Arkadaşlar, okulun tüm hoparlörünü yöneten makine gibi birşey var, ve bunun birden fazla (yaklaşık 6 tane) jak girişi var. Biz okulda 45 sakikalık öğle aralarında kendi radyo yayınımızı yapmayı düşünüyoruz. Şu şekilde olacak:
Laptopu ses sistemine bağlayacağız, bir de mikrofon alacağız bunu da başka bir jak girişine takacağız. Ve paşa paşa yayınımızı yapacağız.
Sorularım:
İşimize yarayabilecek programlar neler olabilir? Radyo için isim önerisi verebilir misiniz? Jenerik müziğini nasıl ayarlayalım? Trololo'nun müziğini düşünüyoruz, olur mu?
Bulunsun
Olmaması için sebep yok amaç konu uplansın
facebook profiline girdim. sapıkça seni inceledim. sosyalsin. iş var sende. iyi bir lisedesin. birçok etkinliğe katılıp kendini geliştiriyorsun. yakışıklısın. güzelsin. şimdi de radyo kuracaksın. daha da sosyal olacaksın. bense asosyalim. seni kıskanıyorum. hem de çok pis kıskanıyorum. şimdi gidip ağlayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: yitse
facebook profiline girdim. sapıkça seni inceledim. sosyalsin. iş var sende. iyi bir lisedesin. birçok etkinliğe katılıp kendini geliştiriyorsun. yakışıklısın. güzelsin. şimdi de radyo kuracaksın. daha da sosyal olacaksın. bense asosyalim. seni kıskanıyorum. hem de çok pis kıskanıyorum. şimdi gidip ağlayacağım.