Şimdi Ara

okul ile ilgili sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okulda arkadaslar yil sonunda 200 lira harcicakmis bende bunlara dedimki oKadar paraya yazik dedim.ardindan dalga gecmeye basladilar yok sen git telefona para ver telefon almak icin ekmek bile alma sen git durumcude durum ye biz iskendere gideceZ git teknolojik aletlere para yatir diyip dalga gectiler bende kisiliginizi s...... Diyip uzaklastim ordan.moralim acaip bozuk siz olsaniz napardiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların olaylara bakışı farklıdır sen eğlenmek için 200 lirayı çok görürsün onlar az bulur sebep bu ama üslup açısından sıkıntılar var sende sana saygı duyanlarla takıl sorun böyle halledilir yoksa kimsenin bakış açısını kolay kolay değiştiremezsin istisnai durumlar var ama az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

İnsanların olaylara bakışı farklıdır sen eğlenmek için 200 lirayı çok görürsün onlar az bulur sebep bu ama üslup açısından sıkıntılar var sende sana saygı duyanlarla takıl sorun böyle halledilir yoksa kimsenin bakış açısını kolay kolay değiştiremezsin istisnai durumlar var ama az...

Aynen hocam dediklerinizi yapmaya karar verdim en iyisi oyle olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk okulmu orası ? öyle arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

ilk okulmu orası ? öyle arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi

Dostum cocuk bebe, gerizekali gibi bisey cins cins hareketleri var bide sarisin yesil gozlu kendine ozguveni tavan yapmis fakat asosyalun teki zaten benim arkadadimin yaninda dolasiyodu ikisi Bir olup dalga gecince bidaha konusmamaya karar verdim birde bundan soonra o sinifta tek takilmaya karar verdim seviye cok dusuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever58 -- 29 Kasım 2012; 17:21:04 >
  • lisede hep böyle tipler var . bugün 12 lerden biri artistlik yapma .vururum tokadı felan dedi . ben 10'um .yani ne bileyim .keşke kavga etsem .keşke ama keşke .ama işte kavga etmiyorlar böyle tipler .hep lafta bırakıyorlar .en nefret ettiğim şey .sonra eve geldiğimde sinirden ağlıyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.