arkadaşlar ben şimdi anadolu lisesine gidiyorum fakat beni çok sıktı sayısal ım fakat sözel dersler sayısallardan daha ağır işleniyor ve yazılılar da eşit ağırlık ve sözelle aynı yazılı oluyor bu da canımı çok sıkıyor.ayrıca okul haftada 2 gün 8 ders olmak üzere günde 7 ders ve hergün 7.30 da evden çıkıp 16.00 dan önce dönemiyorum hatta o 2 gün 17.00 den önce dönemiyorum zaten hocalarda o kadar kaliteli hocalar falan değil boşuna zaman kaybı olarak görüyorum ve evimizin hemen yanındaki düz liseye geçmeyi düşünüyorum.hem seneye sınavda var okul dersleriyle uğraşmama gerek kalmaz direk sınava hazırlanırım daha rahat olur diyorum.ama böyle tam eminde değilim sizin fikirlerinizi almak istiyorum
bizim dediğimizi yapıcaksın sanki.
Anadolu lisesine göre değişir Anadolu lisesi vardır Düz liseden farkı olmaz Anadolu lisesi vardır sana sen hissettirmeden bir çok bilgi kazandırır.
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
Anadolu lisesine göre değişir Anadolu lisesi vardır Düz liseden farkı olmaz Anadolu lisesi vardır sana sen hissettirmeden bir çok bilgi kazandırır.
valla daha çok ilk dediğin gibi hocaların çoğu beş para etmez girdiğim sene 370 ti puanı şimdi 440 mıymış neymiş öyle iyi bi okul değil anlayacağın.ben daha çok şu katsayı meselesini düşünüyorum bi pislik çıkarmı diye
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
lşte Bütün Mesele Bu. +1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme