< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
2 si birlikte olursa gereksiz ya okulu bırak ya da dershaneyi
|
Köstek
|
Dershaneye gidiyorum derece sınıfındayım (Lakin meslek lisesi bölümü deneme sınavında Türkçe ve Sosyal den çok iyi yapmıştım matematik 10 net yaparak derece sınıfına girdim en iyi sınıf toplam 900 kişi var sınıflar 15 kişilik.)
Dersin bir şey katması için konuları bilmen lazım ki hocanın anlattığı sana tekrar olsun yoksa matematik ve geometri de tahtaya bakıyorsun hoca 2 kare farkı diyerek direkt sorulara giriyor hocam bilmiyoruz diyoruz anlatıyor ardından soru çözümüne geçiyor dolayısı ile pekişmiyor bende internetten gitmeye karar verdim ki inanılmaz bir nimet bizim dershane hocaları 20 yıllık hocalar alanlarında çok iyiler lakin internetten dinleyerek çok çok daha iyi verim alıyorum öyle ki hocanın yazdığı örneklere bakarken ağlayan ben internetten dinleyerek hocanın sorduğundan daha zor soruları çözmeye başladım. Rasyonel sayıların zor olanlarını anlatmıştı hoca gram kalem kıpırdatamadım o gün geçen gün youtube dan rasyonel dersini dinledim üstüne tekrar ettim bizim hocanın derste sorduğu zor soruların aynısını adamlar videoda çözüyor üstüne ösym soru tarzları ekliyorlar sonra açtım kitabı zor sorular dahil 42 soru 41 doğru yaptım. ![]() İnternet inanılmaz bir nimet adeta özel ders alıyorsun bunu dershaneye giden biri olarak söylüyorum ki bizim dershane hocaları en azından bizim sınıfa girenler alanında gerçekten çok iyi hocalar lakin 15 kişi ile dinlemek hocayı tutup geri çekememek (Video gibi istediğin zaman durdurup çekemiyorsun ![]() Üstüne yol yorgunluğu vb. şeylerde olmuyor. İnternet öyle bir nimet ki bu devirde soramadığın soruyu ücretsiz çözdürebileceğin sürüyle grup var öyle ki etüt için soru bulamıyorum gidene kadar tüm sorularımı çözdürmüş oluyorum. Tabi dershaneye gitmeden önce böyle olacağını biliyordum biz para ödemedik maddi durumu iyi olan bir tanıdık beni yazdırıp parayı peşin ödedi.(Biraz zorla oldu ![]() Türkçe hariç diyorum Yakup hocamız mükemmel ders anlatıyor. Onun dışında Tarih-Felsefe-Coğrafya da koymuşlar size şöyle diyeyim Tarihte Eylül den belli geldiğimiz konuya ben evde 3 günde gelmiştim ki haftada 4 saat tarih var bildiğin zaman kaybı. Öğretmenler gerçekten istekli iyi sağolsunlar lakin dershane ticarethaneden başka bir şey değil ki derece sınıfına giremezseniz pek bir şey beklemeyin İnternette gerçekten de dershaneden kaliteli eğitim var inanılmaz verim alıyorum internetten. Bu bilgi çağında dershane gerçekten gereksiz hale gelmiştir ki bence eğitim eşitliğinde çok önemli bir devrimdir internet dersleri. (Çok çok iyi isteyen arkadaşlar dershaneye gidebilirler durumları da iyi ise verim alacaklardır demek istediğim gitmeyenler üzülmesin kaybettiğiniz bir şey yok eğer interneti verimli kullanırsanız elinizin altında onlarca hoca binlerce size yardım edecek insan var üstelik 7/24.) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scott -- 17 Aralık 2017; 17:40:37 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 19 Aralık 2017; 17:51:33 > |
|
|
|
|
|
|
|