Şimdi Ara

Okulda başınıza gelen en kötü/en komik olaylar. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
82
Favori
39.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonidas

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Wars

Lise sondaydım.Kışın ortası hastaydım o zamanlar boğazım tıkalıydı. Ders boş tabi arkada toplandık kızlı erkekli muhabbet ediyoduk.Derken beni bi öksürük tuttu ama ölüyorum sandım boğazım hayvan gibi tıkalı.Benim p.. arkadaşım sırtıma bir vurdu acıdan gözlerimi kapatmıştım aniden. O anda herkesten ıyyyyyyyyyyyyy böghhh ıyykk diye sesler çıkıyo bazıları anıra anıra gülüyo. Noluyo falan derken sıranın üstüne bir baktım koskocaman yeşil bir balgam sırtıma vurunca ağzımdan fırlamış. [size=6]Ama balgam gibi de değil mübarek yeşil bi yaşam formu. Gördüğüm gibi elimin tersiyle vurdum yan masaya fırladı artık sıvadım ordada

Gece gece güldürdün hala gülüyorum

• Orta 1 veya 2 sınıfta arama oldu, müdür kim de telefon var dedi bende boş bulundum, Allah'a şükür hepimizin var hocam dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photograph

Lise sonda ders fizik sınıfta gürültü var hoca soru çözüyor tahtada. Sıra arkadaşım beni sinirlendirdi ben de ağzımı açtım tam o an bütün sınıf sustu bağıra bağıra ulan a..... k..... Dedim. Sessizlik devam ediyor herkes dönüp baktı bana. Hoca da duydu ne mübarek sınıf dedi.

• 5. yahut 6. sınıfta geziye gitmiştik. Ben çok dengesizmişim o zamanlar. Hoca bir yeri gösteriyordu, bütün sınıf o tarafa bakarken ben yerden aldığım iri ve siyah bir taş parçasını en öndeki çocuğun arkasındaki arkadaşımın kafasına fırlattım. Çocuk yere düşüp ağlamaya başladı. Taşı kimin attığını kimse öğrenemedi. Ben neden attığımı hala merak ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Bi gün fenci sınıfta ders anlatırken bağrındı bi sonra sümük bi fırladı uzadı uazdı sonra bıyğına takıldı sonra neyseki sildi.Dağalmıştık ogün.
    Bi günde arkadaşlar bena taş atmaya başladılar neyse sonra kıl kaptığım bi çocuk vardı ona aldım koca taşı bi fırlattım 2 metre 2. sınıfta kafaya bi geldi mavi önlük bi anda kırmızıya döndü.

İyi olan bişey aklıma gelmedi

Anılarım canlandı

• lise 1 in ilk gunu sinifimin sirasini ariyordum birden biri sirtima tokadi gecirdi bende hay ben senin anani avradini s... diye dondum bir baktim okulun muduru . sirana gec dedi hemen rast gele bir siraya gectim bende .

ortaokulda tenefuste arkadasla birsey tartisiyorduk sanirim birden nah isareti yaptim hoca iceri daldi benin el havada kaldi oyle :D bisey demedi hoca Allahtan

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Din dersinde sıra arkadaşım çaprazımızda oturan kızın bacaklarına bakıp mastürbasyon yapmıştı. Meniyide din kitabındaki sayfayla temizlemişti. Sonra hoca bizim sıradan o kitabı bişeyler okumak için alır ve olaylar gelişir...

Hocam devamını anlat şunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

bende 7. sınıfta arkadaşıma birşey atarken osurmuştum

o anı bi düşündümde
  • proje dersindeyiz ben yorgunum biraz sıraya kafami koymuşum yatıyorum bi anda hoca bağırdı kalk lan marmaray projesini anlat diye bende aniden kalkınca anlayamadım hocanın ne dediğini başladım sallamaya marmara depremi çok insan öldü acı günümüz hepimiz anıyoruz o günü felan sınıf öldü
  • 7. Sınıftayken Hoca Film Izletmek icin bizi bodrum katına götürdü okulda küçükte olsa bi sinema salonu vardı neyse girdik filmi açtık film pek parlak bi ortamda geçmiyordu cok karanlıktı salon benimde aklima 1000 türlü haylazlik geldi ve bende önümdeki arkadaşa okkali bi tane geçirdim ama ne ses çıktı bu da başka biri vurdu sanip o kişiye tokat attı tabi sap sap sesler tokatliyorlar kavga çıkmış tam o sırada müdür koridordan geciyormus bu sesleri duymuş içeri geldi ve **rno mu izliyorsunuz ulan döl israfları ne bu şlak şlak sesler dedi herkes yarilana kadar güldü

• bi mat. hocasının facebook hesabını ele geçirmiştik sonrası disiplin , okuldan atılmalar falan işte
  • Lise 2 deyiz. Ders matematik. Son 10 dakka hoca serbest bıraktı. Bizde arka sıralarda futbol muhabbetti yapıyoruz. Konu transferlerdi. Bi arkadaş 'biz x oyuncusunu alacağız' dedi. Yanındaki arkadak ona nah işareti yaptı. O sırada hoca bize bakıp siz 'o adamı ala..' dedi ve arkadaşın elini görünce sustu. Garip bi sessizlik oldu.

