Şimdi Ara

OKUL HARC PARAMI YATIRAMIYORUM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Günde 50 liraya part-time işler var. Anketörlük için dolu adam arıyorlar. Facebook part time gruplarına gir şehrindeki. 10 günde 500 lira para yapar. Çalıştığın yere de 10 gün sonunda harç parası için 160 lira lazım deyip, senet imzala oradaki patronunla. Bir-iki hafta daha çalış. Ya da güvenirse borç al.
    Böyle bana yardım edin başlıkları çok açılıyor. Ben dolandırıldım o yüzden güvenemiyorum, belki hakikaten zor durumdasındır ama böyle bir olay varken de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B111CD008 -- 29 Ocak 2015; 22:08:37 >
  • sabah saat 6 dedi mi, git şehrinizdeki meyve sebze haline, halde kamyon indirme işlerine bakın. mutlaka günde 50 60 tl kazabileceğin bir iş çıkacak. akşama kadar canın çıkacak ama, 10 günde 660 tl bu şekilde kazanılır. hatta fazlasını kazanabilirsin.
  • Üniye gittiği halde boş vakitlerinde inşaatta mesai yapan adamlar var senin koca 10 günün boş kardeşim biraz azimli ol istedikten sonra her türlü yapabilirsin o parayı. Para kolay kazanılmıyor bu devirde, senin olay ders çalışmadan inşallah sınavdan geçerime benzemiş şansa bırakma işini hayır sever çıkacak diye bekleme hemen iş bul tam gün mesai+ gece mesaili iş ile bitirirsin olayı rahatça

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.