Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal1166 -- 7 Kasım 2024; 21:53:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• okb diye bisey yok hayat kisa keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bence ailen yanlış düşünüyor, asıl ileride daha da çözülemeyen sorunlardan dolayı psikoteknik raporlardan geçemeyebilirsin... Yavaştan çözmek lazım ki tamamen kurtulmuş ol bu illetten... O nedenle işin uzmanından yardım al, sana vereceğimiz en sağlam taktik bu olur.

Halen böyle bir kaç ipucu istiyorsan, OKB ile ilgili araştırmalar yap. Şuradaki yapay zekalarla sohbet etmeyi de deneyebilirsin, bazen gerçekten işe yaradığı oluyor:

https://gemini.google.com/?hl=en

https://chat.openai.com

• YouTube de İzzet güllü diye bir psikologun videoları var bı bak çok fayda göreceksin.

• benim de gecen yaz temizlik takintim artti. bulasma takintisi gibi. sonra baktim bunun sonu bir yere varmayacak, her yere kir bulasirsa bulassin diye diye kendimi telkin ederek gecirdim. ayni anda farkli farkli takintilarim da vardi. mesela bir yaziyi belli bir sayida okumamaya calisiyodum veya bir yere yine ayni sayida bakmamaya calisiyordum. daha var cesitli cesitli ama cogunu teker teker hallettim gibi. benim durumum belki senle ayni olmayabilir tabi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 9 Nisan 2024; 14:26:0 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.