Şimdi Ara

Okan üniversitesi yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar okan tam burslu gastronomi yazdım gelir mi bilmiyorum geçen sene 79600 ile kapatmış bu sene sıralamam 80600 6 kontenjanı var yani gelebilirde gelmeyebilirde. Başka benim gibi okan yazan varmı tanışalım

• Selam kardeşim ben de tam burslu çince arapça ve rusça tercümanlıkları yazdım bakalım hangisi gelicek Tm den hazırlanıp dilden tercih yapmakta güzel fantezi oldu benim için
  • DayDreamerr kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olur inşallah hocam istanbul da mı yaşıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarHepDutluk

Hayırlısı olur inşallah hocam istanbul da mı yaşıyorsunuz

yok ankaradayım okulun yurdu varmış kampüsün içinde sanırım oraya yerleşmeyi düşünüyorum
  • DayDreamerr kullanıcısına yanıt
    fiyatları hakkında bilginiz varmı ben kesin olmadığı için arayıp sormadım
  • Ben de okan yazdım ama yerleşkesi kadıköy de nasıl yapacam kalacak yer nasıl bulacam bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuralarHepDutluk kullanıcısına yanıt
    internet sitesinde mevcut hocam oradan bakabilirsin birde ana kampüs tuzlada yurt da ana kampüste gastronomi bölümünün kampüsüne baktın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • etelli21 E kullanıcısına yanıt
    hocam ben kyk düşünüyorum ama ekonomik durumunuz iyiyse yurtları full doluyormuş iyi diyolar. Ben hiç İstanbul'da bulunmadım bu kyk, yurt işlerini nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum
  • Bölümüm kampüsü kadıköy de bir bina da sadece eğitimi verilecek ana kampüste olamayacağım:(

• quote:

Orijinalden alıntı: etelli21

Bölümüm kampüsü kadıköy de bir bina da sadece eğitimi verilecek ana kampüste olamayacağım:(

hocam hangi bölümü yazdın sen
  • Anestezi iö

• quote:

Orijinalden alıntı: DayDreamerr

internet sitesinde mevcut hocam oradan bakabilirsin birde ana kampüs tuzlada yurt da ana kampüste gastronomi bölümünün kampüsüne baktın mı?

evet gastronomi tuzlada köpek çok diyolar. Siz diyince baktım en uygunu 7200 9 aya bölünce aylık 800 yemek vs içinde mi acaba biliyor musunuz?
  • BuralarHepDutluk kullanıcısına yanıt
    hafta içleri akşam yemeği var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayDreamerr

hafta içleri akşam yemeği var sadece

O zaman ilk sene kyk yurdu diğer seneler de eve çıkmak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.