Şimdi Ara

Okulda sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 4 teyim. Lavuk bir eleman var sınıfta. Beni sürekli ezmeye çalışıyor zorla ödevini yaptırtıyor, sınavda yanına oturtmaya çalışıyor oturmazsan döverim falan diyor. Eleman dövemeyeceğim bir tipte serserinin teki. Nasıl bir önlem alabilirim buna karşı yardım edin beyler.

• Annene söyle
  • Adın Ayşe mi ?
  • Beyler ciddi yardım edin ya psikolojik sorun oldu neredeyse. Halletmem lazım bunu
  • örtmene söyle
  • lise 2 deyim lise 4 ün en sözü geçen kişisi yaptıramaz bana bu dediğini bunu kalıbıma falan güvenerek söylemiyorum 1.70boy 52 kiloyum, kemiğim la ben. biraz kendi özgürlüğünü düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneymminik

lise 2 deyim lise 4 ün en sözü geçen kişisi yaptıramaz bana bu dediğini bunu kalıbıma falan güvenerek söylemiyorum 1.70boy 52 kiloyum, kemiğim la ben. biraz kendi özgürlüğünü düşün

Haklsın ama bir kere girdiğim kavgada canım çok yanmıştı. Çocukta tam kavgacı. Haşat olurum diye korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: nickneymminik

lise 2 deyim lise 4 ün en sözü geçen kişisi yaptıramaz bana bu dediğini bunu kalıbıma falan güvenerek söylemiyorum 1.70boy 52 kiloyum, kemiğim la ben. biraz kendi özgürlüğünü düşün

Haklsın ama bir kere girdiğim kavgada canım çok yanmıştı. Çocukta tam kavgacı. Haşat olurum diye korkuyorum

haşat ol, başkasının ödevini yapmaktan iyidir.
  • Sen bastan taviz vererek hata yapmissin , krali gelsin gerekirse dayak ye hicbir zaman kendini ezdirme , hatta git kick box fln ogren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idareye gitmekle tehdit et
  • quote:

Lise 4 teyim. Lavuk bir eleman var sınıfta. Beni sürekli ezmeye çalışıyor zorla ödevini yaptırtıyor, sınavda yanına oturtmaya çalışıyor oturmazsan döverim falan diyor. Eleman dövemeyeceğim bir tipte serserinin teki. Nasıl bir önlem alabilirim buna karşı yardım edin beyler.

la biri bana öyle yapıcak bırak ezilmeyi öldürürüm onu öldürürüm az öz güvenin olsun giriş ya kasıklarına önce bi tekme sonra ağzı gözü paylayana kadar döv abi şu korku işini bırakın ya
  • Tamam artık duruşumu ortaya koyuyorum. Yarından itibaren ezdirmeyeceğim kendimi o çocuğa. Gereksirse dayak yiyeyim.
  • quote:

Tamam artık duruşumu ortaya koyuyorum. Yarından itibaren ezdirmeyeceğim kendimi o çocuğa. Gereksirse dayak yiyeyim.

işte Türk ruhu şu canım yanıcak haşat olucam olayından bi vazgeçin o sanamı vuruyor senin yokmu elin kolun dostum geçir 2 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumalı69

quote:

Tamam artık duruşumu ortaya koyuyorum. Yarından itibaren ezdirmeyeceğim kendimi o çocuğa. Gereksirse dayak yiyeyim.

işte Türk ruhu şu canım yanıcak haşat olucam olayından bi vazgeçin o sanamı vuruyor senin yokmu elin kolun dostum geçir 2 tane

Dayak yeme korkusu olsa çok rahat saldıracam hocam ama şu lanet korku çok kısıtlıyor beni ya
  • Anan mıyız lan biz senin kendinizi korumayı öğrenin be karı gibi kavgadan korkmayın allah sizi keşke karı olarak doğursaydı ezik asosyeller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekıp

Anan mıyız lan biz senin kendinizi korumayı öğrenin be karı gibi kavgadan korkmayın allah sizi keşke karı olarak doğursaydı ezik asosyeller

Doğru konuş lafını bil. Ben buraya akıl danışmaya geldim. Asosyal falan de değlim. Öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir laf vardır. Ben o çocuğu döversem ertesi gün adamlarını toplayıp gelmeyeceğini mi düşünüyorsun? Hiç şerefsiz insanlarla karşılaşmamışsın anlaşılan
  • Beni de böle ezmeye çalışan cocuk vardı bende ona boyun eğmedim
    sonra bana saldırdı felan bende dişimi gösterdim onun boynunu koluma aldım
    pek te vurmadım ama etkisiz hale getirmeye calıştım sonra herkeze beni dövdüğünü felan anlatmış gurur yapmadım umursamadım çocuk ta bana bir daha bulaşmadı burda dayak yesen bile karşı tarafa bir mesaj vermen gerek sana boyun eğmiyorum diye hem kavga cıktıktan sonra hiç korkun felan olmaz emin ol
  • quote:

Lise 4 teyim. Lavuk bir eleman var sınıfta. Beni sürekli ezmeye çalışıyor zorla ödevini yaptırtıyor, sınavda yanına oturtmaya çalışıyor oturmazsan döverim falan diyor. Eleman dövemeyeceğim bir tipte serserinin teki. Nasıl bir önlem alabilirim buna karşı yardım edin beyler.

ona kimin patron olduğunu göster dostum
  • Lae olum, 4. sınıfa kadar gelmişsin. Kavga falan etme. Mayısa kadar sabret zaten sınavlardan sonra mezun olunca çocuğun yüzünü görmezsin olur biter Ben de yaşadığının benzerini yaşadım ^_^
  • Bak liseli kardeşim sen dayak yemekten korkuyorsun lakin bu sene senin psikolojik olarak ağzına mıçacak ve sınavını çok etkileyecek.Bundan sonraki hayatında da ezileceksin.Şimdi bu adam seni en fazla döver büyük ihtimal burnun falan kırılabilir malum kafa atmayı seven bir milletiz neyse sonuçta dayak yesen bile kendini ezdirmemiş olursun öz güvenin yerine gelir üstüne alacağın darp raporuyla bu adamı ayağına getirtip "kardeş mokunu yiyeyim şikayetini geri al kurban olayım" dedirtme imkanı doğar ki bu da seni pışpışlar.Özetle bir seyirci kitlesinin içinde gerekirse dayak ye korkuyla yaşayıp şamar oğlana dönmektense dik dur ezdirme dayak yemekten de korkma.Bir tane sağlam dayak yeme anım var o günden beri kimseden lafımı sakınmam (dilim bir hayli iğneleyicidir) yiyeceğim en fazla bi dayak ezilmektense dayak yer dik dururum(hoş dayakta yemedim ondan sonra).Ama en başta otur adam gibi konuş baktın iş kavgaya gidiyor bırak seni dövsün ki onda hasar olmadığını gören öğretmen ve polisler tamamen senin yanında olsun.(oğlanı dövemeyecek cüssede olduğunu varsayarak ve adam toplar gelir korkundan sürekli dayak ye diyorum kendine güveniyorsan ring senin adamım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 5 Kasım 2012; 12:59:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.