Şimdi Ara

OKULDAN ATILABİLİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Resim ve wp uzrinden alinan ss per kanit ve delil olarak sunulamaz. Ayrica whatsapp konusmalari 2 kiaiye ozeldir ve bu konusmalarin paylasimi da yasaktir hicbir sey olmaz rahat ol o da kufrettiyse sem de ss al ;)

Nasıl kanıt değil burdan ss alıp bırbırını dava edenler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende bir arkadasina rica ediyorsun o elemanin whatsapp pp sini koyuyor profile sana kufur ediyor baya bi. Tarihide photoshop ile senin kufur ettigin tarihten oncesini ayarliyorsun. Hocalara o bana bunlari bunlari demisti diyorsun. Not tum wp konusmalarini sil hoca teli alip bakarsa siliyorum hepsini dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul bu konu ile ilgilenmez ancak arkadaşınızın savcılığa suç duyurusunda bulunması durumunda gerekli işlemler başlatılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpi0n42

quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Ne atilcan be kardeş ayrica okula şikayet etmeye hakkı yok

Kesinlikle var. Bu sene çıkan yeni yönetmeliğe göre okul dışı falan farketmez birine kufur ederseniz ve sikayet ederse 1-1.5 hafta uzaklastirma aliyorsunuz. Hatta ogretmene hakaret de 3 gun mu neydi

Ekleme: Bu ne la. Herkes demişki

Yok mudure soversen atilirsin anca

Paylasmaya hakkı yok 2 kisi arasindaki ozel konusmayi

Okul sinirlari disinda olmus

Yeni yonetmelige gore var beyler

Bazilari da yazmis hep uzaklastirma derler zaten.

Hakaret ciddi bi mesele bi kere, sikayet ederse mudurun iplememe gibi bir hakki yok. Alirsin uzaklastirmayi

Öyle şey olmaz.Kim kime küfür etti okul savcılık mı ki bu işi çözsün.Bu doğrudan devletin gerekli kurumlarını ilgilendirir

• Ben sadece çocuğa sövdüm anne baba karıştırmadan azda dalga geçtim

• He birde ben normal bi arkadaşımla konuşurken yazmıştım çocuğun telden görüp ssleyip kendine atmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumper34

Biz bi arkadaşla whatsapptan konuşurken gıcık oldupum birine sövmüştüm bunları görüp ss alıp kendi telefonuna atmış disipline verip attırıcam diyor sizce atılır mıyım troll cevap yazmayın lütfen yardımınıza ihtiyacım var

İki kişi arasında geçen özel bir konuşmayı toplumla izinsiz paylaşmak ciddi bir suç.
    Geçenlerde bir adam hapis yemişti bir özür dilerim konuşmasını facebook grubunda paylaştığı için.
    Mahkemeye vermekle tehdit et. Hatta hem tehdit et, hem ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

quote:

Orijinalden alıntı: Jumper34

Biz bi arkadaşla whatsapptan konuşurken gıcık oldupum birine sövmüştüm bunları görüp ss alıp kendi telefonuna atmış disipline verip attırıcam diyor sizce atılır mıyım troll cevap yazmayın lütfen yardımınıza ihtiyacım var

İki kişi arasında geçen özel bir konuşmayı toplumla izinsiz paylaşmak ciddi bir suç.
    Geçenlerde bir adam hapis yemişti bir özür dilerim konuşmasını facebook grubunda paylaştığı için.
    Mahkemeye vermekle tehdit et. Hatta hem tehdit et, hem ver.

Uzaklaştırma falan bişey olur mu sizce

• Bizi şimatet ettiler 5 kişi grup açıp sövmüştük savcılığa felan gidicekti olay büyümesin dediler disiplin cezası aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Bizi şimatet ettiler 5 kişi grup açıp sövmüştük savcılığa felan gidicekti olay büyümesin dediler disiplin cezası aldık

Uyarı mı uzaklaştırma mı

• O ss kanıt değilki. Babanın numarasıno çocuğun isminde kaydet telefonuna babanın profil resmini de çocuğun resmini bulup o yap somra babanın telefonundan söv kendine veya hiç uğraşma rehberine kendi numaramı kaydedip kendine söv. Sonra o da bana sövdü diyip şikayet edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Bizi şimatet ettiler 5 kişi grup açıp sövmüştük savcılığa felan gidicekti olay büyümesin dediler disiplin cezası aldık

Olay savciliga gitse nolacakta. Buyusun la nolacak turunden giderlenseydiniz.

