Şimdi Ara

Okula gitmek çok saçma geliyor bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okula gidelim de dersi kaçırmayalım sonra geri kalırız mantığı bence çok eskidi artık.İstediğin an istediğin bilgi parmaklarının ucunda bilgiyi geçtim videolu anlatımlar vs herşey var artık.Hocanın okulda 2 ayda işlediği integrali otur evde adam akıllı 2-3 günde bitir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence okul gerekli her türlü.iyi eğitim alamadığını düşünüyor olabilirsin ama bunun nedeni çok iyi bir okula gitmemendir belki.tam bilmiyorum ama bence öyle.benim de okulum iyi değil yanlış anlama.

onun dışında hayatı bilgisayar başında öğrenemeyiz.okul bizi hayata iyi kötü hazırlar.bilgisayar başında kimseyi iyi tanıyamaz,sonra gerçek hayatta bocalarsın.
  • Yok hocam okulumda gayet iyi bir okul aslında ama böyle düşünüyorum ben

• Hocaları hiç dinlemedigim halde 20k yaptım. Kendim çalışarak. Bir konuyu anlamak için canlı olarak bir öğretmenin anlatmasına gerek yok bence. Kitap ve video yeter. Ama okul gerekli, evde bir süre sonra çalışmak çok sıkıcı geliyor. Ama okulda arkadaşlarla sohbet edebilir soru sorabilirsin.

Kısacası ders için okul gereksiz ama arkadaş ortamı için vazgeçilmez.

• ben kötü bir liseden mezun ( sbs 350 puan civarı) oldum mezuna kaldım 23 bin oldum, liseyi açıktanda okusam 23 bin olurdum
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Hangi sehirdesiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: turaciokan

Hangi sehirdesiniz hocam

samsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Hangi sehirdesiniz hocam

samsun

Sbs puanim 360 di. Gaziantepin en iyi 3 anadolu lisesiden biri diyebilecegim bir okula girebilmistim.

Şehirler arasında eğitim farkı baya var galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Hangi sehirdesiniz hocam

samsun

Sbs puanim 360 di. Gaziantepin en iyi 3 anadolu lisesiden biri diyebilecegim bir okula girebilmistim.

Şehirler arasında eğitim farkı baya var galiba

bizim burdada en kötü liselerden biri oluyor hocam, bizim buradan en iyi 3 anadolu lisesinden sonuncusu 460 puanla alıyor

• +1 . okul daha integrale başlayacak da öhööööö . evde oturdum bitirdim 1 haftada , takır takır da yapabiliyorum
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Hocam valla okul önemli değil ilkokul arkadaşım şuan 280 puanlı lisede okuyor ygs2 2500 sıralama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.