Şimdi Ara

OKUL BİRİNCİSİ KONTENJANI SAÇMALIĞI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her bölümde 2-3 tane okul birincisi kontenjanı var. Mesela ODTÜ iktisat 8.6k ile kapatmış. Okul birincisi kontenjanı ile 55k ile giren olmuş. Bu arkadaş yüzünden 9-10k yapan kişiler giremedi. Obp ile birlikte bu saçmalığın da kaldırılması gerekiyor. Yüksek puan yapan bırakın okusun ne gerek var böyle saçma sapan şeylere.

yokatlas.yok.gov.tr
    ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - İktisat (108410203) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=108410203

• nasıl oluyor bu iş, nasıl başvuruyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul puanı kalksın bu haksızlığa razıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blees

Okul puanı kalksın bu haksızlığa razıyım
    Hocam o da kalksın bu da niye haksızlığa razı oluyoruz
  • .-. kullanıcısına yanıt
    Bu kontenjanlar kalkarsa yerlerine normal kontenjan koyucaklarını düşünmüyorum hiç 118 107 gibi kontenjan görmedim ve gerçekten hakedenler içinde güzel ve torpili zor bir olay

• 56k yapan birinin ODTÜ İktisatı kolay kolay bitirebilceğini sanmıyorum. ODTÜde iktisat çok zor
  • Okul birinciliği kontenjanı saçma falan değil, adam 1. olmuş ekstra fayda da sağlanamasın mı? Ayrıca 2 kişi falan giriyor zaten buna takılmayın. Takılmanız gereken şey OBP aşırı fazla etkiliyor bunun etkisi azaltılsa daha iyi olacak. Haksızlık falan da değil siz kafayı yemişsiniz ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Okul birinciliği kontenjanı saçma falan değil, adam 1. olmuş ekstra fayda da sağlanamasın mı? Ayrıca 2 kişi falan giriyor zaten buna takılmayın. Takılmanız gereken şey OBP aşırı fazla etkiliyor bunun etkisi azaltılsa daha iyi olacak. Haksızlık falan da değil siz kafayı yemişsiniz ya.
    Okulda 1. olan adam sınavda 55k yapıyorsa sağlamasın fayda falan. Ben 10k yapıyorum giremiyorum, adam ne olduğu belli olmayan notlarıyla hakkımı yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blees

Bu kontenjanlar kalkarsa yerlerine normal kontenjan koyucaklarını düşünmüyorum hiç 118 107 gibi kontenjan görmedim ve gerçekten hakedenler içinde güzel ve torpili zor bir olay
    koymazlarsa da çok önemli değil hocam kişi sayısı azalır eğitim kalitesi yükselir. Hakeden sınavda kazanır zaten.
    Git sen de ol derler adama haksızlık falan değil gayet iyi bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nphexy

Git sen de ol derler adama haksızlık falan değil gayet iyi bir olay.
    aslında size de hak veriyorum, ben de bırak okumayı, yanından bile geçemeyeceğim okullara yatarak girsem gayet iyi derdim herhalde.
    :D
  • Aahahah iyi olay falan diyenler var.Bakın arkadaşlar ben 9 ve 10. sınıfımı bir meslek lisesinde okudum ve saçmasapan günde 10 saatlik dersler aldım.Puanım okuluma göre iyiydi fakat yine düşüktü tabi.Sonra 11 de temel liseye geçtim ve üniversite sınavı için asılmaya başladım ve iki senemi de birinci bitirdim.Ama ne oldu 9 ve 10 da aldığım puanlar beni mahvetti.okul birincisi 88 falandı ve ben 80 dim.okul birincisi 270k yaptı ben 48k yaptım.Gerçekten adaletliymiş değil mi ?
  • Bu arkadaşlar madem okul birincisi oluyor bir zahmet iyi yapsınlar.Kesinlikle kaldırılsın.

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Dünya kadar okul var sacma o okulda okuyup 1.oluyorsa napalım okuduğu lisenin kalitesini biliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byrelaks2 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 yim şu ana kadar aynı seninki gibi geçirdim 11 de temele geçtim 9 dan beri temelde olan birini 1. yaptılar şaka gibi. Allah sonumuzu hayır etsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.