Şimdi Ara

Okul Zili Programı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizin verdiğiniz projeyi de bir hocamız hazırlamış. :) Ama sadece zil opsiyonu var. Bizim zil projesini Media Player olarak bile kullanabilirsiniz !! Desteğiniz için tekrar teşekkürler

Bu arada Download yapmak isteyip edemeyen arkadaşlar için yukarıyı editledim Sadece Rapidshare linkinden indirebilirler. Diğer linkler; Bandwidht dolayısı ile 12 saat kapanmış bilginize...
  • ya arkadaşlar verilen bu linkten ben birşey indiremiyorum. sadece ingilizce bir sayfa açılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sukber
    ya arkadaşlar verilen bu linkten ben birşey indiremiyorum. sadece ingilizce bir sayfa açılıyor.

Hocam Karşınıza çıkan sayfanın en altında "Free" butonuna tıklayıp açılan sayfada yaklaşık 30 saniye bekledikten sonra link gözükecektir.Ben tekrar denedim link aktif. Saygılar.
  • okey programı indirdim ama şimdi de kurulumdan sonra hata veriyor.
  • programın kurulumunda bir hata yok aslında bu program illaki media player 10 istiyor eğer sisteminde MP 10 kurulu değile hata verir. ona dikkat et istersen
    ASPCI79 arkadaşımız geröekten emek harcadı ve güzel bir program ortaya çıktı. ben diğer zil programnlarına da baktım arkadaşımızın hazırlamış olduğu daha kapsamlı ve daha kullanışlı.
    örneğin zil sürelerini değiştirebiliyorsunuz. her tenefüs için ayrı dakikalar girebiliyorsunuz. ve de media player ile istediğiniz müziği çaldırabiliyorsunuz.
    bence ilgilenen arkadaşlar bir denesinler .
    bence hoşlarına gidecektir.
    selamlar.
  • valla denemek için can atıyorum. hatta sırf onun için mp 10'û indirdim. ama mp10 sadece xp işletim sisteminde çalıştırılır diyor. bilgisayarımda da xp'yi kaldıracak kapasite yok. ne yapmam gerkiyor?
  • quote:

valla denemek için can atıyorum. hatta sırf onun için mp 10'û indirdim. ama mp10 sadece xp işletim sisteminde çalıştırılır diyor. bilgisayarımda da xp'yi kaldıracak kapasite yok. ne yapmam gerkiyor?

Hocam üzülerek söylemek zorundayım ama işletim sisteminiz Win XP deilse büyük ölçüde programdan Verim Alamazsınız Ama sizin için bir güncelleme yaparız belki win98 için eğer kullanmak istiyorsanız tabii. Win98 için basit bir sürüm çıkarabilirim ;) Nickinizi not aldım.
  • teşekkür ederim. malumokuldaki bilgisayarlar biraz ömrünü tamamlamış oluyor. bu arada 98 birinci sürüm
  • quote:

teşekkür ederim. malumokuldaki bilgisayarlar biraz ömrünü tamamlamış oluyor. bu arada 98 birinci sürüm

Hocam bu yaptığımız proje henüz 5 günlük felan oda boş zamanlarda uğraşabildim maalesef. Bu tarz ufak tefek hatalar normal bence ama gerçekten beklediğimin üstünde ilgi oldu. ! Bu programı daha da geliştirmeyi düşünüyorum.En azından uyumluluk olayını hallederim merak etmeyin. En kısa sürede sizleri bilgilendiririm. Saygılar.
  • kardeş süper olmuş ya evde böle kurdum kendimi dakık bir şekilde öğrenci yaptım arada bir şu Grup Hepsi çalıo oda yemek saati için
  • quote:

Orjinalden alıntı: FouBoy

kardeş süper olmuş ya evde böle kurdum kendimi dakık bir şekilde öğrenci yaptım arada bir şu Grup Hepsi çalıo oda yemek saati için

Teşekkürler Yakında dahada geliştireceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.