Şimdi Ara

OKULLAR AÇILDI! İLK GÜNÜNÜZ NASIL GEÇTİ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdide ilk gününüz nasıl geçti anlatın bakalım
  • Bir kızlar var okulda cennet gibi %90 kız %10 erkek kızların hepsi birbirinden güzel hepsine aşık olursun yani okul gayet iyi özel okul gibi 20 kişilik sınıf teker teker oturuyoruz hocalar gayet iyi.Ayak üstü zaten hemen ortamı kurdum 4 kişi ile tanıştım.Yarında bir kız kestiriyim lise aşkı yaşıyım

Orjinalden alıntı: s.u.i

Bir kızlar var okulda cennet gibi %90 kız %10 erkek kızların hepsi birbirinden güzel hepsine aşık olursun yani okul gayet iyi özel okul gibi 20 kişilik sınıf teker teker oturuyoruz hocalar gayet iyi.Ayak üstü zaten hemen ortamı kurdum 4 kişi ile tanıştım.Yarında bir kız kestiriyim lise aşkı yaşıyım

ahh ahh eski okudugum günleri özendirdin be

hocam hangi şehir ve okulun adı ne merak ettim?

Orjinalden alıntı: Alp

Ne çabuk geçti diyorum, başka birşey demiyorum. :p

aynen ya ne cabuk bitti tatil

Okul güzel ama sınıflar kötü. Sıralar eksik. Oturduğum yer aşırı kötü
  • biz liseye ilk başladığımızdan okulun büyükleri bizi keklemişlerid sorduk kaçda dağılacaz falan diye 3 de demişlerdi.3e kadar bekledik meğersem saat 12 de okul bitiyormuş.Aynısını bugün çömezlere yaptık gecen senede yapmıştık çok eğlenceliSaat 3de gittiğimizde 9. sınıflar yeni çıkıyordu
    And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
    On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
    And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
    And the lamp-light o'er him streaming throws his shadow on the floor;
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
    Shall be lifted—nevermore!
  • İzmir'den sonra İstanbulda, okulda kızları vs görünce duvara toslamış gibi oldum.

Allahtan dersane var.

• sınıfta 35 kişiyiz sıralarda yetmedi :D
    lise 2 deyim arkadaşlarımdan hiçbiri yok hepsi başka lisede
  • ilkgün okuldan kaçıp pes kafeyede ps3 keyfi yaşadık yarında gidip çömleri ezcez
  • daha okulda yeniydim gittim bir banka oturdum yanıma büyük sınıftan bir çocuk oturdu serseri gibi bişeydi onla biraz sohbet ettikbaşka okul bulamadın mı burda her o.ç. vs başladı okulu kötülemeye bende dk 1 gol 1 korktum ama neyseki çok şükür korkum yersizmiş sınıfa girince erkekler çok cana yakındı hemen benle tanıştılar kaynaştık vs güzel geçti ilk gün fakat kızlarla tanışamadım hiç biri gelip bana meraba bile demedi zamanla olur heralde neyse bugün iyi geçti kısaca ufak bir arkadaş çevrem oldu mutluyum

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

Tatilin keyfini tam çıkaramadığım için çok kötü. Ağustos'dan itibaren tatildi benim için. 2007-2008 kadar zor bir sene olacağını zannetmiyorum ama. Herhalde ondan daha kötüsü olamaz her açıdan. Kritik para sıkıntısı (hâla var da kritik değil), para olmayınca herkesin ruh hali berbat olduğundan aile içi sürekli huzursuzluk, uyuşmazlık, kavga ama sonuçta sağlıktan yana bir sıkıntı olmadığı için mutluyum. O olmadan hiçbirşey olmuyor.

Sağlık Olmadıktan Sonra gerisi boş..

Mesela hasta Olduğum Zaman Yanıma Paris Hilton Gelse Kafamı Bile Çeviremem....

paris hilton ben sağlıklıyken yanıma gelse çevirmem ki kafamı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.