yerli yapımlara verirler ki telif hakkı olduğu,öğretici olduğu ve tabi ki yerli olduğu için.
    Arkadaşlar, elimde 2 adet 40'ar dakikalık 2 adet yerli yapım, telif hakları alınmış film var.Bu işi yapmak isteyen arkadaşlara yıllık olarak, istedikleri iller için(Her il için değil,bazı illerde daha önce gösterildi) gösterim izin hakkını cüzi bir fiyat karşılığında verebilirim.(İl Milli Eğitim izni de tarafımdan alınıyor.)
    NOT// İşi düzgün yapan yaptığı masrafı 2 haftada çıkartabilir.

Bu işlerde güven çok önemli.Kasım 2.haftasında gösterilerim başlıyor.Dileyen arkadaşlar,Mersin'e gelip 3D gösterimi yaptığımız okulun birinde bizlere katılarak bu işi deneyimleyebilir.
    Ayrıca isteyen arkadaşlarla , okul gelir makbuzu, etkinlik foto, video, facebook fun club fotoğrafları paylaşabilirim.

İş yapmamız şart değil arkadaşlar.Bu konu başlığı altında bu iş hakkında fikir alış-verişinde bulunabilir,inovasyon odaklı çözümler bulabiliriz.Bu iş ile ilgili öğrenmek,bilmek istediklerinizi 5 yıldır edindiğim tecrübeler dahilinde sizlerle paylaşabilirim.
    Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel...

• güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.