Şimdi Ara

Okul izni Raporlu olarakmı geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önemli bir sorum olacak,şimdi bildiğiniz üzere 25 gün raporlu 20 gün raporsuz okula gelmeme hakkımız var.Okul izni raporlu olarakmı geçiyor? Şimdi benim 25 gün raporlu 19 gün raporsuz devamsızlığım varda,biraz hasta olduğumdan doktora gittim ve 3 gün rapor verdi.Şimdi Ben okuldan gidip izin kağıdı alsamda raporlu olarakmı geçer? Sınıfta kalmak istemiyorumda,en olmadı hafta sonuna kadar dayanırım o kadarda büyük bir durum yok yani. Ancak 12 sınıflar 25 günden fazla bir süredir okula gelmediğinden merak ettim raporlumu geçiyor farklı bir şekildemi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 4 Mayıs 2010; 23:06:36 >

• İzin kağidi alirsan tüm gün içinde yaziyorlar bizim okulda raporu o günlük vermene gerek yok okuldan izinli sayiliyorsun sisteme geçirlmiyor.İzin kağidindan sonra raporunu ver 1 gününü ziyan etmemiş olursun. Da anlamadiğim doktora gitmek için okulami gitmedinde izin kağidi alacaksin ?
  • hiç bişey anlamadım
  • Şöyle anlatayım arkadaşlar;

Benim 25 gün özürlü 19 gün özürsüz devamsızlığım var.Hastayım,doktor bu hafta dinlen dedi.Ancak dinlenecek devamsızlık hakkım yok özürlü günde maksimum 25 oluyor çünki.Ben Şimdi gidip okuldan izin alsam 3 günlüğüne özürlü olarak mı sisteme girerler yoksa hiçmi girmezler? Eğer özürlü olarak gireceklerse özürlü hakkım full olduğundan sınıfta kalırım,o yüzden sordum.
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

yukarı
  • özürlüleri tüketmişsin her ne olursa olsun toplamı 45 i geçerse sınıfta kalırsın heyet raporun yoksa tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi okul ilkogretimde o kadar bakilmiyo lisede 45 gunu gecerse kalirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.