Şimdi Ara

Okul'da Toplanan Paralar ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okuldan okula fark ediyor sanırım benim kizanida okula yazdirdik, toplanan paralar okul aile birliği toplanarak karar alınıyor, yani veliler bu parayı biz vereceğiz diyor , toplantıya katildinizmi çoğu katılmıyor gidenlerde umursamıyor verilen karara çoğunluk onay verip istiyorlar, bizdende 300 TL istendi 2 dönem için herkesin verebileceği bı ücrette anlaşıldı 100 TL 2 dönem için 50 şer TL ödenecek sadece toplam 2 dönem, yanında 1 top A4 kağıt, 24 luk tuvalet kağıdı ve 16 lik kağıt havlu 1 er adet, sıvı sabun 2 litre hepsi bu.. kitapları okul verdi. Defter kalemleri çanta beslenmelik siz aliyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada sıkıntı, okulun devlet okullarını bedavaya işletmeye çalışması.

    Sadece öğretmen maaşlarını ödüyor, gerisinde bir şey yok. E sınıfları öğretmenler temizlemeyecek ve geri kalan tüm tamir, bakım, temizlik vs. işleri öğretmenlerin yapması da görev tanımlarında olmadığına göre, geri kalan işlerin bir kaynaktan gelecek para ile yapılması gerekiyor. Bu kısımda da okul aile birliği ve para toplama şeysi meydana geliyor.


    Okullara İşkur'dan temizlik işçisi verildi. 30 bin nüfuslu bir şehrin tüm okullarına 12 işçi görevlendirilirken, sadece öğrenci nüfusu 30 bin olan başka bir şehre de 12 işçi görevlendiriliyor. 2500 öğrencinin pisliğini bir işçi temizleyebilir mi? Öncesinde 4 İşkur ve sonrasında bir ya da iki OAB çalışanının olduğu okulu şimdi 1 İşkur işçisi nasıl temizlesin. Pandemide okul da olmayınca OAB de bir şey yapamadı. Okulları pislik götürüyor.


    Allah'tan arada dezenfektan ve deterjan vs. malzemeler de veriyorlar da onları da okulun gaipten bulması gerekmiyor. Hoş her türlü gerekiyor da, ihtiyacın azını da olsa karşılıyor işte.





  • 60 lira fotoğraf parası nedir ya? Kıllanılmayacak gibi değil,Bunu isteyen öğretmene ya da okula sorun bakalım ? kardeş bu ülkede asgari ücretle geçinmeye çalışanlar var sen asgari ücret nedir bilir misin? de

  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    yalan söylüyorsun. 490 tl çok fazla.


    1.sınıf öğretmeniyim. sınıfta projeksiyon, yazıcı, bilgisayar yok. hatta yazdığım tahta bile yazınca silinmeyenlerden. merkezi bir okulda olmama rağmen böyle. ders kitaplarımız 6'şar tane eksik geldi. ders kitapları para ile bile alınamıyor. bağış olursa çocukların eğitim kalitesi artar. en dandik bilgisayar 3000 tl. yazıcı 1500 tl. bunların olduğu bir sınıfta okuma yazma öğrenmek daha kolay ve verimlidir. çocuklar daha başarılı olurlar. bunların hiçbirisi alınmasa da dersimizi işleriz biz. defter kalemle çok ders yaptık. alınan hiçbirşeyi kendi şahsım için kullanmam. zaten 15 bin tllik bilgisayarım var. hatta bedavadan 1 kalem bile almam.

  • Ingilterede bedava ama ben turk vatandasi oldugum icin para odedim

    Diger ulkelere bilmem ama her yazilanada inanicak olsak isimiz var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Eylül 2021; 19:58:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Yalancı ? Senin gibi sınıf öğretmenleri olmaz olsun üsluba bak.

    Senin gibi üslubu bilgisi eğitimi yerde olan kişilerin zihniyetiyle bu paralar toplanıyor malesef.

    Kimse sana kaç paralik bilgisayarın var diye sormadı,ben ögretmenler alınan bilgisayari yazıcıyı,kağıdı kendi kullanıyor gibi en ufak bir imada bulunmadim gereksiz açıklamar yapma gereksinimi duyma.

    Konu okulda milli egitimin yapması gerekeni yapmamasi,yapmaması gerekeni yapıp sizin gibi ögretmenlere yazin boşyere 3 ay tam maaş vermesi gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede yabancıya 600 lira burs türke 400 lira burs sen her yazılana inanma başına gelmediği sürece sizin gibiler için sorun yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öğretmenler kırtasiyeciden ya da başka birinden rüşvet almazlar. ancak senin kafan gibiler öyle olduğunu sanarlar. 40 öğrenci için kitap alacak öğretmen kırtasiyeciye 2 sini ücretsiz ver, imkanı olmayan öğrenciye vereyim der. hatta her yerde 100 lira ise 90 tlye bile düşürmek için pazarlık yapar. onun için tekrar yazıyorum. ''yalan söylüyorsun'' rüşvet aldıklarını ispatlaman lazım.

  • Kimsede bu dumbüklere her eğitim öğretim yılının başında maaşları dışında,ekstra eğitim öğretim ödeneği verildiğinden söz etmemiş.

