Bildirim
Okul Puanı Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
evet -
off 40 oluyor yani ayvayı yedim a.q:D -
ARkadaşlar bu iş nasıl oluyor?Bana 60 ile 80 arası gelir dediler Anadolu Lisesindeyim.50 almak nasıl bir başarıdır? -
mesela okul 1.sine 100 puan gelir alan içi tercihlerinde 0.8 ile çarpılarak öss puanına 80 olarak eklenir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii
ARkadaşlar bu iş nasıl oluyor?Bana 60 ile 80 arası gelir dediler Anadolu Lisesindeyim.50 almak nasıl bir başarıdır?
genelde 70 civarı gelir bende anadoludayum 40 getirmek başarı olmalı -
quote:
ARkadaşlar bu iş nasıl oluyor?Bana 60 ile 80 arası gelir dediler Anadolu Lisesindeyim.50 almak nasıl bir başarıdır?
anadolu lisesinden 50 puan gelmez yanlısın var. bence 60 bile az yani bir anadolu liselinin en az 70 alması lazım -
50 puan okul sonuncusuna verilir ne yaptın hocam sen -
Benim diploma notu:2.99.Obp puanı:58 okuldan aldığım 0,8'li puan:67.Senin hesaplamalarda mutlaka bir yanlışlık var. -
bu okul puanı neye göre veriliyor. örneğin benim 3.95 falan gelse diploma notu kaç puan gelir ki ? -
Ne kadar çalışıp sınavlarda ne yaptıysan notların nasılsa onu alırsın.Yani sonuç sende bize sormana gerek y ok...!
-
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
quote:
anadolu lisesinden 50 puan gelmez yanlısın var. bence 60 bile az yani bir anadolu liselinin en az 70 alması lazım
Yanlış anlamışın konuyu açan ben değilim daha lise 3 üm.Ben 71-72 gibi bekliyorum normalde ama.Ortalamam 4.10 sanıyorum ki lise sona kadar 4.30,4.40 olur.Bu durumda kaç puan alırım acaba.Teval'de okuyordum bu sene M.Kaynağa geçtim daha ilk mezunlarını verecek acaba ne kadar etkiler ki bana verilen puanı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X