Şimdi Ara

Okulda Radyo Yayını Yapmak İstiyoruz, Yardım et DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, okulun tüm hoparlörünü yöneten makine gibi birşey var, ve bunun birden fazla (yaklaşık 6 tane) jak girişi var. Biz okulda 45 sakikalık öğle aralarında kendi radyo yayınımızı yapmayı düşünüyoruz. Şu şekilde olacak:

Laptopu ses sistemine bağlayacağız, bir de mikrofon alacağız bunu da başka bir jak girişine takacağız. Ve paşa paşa yayınımızı yapacağız.

Sorularım:

İşimize yarayabilecek programlar neler olabilir?
    Radyo için isim önerisi verebilir misiniz?
    Jenerik müziğini nasıl ayarlayalım? Trololo'nun müziğini düşünüyoruz, olur mu?

• Bulunsun
  • Olmaması için sebep yok amaç konu uplansın
  • facebook profiline girdim. sapıkça seni inceledim. sosyalsin. iş var sende. iyi bir lisedesin. birçok etkinliğe katılıp kendini geliştiriyorsun. yakışıklısın. güzelsin. şimdi de radyo kuracaksın. daha da sosyal olacaksın. bense asosyalim. seni kıskanıyorum. hem de çok pis kıskanıyorum. şimdi gidip ağlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yitse

facebook profiline girdim. sapıkça seni inceledim. sosyalsin. iş var sende. iyi bir lisedesin. birçok etkinliğe katılıp kendini geliştiriyorsun. yakışıklısın. güzelsin. şimdi de radyo kuracaksın. daha da sosyal olacaksın. bense asosyalim. seni kıskanıyorum. hem de çok pis kıskanıyorum. şimdi gidip ağlayacağım.

Egom nal gibi oldu.
  • YUKARI
  • jenerik müziği olarak dede ler olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

jenerik müziği olarak dede ler olabilir

Bir ara okul zili olarak denemiştik ama sonunda biri söylemişti dedeler müziği olduğunu ve değiştirilmişti. Daha masum bişey olsun
  • YUKARI
  • YUKARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi

quote:

Bir ara okul zili olarak denemiştik ama sonunda biri söylemişti dedeler müziği olduğunu ve değiştirilmişti. Daha masum bişey olsun

Okul müdürü müsün?
  • radyo için "radyo okul isim"

geçen sene bizim okuldada yapmışlardı tutmadı bu sene yapmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi

quote:

Okul müdürü müsün?

Zil önerisi yapmıştık, anla işte

YUKARI bu arada.

• YUKUZLA
  • len yuru gıt okulun kapanmasına kalmış 4 hafta son haftada da kimse gelmez zaten. Ugraştığın şeye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

len yuru gıt okulun kapanmasına kalmış 4 hafta son haftada da kimse gelmez zaten. Ugraştığın şeye bak

Daha 2. sınavlardan 2 tanesini olduk. 3.'ler de var. Hem seneye de devam edeceğiz.
  • YUKARI
  • UP
  • YUKARI
  • YUKARI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.