Şimdi Ara

Okan neden Tv8 e geçti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ShReK '

quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

Çünkü

Ya insan konuya girip böyle boş bir mesaj yazmaya üşenir. Neden bu saçmalığı yapıyorsunuz ? Neden ?

Çünkü

iş yerinde koptum resmen.

Çünkü

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Benim bir arkadaşım kanal d nin setinde çalışıyor. Şöyle olmuş Okan kanalda izleyici olarak gelen kızlardan biriyle öpüşürken temizlikçi bunları yakalamış. kız 18 yaşından küçükmüş üstelik sigara içiyormuş içerde Okan da arkadan sarılınca önce şaşırmış sonra göğsünü imzalatmak isteyince yakınlaşma olmuş vs. vs.. sonra kanal yönetimi kızı kapı dışarı edince Okanda gururna yedirememiş ve ben tv8 e geçiyorum diyerek kapıyı çarpmış.

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kurtlar Vadisi neden TNT'ye geçti?

Bilgim yok fikrim var (genel türk özelliği)

TAmamen duygusal.

quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Benim bir arkadaşım kanal d nin setinde çalışıyor. Şöyle olmuş Okan kanalda izleyici olarak gelen kızlardan biriyle öpüşürken temizlikçi bunları yakalamış. kız 18 yaşından küçükmüş üstelik sigara içiyormuş içerde Okan da arkadan sarılınca önce şaşırmış sonra göğsünü imzalatmak isteyince yakınlaşma olmuş vs. vs.. sonra kanal yönetimi kızı kapı dışarı edince Okanda gururna yedirememiş ve ben tv8 e geçiyorum diyerek kapıyı çarpmış.

Okan bayürgen evli kardeşim. öyle bile olsa ki sanmıyorum böyle seyler topluma acık alanlarda gündeme getirilmemeli sonuçta ispatlı kesin bir sey değil o ona demiş o ona demiş mış mış mış miş.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 14 Ekim 2011; 15:26:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.