• 5. Sınıftayız 1 nisan günü arkadasın biri saka için osuruk bombasi almiş ders boş sınıfta 3 5 arkadasıyiz herkes dişarda su osuruk bombasina bakalim dedik çıkardı buda gereksiz bi arkadasimizda alıp patlatti bunu acayip pis kokmaya basladi sınıf hemen alip koridora atti bu kimse yok herkez derstr bizde kokudan duramadık bahceye tüydük koridorda bu felaket koku yayıyor karışmadik tabi dişardan izliyoz giriş kat zaten penceredwn caktırmadan bakıyoruz 5 dk sonra zil çaldi kapılari açan direk kapatıyor acayip kokusu vardi kimse çikamıyodu tenefüse üst kattanda kimse aşaği inemiyordu kokudan biz pencerede gülmekten artık neredeyse altimiza yapacak tek tük çikan oldu bahceye koşa koşa lamalarda bizi görmüş güldüğümüzü o teneffüs kimse çıkmadi kokudan diğer tenefüs cikmaya başladilae hocalar müdür kim yaptı bunu diye ariyor neyse son ders oldu derse girdik biz daha gülüyoruz resmen komedidi kapı çaldi mudur yardımcısı girdi ipne bizm isimleri saydı aha nanayı yedik dedik arkadslarla odasina gittk söylemişler bizi pencerede güldüğümüzü buda siz yaptınız felan baya hırpaladi bizi yok felan işte inanmadi kavsak bizi disipline veriyordu yalvar. Yakar zorla vazgecirdik yanaklar domates oldu ipne çekti bize 2 şer tane hala aklıma geldikçe gülerim hayatımda o kadar güldüğümü hatırlamıyorum

• Simdi 7.siniftayiz mudur yardimcisi geldi arama yapiyor ben yusuf yusuf tabi telefonu olan arsa versin dedi bi arkadas verdi bende verdim normalde getirmem ama hocanin evine gidicez diye getirdim hocada vermezseniz okul bitene kadar alamazainiz dedi verdim iste hocaya15 dk kimse disariya cikmasin gelcem dedi iste verdik nyseki hoca cikista aldi telefonu verdi bana

• Lise hazırlık sınıfta pikniğe gidilecekti sınıf olarak. Hoca yeni atanmış bayan bir hoca Adana'ya düşmüş yolu gariban bize hocalık edecek. Neyse dedi piknik yapalım kaynaşalım. Herkes evden bir şeyler getirsin. Neyse millet sayıyor hocam dolma yer misiniz? Hocam içli köfte yer misiniz? Hocam ... yer misiniz? Benim akıl da başka yerlere gidiyor tabi bu ara. Tam zil çalacak Hocaya Adana usulü hocam Adana kol böreği yer misiniz dedim ve kol hareketi yaptım nah çeker gibisinden. Tabi hoca bitik. Zil çaldı hoca sınıftan çıkacak, döndü bana ferdiiii dedi efendim hocam dedim oda bana aynı kol hareketi yaparak ben hiç kol böreği yemedim dedi...

O an çok utanmıştım utancımdan 2 sene pikniğe gitmedim sınıfla : )

Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

7. Sınıftayken Hoca Film Izletmek icin bizi bodrum katına götürdü okulda küçükte olsa bi sinema salonu vardı neyse girdik filmi açtık film pek parlak bi ortamda geçmiyordu cok karanlıktı salon benimde aklima 1000 türlü haylazlik geldi ve bende önümdeki arkadaşa okkali bi tane geçirdim ama ne ses çıktı bu da başka biri vurdu sanip o kişiye tokat attı tabi sap sap sesler tokatliyorlar kavga çıkmış tam o sırada müdür koridordan geciyormus bu sesleri duymuş içeri geldi ve **rno mu izliyorsunuz ulan döl israfları ne bu şlak şlak sesler dedi herkes yarilana kadar güldü

• quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

Lise hazırlık sınıfta pikniğe gidilecekti sınıf olarak. Hoca yeni atanmış bayan bir hoca Adana'ya düşmüş yolu gariban bize hocalık edecek. Neyse dedi piknik yapalım kaynaşalım. Herkes evden bir şeyler getirsin. Neyse millet sayıyor hocam dolma yer misiniz? Hocam içli köfte yer misiniz? Hocam ... yer misiniz? Benim akıl da başka yerlere gidiyor tabi bu ara. Tam zil çalacak Hocaya Adana usulü hocam Adana kol böreği yer misiniz dedim ve kol hareketi yaptım nah çeker gibisinden. Tabi hoca bitik. Zil çaldı hoca sınıftan çıkacak, döndü bana ferdiiii dedi efendim hocam dedim oda bana aynı kol hareketi yaparak ben hiç kol böreği yemedim dedi...

O an çok utanmıştım utancımdan 2 sene pikniğe gitmedim sınıfla : )

Saygılar,

çok iyiymiş bu

• müdürün 5 yaşındaki kızını yanlışlıkla ezdim
    sağlık bilgisi sınavından 24 aldığımı duyunca has*ktir diye bağırdım bütün sınıf koptu
    geometriden 74 alınca taner gib ov yeee çektim
    bi çocuğa basket topu vermiştim çıkışta topu almak için bekliyorum gelmedi sonra o.... ç.... diye bağırdım arkada matematikçi varmış "yavaş oğlum yavaş " diye uyardı
    1.sınıfta bi kızın poposuna elim yanlışlıkla gitti düşünün daha 1.sınıf gitti gözlerimin önünde hocam ibrahim bana parmak attı " dedi yerin dibine girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halllil -- 23 Temmuz 2013; 13:14:27 >
  • 9'dayken 12'lerin tuvaletinde masturbasyon yapmıştım 12'ler tüm sene çöm çektiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steso

sırada uyurken biri dürtmeye başladı. lan bi s.ktir git dedim ama meğerse dürten milli eğitim bakanı nimet çubukçuymuş ve okulu ziyarete gelmiş. şu an açıktan devam ediyorum.

oha lan gercek mi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.