Şimdi Ara

Okçu Ninja nasıl dizilmeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pvp oynucam Okcu olmak istiyorum genellikle saman oldugum icin sıkıldım. Okcu nasıl dizilmeli hic bir bilgim yok Okcudan iyi anlayanlar yardımcı olursa sevinirim. Efsunlar neler olmalı Kask , Küpe , Kolye, Zırh ,Silah, Ayakkabı neler getirilmeli ne giyilmeli . Şimdiden teşekkür ederim

• tam olarak bilmiyorum ama zırh; kılıc, bıcak, çift el, hp ve diğeride sw de daha çok hangi çhar varsa ona gore savunma diz büyü savunması vb.
  • savunmayı bildigini düşünerek

okçu için herzaman kritik bol olmalı ( yarı insan da aynı sekilde)
    herzaman bloklamalı itemleri tercih ederim ama okçunun skill süreli uzun oldugundan kirin ya da anka ayakkabı yerine mest eden gibi büyü hızı veren bir ayakkabıda kullanabilirsin, sersemlik efsununu bol tutmaya calıs ; sersemlikli kalkan dahi olsa sersemleten skillerin bu efsun ne kadar artarsa o kadar yüksek oranda sersemletir ( kask 80 kaskı olabilir mesela)
  • okçuda bıçakçı gibi deliciye gerek yok ama kritik ne kadar fazla ise o kadar iyi ayrıca zehirleme li itemler alırsan aynı zamanda zehirli ok dan gelen zehirleme şansına katkı yaparsın bu sayede vs de üstünlük sağlarsın.
  • statların mutlaka dex ve hp olmalı kalanlar senin tercihine bağlı item olarak kesinlikle büyü hızlı itemler tercih etmelisin. yayında becerili olsun
  • hangi pvp de oynuyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Cleric Nasıl oynanır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.