Şimdi Ara

okulda kavga yaptim yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 cocuk birden bana kızlara hava atmak için ortalıkta laf attilar bende onlardana aşagi kalmadim lafımı esirgemedim ortam kalabalık oldugundan kavga cikmadi orada. bu arada 11.sinifim onlar 9. sinif neyse tuvaletteyken 3 ü birden beni sıkıştırdılar 2 sini dövdümde digeri saglam daldi baya yuzum heryerim agriyor burnum filan feci kanadı birde kavgayi video ya cekmişler. Sadece dayak yedigim kismi kesip face instagramda paylaşmışlar. Üstelik cocuk beni yere dusurup dovdugunde baya dalga gecmis beni doverken ne yapmaliyim :( o okula gidemem daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam özelden videoyu atar mısın csb ye benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Hocam özelden videoyu atar mısın csb ye benziyor

• kavga yapmak ne la ? kavga etmek
  • Okulun neresi olursa olsun birisi senden izinsiz çekim yaptıysa bu suçtur. Paylaşılan videoyu müdür yardımcılarına gösterebilirsin. Sende söylüyorsun senin onlara vurduğun kısım gözükmüyor onların seni dövdüğü kısım sadece video kaydına alınmış yani bu durumda kesinlikle mağdur durumdasın kanıtlı olarak. Madem seni rezil etmek için bir şey yapmışlar sende onları okuldan attırmayı deneyebilirsin veya ceza almalarını.
  • Ceza aldirsam ne olcak okulda herkes izlemiştir benden 2 yas kucuk cocuktan dayak yedim diye dalga geciyorlardir

• okuldan attırdım diyelim sonra birde dışarda dövmesin intikam icin ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o video yu kanıt olarak kullanıp haklarında yasal mercilere şikayette bulunursan köpek gibi yalvartırsın
  • kız arkadasim bile şuan mesajlarima cevap vermiyor :'(

• AĞLA

• kudur
  • Harbi eziksin

• Şimdi yorganının altına kafano sok ağlamaya devam et evlat.

• Sinif grubunada atmislar whatsapptan videoyu atan siniftaki cocuga kufur edip engelledim birde sinif grubundan ciktim cikmadan hepiniz o... siniz dedim

• artik baska okula gecmek farz oldu galiba

• off off ne yapicam ya

• no SS no güven
  • pm attım dön bana

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelen insanların sana ne demesini istiyorsun? Vücut yap 3 ay sonra onları döv demesini felan mı? Ya Allah aşkına böyle bir konu açıldı ve sen de yorum yapmak zorundasın ne yazardın? 3 tane şansın var ya gidip sen onları bir şekilde döveceksin ya da benim yazdığım gibi yapacaksın ya da ezik ezik durup sağa sola beni dövdüler diye ağlamaya devam edeceksin oturduğun yerde. Kusura bakma ama aklı olan eğer bu olay gerçek ise gider o paylaşımı okulda ki yetkili öğretmenlere götürür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.