Hmm tahmin eder gibi olmuştumda 2 ekmek falan girinca araya değildir dedim sağol
ben 5dk ya çıkıyorm bisküvi otlanma huyu var alamam zatende
bakkaldan falan bişeler alcam artık...
Yolun açık, şansın bol olsun.
ya sanada millet bişy beğendiremedi
kaşar-salam ekmek dedik yok tavk döner dedik yok kuru dedik yok sn aç kalırsn bgn
quote:
Orjinalden alıntı: Kel_Aynak
Yolun açık, şansın bol olsun.
saol büyük ihtimal nugget lı sandviç + kola yaparım bide arada çikolata falan alırım (evet hayvanım yaş:15 lise 1 boy:1.68 kilo:74 )
10cm daha uzadınmı normale dönersin
BENCE EVİNDEN KUMANYA HAZIRLAYIM GİDEBİLİRSİN GÖRDÜĞÜM KADARITLA KANTİNLERİN ÇOĞU TEMİZLİKTEN Bİ HABER HEM BÖYLECE DAHA EKONOMİK OLUR
Evet temizlik sorunu çoğu kantinde var sanırım, ben lise 3 teyken bile evden yemek getirdiğim oluyordu yani kantinden yemek istemiyordum.
quote:
Orjinalden alıntı: Jön Türk
3 5 ytl ye ben 3 gün doyarım kuru'ya giderdik arklarla 1 ytl beraberinde 2 ekmek yer çıkardık.Şimdi diyeceksiiz 2 ekmek yenirmi ark kaşık kullanmadan yiyordu
eskişehirle bi alakan varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: yéNiLdim!
quote:
3 5 ytl ye ben 3 gün doyarım kuru'ya giderdik arklarla 1 ytl beraberinde 2 ekmek yer çıkardık.Şimdi diyeceksiiz 2 ekmek yenirmi ark kaşık kullanmadan yiyordu
bolu hüsniyet birlik yıldız aydoğdu gözde buralara az gitmiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: FREE-4
quote:
Orjinalden alıntı: yéNiLdim!
quote:
bolu hüsniyet birlik yıldız aydoğdu gözde buralara az gitmiyoruz
yok Bursa
yazın karpuz alma şansın var
evde ye çık bakkalımız var diyon bakkalından aL bişiyler okulda yersin
bir printer ve bir scanner ın varsa sahte para bas.benim arkadaşlarla yapmıştık geyiğine..sonra gruptan biri bizim kantine itelemişti.o kantin curcunasında bakmadan parayı almıştı kantinci(hatta para üstü bilem almıştı - 5000 liraydı.)hey gidi günler hey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme