Şimdi Ara

Okulda Kıyafet Serbest Olsun mu Olmasın mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tabi kıyafet serbest olsun.Hatta 3 ay okul 8 ay tatıl olsun.O 3 ayda ders ıslenmesın.Ogrencıler sadece okulun yolunu unutmasın dıye okula gelsin.Sınavları fılanda kaldıralım.Herkesi direk universitelere alalım.Birini muhendıs birini mimar olarak cıkartalım 3 4 ayda.Matematık,geometri fılan yerine kızlarımız moda tasarımcısı olsun bu meslek ıcın egıtım alsın.Erkeklerde bu tasarımcıların kıyafetlerını tanıtan manken olsun gecınıp gıdelım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcmisinTokmusun -- 2 Haziran 2009; 16:16:07 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AcmisinTokmusun

    Tabi kıyafet serbest olsun.Hatta 3 ay okul 8 ay tatıl olsun.O 3 ayda ders ıslenmesın.Ogrencıler sadece okulun yolunu unutmasın dıye okula gelsin.Sınavları fılanda kaldıralım.Herkesi direk universitelere alalım.Birini muhendıs birini mimar olarak cıkartalım 3 4 ayda.Matematık,geometri fılan yerine kızlarımız moda tasarımcısı olsun bu meslek ıcın egıtım alsın.Erkeklerde bu tasarımcıların kıyafetlerını tanıtan manken olsun gecınıp gıdelım






    Çok güzel yazmışsın, koptum valla.
  • Tabi burada çocukluğunda giyen büyük abilerimiz şimdi diyorlarki "giysinler! giyecekler tabi". Fakat şu yazın sıcağında giy kalın koyu kumaş pantolonu, üstüne uzun kollu gömleği, onun üstüne de tak kıravatı, gömleğin üstüne de ceketi giy bi. bir saat kapalı bir mekanda dur bakalım nasıl oluyor?? Bu bunalımda hoca ders anlatıyor dirençten bu geçer şu 10 mol bu 5 mol kare matris canlılarda kalp yapısı cart curt! hangi birini dinlemek istersin?? İSTESENDE ZATEN ADAM AKILLI DİNLEYEMEZSİN'!

    Üniversitede marka yarışı mı oluyor? insanlar sen şunu giyiyosun ben bunu giyiyorum diyecek diye rahatlarından neden vazgeçsinlerki? Ha serbest olmaz ama o zaman 4-5 tip kıyafet olsun ki isteyen ben bugün bu yazlıkları giyeyim, veya ben bugün koyuları giyeyim desin. Okulda birey yetişir asker değil. Sen o çocuğu böyle zorlarsan şunu giyeceksin diye, sonra o bi kenardan fırtar. Fırttığında disipline gider. Gittimi de okuldan soğur çocuk.




  • Olmasın bence her gün ne giyeceğim diye düşünmek istemem açıkcası.
  • arkadaşlar o üniformalar özgürlüğe kısıtlamadır. zengin fakir arasındaki farka gelirsek. o zaman bende ağlamalıyım her özel liseli gördüğümde. yanımdan bmw geçtiğinde üzüleyim o zaman. saçmalamayın lütfen. kıyafet serbestliği okulda bir anarşiye sebep olmayacaktır. aksine çocukların kendine güveninin arttığını göreceksiniz. çok kişi tanıdım. çocuğa saçlarını kestir demişlerdi. çocuk kestirmemek için yarın okula gelmedi ve yazılıdan 0 aldı. böylesi daha mı iyi sizce? kıyafet değişirse her kafadan farklı ses çıkmayacağını söylüyorsunuz. fakat kıyafet değişmeden her kafadan sadece bir ses çıkması daha mı iyi olur? tek düze yetiştiriliyoruz. bırakın çocuklar kendilerini özgür hissetsin. nasıl iyi hissediyorlarsa öyle giyinsinler. unutmayın onlar asker değil. öğrenci.
  • olmasın
  • olmasın. Olursa Ayrımcılık gibi ibşey cıkar bana göre o güzel markalı giyinmiş o kötü giyinmiş gibi şeyler cıkar bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GanX

    olmasın

    Münazara çoktan bitmiş hacı
    Haziran konusuymuş zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.