• Bazı arkadaşlar hayata toz pembe bakıyor herhalde. Arkadaşlar belki bilginiz yok belki hiç araştırmadınız olay savcılık ile sonuçlanırsa savcılık Whatsapp'dan hangi telefon numarası hangi telefon ile ne konuşmuş döküman halinde istiyor. Gerçi şu var Whatsapp 2 ay sonra verir 5 ay sonra verir uzun sürebilir fakat sonuç olarak bilgi paylaşımı yapıyorlar.

Mesela benim telefon numaram 1234 olsun savcılık Whatsapp'a 1234 numaralı telefonun şu gün şu saatteki konuşma dökümanlarını istediğine dair yazı gönderiyor. Eğer sizin dediğiniz gibi bulunamama olayı olsaydı biri Twitter'dan benim adıma soyadıma hesap açıp fotoğrafımı koyup sövmüş deyip cezadan sıyrılırlardı ama görüyoruz ki olaylar savcılığa gittikten sonra sıyrılabilen olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 4 Ekim 2015; 13:00:35 >
  • Dsiplin cezası alırsın.
  • Uzaklaştırma hariç hepsine razıyım

• Annem babam olayı bilmiyor

• Olay büyümesin diye demedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumper34 -- 4 Ekim 2015; 14:30:45 >
  • Okul,savcılık veya karakol olsaydı sorun çıkabilirdi olay kişisel bir durum okulu ilgilendirmiyor haa seni çağırırlar 2 tehdit nasihat edip yollarlar bu max okulun yapabileceği ama küfür ettiğin kişi okuldan netice alamayıp davacı olursa başın ağrır her ay mahkeme mahkeme sürünürsün

• kardeş yeni yönetmelik çok sert telefonu çantanda bile bulasalar uzaklaştırma veriyorlar diye biliyorum bence arkadaşından özür dile
  • quote:

Orijinalden alıntı: TestaMentDH

quote:

Orijinalden alıntı: watcer

Hiçbirşey olmaz. Kişisel konuşmanı çalmış suçlu o. Ortalık alemde hakaret etmemişsin. Yeni yönetmelik okul idaresi ve öğretmenlerle ilgili yani öğretmene ve idareye hakaret etmemişsen birşey olmaz. Yaşıtlarından birine hakaret ettiysen okul yönetimi ne alaka? Birşey olmaz.

Kişisel konuşmasını çaldığı için suçlu olduğu kısma katılmakla birlikte "Hiçbirşey olmaz." cümlesine katılmıyorum.

Yeni yönetmelik ile Facebook, Twitter vb. sosyal ağlar üzerinden ARKADAŞLARINA hakaret eden uzaklaştırma alır.

Çoğu forumdaş bir şey olmaz yazmış. Bu yönetmelik yeni çıktığı için bilinmemesi normal. Bilelim, bilgilendirelim.

http://m.sabah.com.tr/yasam/2015/09/30/hakaret-iceren-tweetlere-disiplin-cezasi

http://www.mebpersonelleri.net/m/?id=16457

http://m.haberturk.com/gundem/haber/1097845-sosyal-medyada-arkadasini-taciz-eden-okuldan-atilacak
    .
    .
    .

"b) Okuldan kısa süreli uzaklaştırma cezasını gerektiren davranışlar; 1) Kişilere, arkadaşlarına söz ve davranışlarla sarkıntılık, hakaret ve iftira etmek veya ahlak kuralları ile bağdaşmayan davranışlarda bulunmak ya da başkalarını bu gibi davranışlara kışkırtmak"

2 kişi arasında geçen bir whatsapp konuşmasını çalmak suç değil mi ? Ayrıca whatsapp sosyal medya değil diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.