|
Okul hayatım bitmişim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Bana başarısızlığına sebep arıyorsun gibi geldi.
Meslek lisesinde 10 dersten kalmak bile bir başarıdır. Zaten kaç tane ders var ki toplam ?
Bazı dersleri tahmin ederek bile yaparsın. 10 dersten kalmak nedir ?
_____________________________ 𝓘𝓷𝓼𝓹𝓲𝓻𝓮𝓭𝓣𝓲𝓰𝓮𝓻 -
Zaten çok zeki birisi değilim kendi halimde bişiler yapan biriydim ailevi sıkıntıdan dolayı çok kötü zamanlar geçirdim hiç çalışmadım sınavları bile takmadım pandemide araya girince böyle oldu -
Ailevi sıkıntıların falan var tamam da hiç derslere bakmamışsın demek ki .
Büyük olasılık la bütün derslere çalışman az sürede imkansız 1 yıl kaybın olacak artık . Sınıf tekrarı yapacaksın kendini biraz toparla yeni dönemde derslerine ağırlık ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu devirde okumak para etmiyor.Okuyanda okumayanda bin pişman.Kendini çok şartlama.Olmuyorsa açık liseye geç ve bir yere çırak olarak gir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Okumaktan yana en azından bir işe veya bir lafta sözde lise diploması olması ayrı bişi okumaktada oara yok zaten -
Babam ile konuştumda müdür yardımcısı ile bir görüşecek durumu anlatırım ben dedi -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt