Şimdi Ara

Okul Puanı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okul puanım 50 geldi benim bu sene mezun oldum fakat 0.8 ile çarpılınca bu puan 40 amı düşüyor össde yani 50 ise 40 mı eklencek öss puanıma mesela 80 ise 70 60 ise 50 gibisindenmi yardım edin.

• evet
  • off 40 oluyor yani ayvayı yedim a.q:D
  • ARkadaşlar bu iş nasıl oluyor?Bana 60 ile 80 arası gelir dediler Anadolu Lisesindeyim.50 almak nasıl bir başarıdır?
  • mesela okul 1.sine 100 puan gelir alan içi tercihlerinde 0.8 ile çarpılarak öss puanına 80 olarak eklenir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

ARkadaşlar bu iş nasıl oluyor?Bana 60 ile 80 arası gelir dediler Anadolu Lisesindeyim.50 almak nasıl bir başarıdır?

genelde 70 civarı gelir bende anadoludayum 40 getirmek başarı olmalı
  • quote:

ARkadaşlar bu iş nasıl oluyor?Bana 60 ile 80 arası gelir dediler Anadolu Lisesindeyim.50 almak nasıl bir başarıdır?

anadolu lisesinden 50 puan gelmez yanlısın var. bence 60 bile az yani bir anadolu liselinin en az 70 alması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Harcı Yardım!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 puan okul sonuncusuna verilir ne yaptın hocam sen
  • Benim diploma notu:2.99.Obp puanı:58 okuldan aldığım 0,8'li puan:67.Senin hesaplamalarda mutlaka bir yanlışlık var.
  • bu okul puanı neye göre veriliyor. örneğin benim 3.95 falan gelse diploma notu kaç puan gelir ki ?
  • Ne kadar çalışıp sınavlarda ne yaptıysan notların nasılsa onu alırsın.Yani sonuç sende bize sormana gerek yok...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

quote:

anadolu lisesinden 50 puan gelmez yanlısın var. bence 60 bile az yani bir anadolu liselinin en az 70 alması lazım

Yanlış anlamışın konuyu açan ben değilim daha lise 3 üm.Ben 71-72 gibi bekliyorum normalde ama.Ortalamam 4.10 sanıyorum ki lise sona kadar 4.30,4.40 olur.Bu durumda kaç puan alırım acaba.Teval'de okuyordum bu sene M.Kaynağa geçtim daha ilk mezunlarını verecek acaba ne kadar etkiler ki bana verilen puanı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.