Şimdi Ara

Okula gidiyorum, otobüsteyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayda 1 psikiyatr görüyorum, açıkçası ilaç tedavisi iyi geliyor, 3 ilaç kullanıyorum. Aynı zamanda ayda 1 psikolog da görüyorum ama zannımca yetmiyor. Benim gerçekten de haftada 2-3 defa da olsa düzenli konuşmaya ihtiyacım var. En az 1 saat. Annem var ama onu da sürekli rahatsız edemem. Psikoloğa daha fazla gitmeye de üşeniyorum. Sosyallik hayatımda fazla yok, bazen neredeyse hiç. Her ne kadar insanların bol olduğu bir ortama girsem de, bu sefer de iletişim kurasım gelmiyor. Sanırsam asıl yokluğu kız arkadaşsızlıktan çekiyorum. Keşke kendim gibi asosyal bir kız bulabilsem.

Neyse ben okuluma gideyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Motoplus

Sen ilk önce sağlam bir zayıfla sonra saçlarına yüzüne bakım yap emin ol psikologlardan daha iyi gelir Kayra birazda dine yönel Allah'ı Tanrı'yı hisset

127 kiloyum, 37 kg kaldı. Yüzüme ve özellikle saçıma bakım yapmalıyım, elbette.

Bunun haricinde dine yönelmek isterim aslında ama inanmak istesem de o yazılanlar bana şu anda bulunduğumun aksini yapamayacağımı söylüyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.