Şimdi Ara

Okulca yaptigimiz doritos fabrikasina gezide basima gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimya hocamiz doritoslarin nasil uretildigini gostermek icin bizi bu gun doritos fabrikasina goturecekti tabi aramizda sevgililer bekarlar felan var eley egleniyoruz hocayi pek takan yok felan klasik lise son ortamlari.daha sonra uretim kismina felan geldik heryerde 1000 tane dugme cok riskli bir islem oldugunu felan soylediler en ufak hatada tazminat davalari acikdigini felan o sirada bizim basket takiminin kaptaniyla okulun en guzel kizi isi pisirirken dugmeye basmislar aniden heryerden ucu jilet gibi olan doritoslar ucusmaya basladi biri mudurun kafasina carpip sah damarini koparip gecti tam bi kaos ortamiydi gorevliler kapatmaya calisiyordu ogrenciler yere yatti doritoslar cok hizli ve keskindi o sirada gorevlilerden biri herkes derhal gozlerini kapatsin dedi ben merak ettigimden kapatmadim o sirada zebaniye donusup havada salvo atarak tum doritoslari mideye indirdi 0.4 ucumla helikoptere binerken arkadasima isin kilici kurtcede nasil soylenir diye sordum aldigim yanit ise baska bir hikayenin konus.u

Devam edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın zebani, k*rtçe ve uçan doritoslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 24 Kasım 2014; 22:57:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Okumayın, şah damarını kesen keskin doritoslardan bahseden amatör csb yazarının saçmalamalarından bir demet.

• Zebabi,havada ucup sah damari kesen doritos,isin kilici,kurtce, helikopter. ulan ne ararsan var hikayede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wuxx -- 24 Kasım 2014; 23:00:27 >
  • devam edecek

• baya akıllıca olmuş okurken eğlendim
  • Hmmmm , sondan mi okusak acaba ?
     Okulca yaptigimiz doritos fabrikasina gezide basima gelenler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.