    Yok şuymuşta buymuşta imkansızlık içindelermişte.asalak gibi hem vatandaşa hem devlete yükler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Öğretmenlerin yazın 3 ay evde yatip gezip maaş almaları doktorlara polislere,diğer memurlara resmen hakarettir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Tabi canım milli eğitime verdiğiniz kitaplar yetersiz diye bir dilekçe verkmekten aciz personeller bu sorunu gündeme getirip kendi içlerinde çözüm olacağına şu kitabi alin bu kitabı alın deyip daha kaliteli egitim vericez diye övünürler her öğretmen kendi sınıfında milli eğitim bakanı versinler yazları yarim maaş bak öğretmenler nasıl baş kaldırıyor milli eğitimi dilekçe yağmuruna tutuyor eylem yapıyor.

    Ben genelleme yapmiyorum sen yapmıyor olabilirsin ama yapanlar yapmayanlardan kat kat fazla benim kuzenim benim zamanımda erkut soyak lisesine yazilirken okul müdürüne 10 bin lira para verdiler bilen biliyor sizin orda yok diye hiçbir yerde yok diye birsey yok gec o işi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    o zaman sen dilekçe vereceksin okul müdürü için. ben 17 yıllık öğretmenim 1 kere bile kaynak kitap kullanmadım. serbestken bile kullanmadım. okullar okulun bağış hesabındaki para ile çocukların tuvalete gidince kakalı tuvalet görmesin diye çalışan tutuyorlar. çocuğunu okula götürünce hocam size emanet dersin, baba ilgisi beklersin. burada ahkam kesersin. erkeksen para isteyen hocaya söylesene bunları. ne kadar başarısız bir öğrenci olduğun noktalama işaretlerinden belli.


    yaz ayı boyunca öğrencilerimin ödevlerini takip ettim. senin derdin belli...


    şu an hiç maaş verilmese bile kafa kaldıramayız emin ol.

  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    yaz tatilinin kaç ay olduğunu iyi öğren. sonra o hakaret ediliyor bize diyen gelsin 40 öğrenciye ders anlatsın. polislikte, doktorlukta öğretmenlikten daha kolay.


    her mesleğin görev tanımı başkadır. neden vekiller 45 gün tatil yapıyor diye konu açamadın !!!

  • elcas kullanıcısına yanıt
    Kimi kimi şikayet edicez ?

    Ben vergimi veriyorum benim vergimle bana hizmet eden bir sektör herkes hakkını alıcak vericek milli eğitimin bütçesimi yetmiyorda tuvalete koyduğu peçetenin parasıni öğrenciden topluyor

    Aidat vermiyor diye öğrenciyi tahtaya kaldırıp rencide hocaların olduğu okulda okudum bazıları ot gibi yaşayıp kafasını önüne koyacak benim oğlum okula gidince mecbur yapması gerekeni yapıcak tabi canım 3 ay öğrencilerin ödevini takip ettin açıkça diyemesseniz evet o boş durduğumuz 3 ayın parasını hak etmiyoruz diyebilirmisin 3 ayın bari 2 ayı o aldığınız paranın hakkını bir şekil vermek için ne sunuyor öğretmenler ögrencilerine okulun ilk haftasi toplanti yapıp egitim süreci ile ilgili bilgi vermek yerine para isteyen zihniyetler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    öğretmenlik polisin özellikle doktorun onda biri kadar ne yorucu nede zor bir meslek değildir. Bak ne güzel söylüyorsun vekil 45 gün tatil yapıyor tuhaf dimi sen kac ay tatil yapıyorsun diyormusun ben bu yatıp aldığım paranın bir şekil hakkını nasil verebilirim nasıl faydali olabilirim diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 19 Eylül 2021; 21:4:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    ben pazar akşamı bile çalışıyorum. öğretmenin mesaisi sandığından ve dimağından çok fazla. noktalama işaretlerini kulllanmaya başlamazsan ne dediğini kendin bile anlamazsın.

  • elcas kullanıcısına yanıt
    Tek sorun noktalama işaretleri olsun bu hayatta onca yazdığımı geç noktalamya sorun et.

    Zaten konularda bazıları tıkanınca ya noktalamaya takılır ya yaşını ya mesleğini ortaya atıp ekstra saygı vs. bekler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    tekrar yazıyorum. tatilimiz 3 ay değil. 2 ay. sen okulda okumamışsın. okula gitmişsin.


    ben aldığım parayı sonuna kadar hak ediyorum. içim son derece rahat. hatta çoook az alıyorum.


    zamanında derslerde ve sınavlarda başarılı olarak buraya geldim.


    neyse: o kadar sene sana birşey öğretememişler. bir akşamda zaten öğrenemezsin. BLOK.

  • yok ben senin için yazdım. yukarda genelleme yapmışsın. noktalama işareti kullanmadığından kendi yazdığını inkar ediyorsun. öğretmenler kırtasiyelerle anşalmalı hediye alıyor yazmıştın. zaten bu konuşmanın uzamasının sebebi bu. bana rüşvet alıyor dersen. ben de sert cevap veririm.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.